Хилари Клинтън: Европа да ограничи миграцията!

Трябва да се спре десния популизъм, настоя тя
23 ное 2018 08:50,
45
Хилари Клинтън: Европа да ограничи миграцията!
Снимка: Reuters

Европа трябва да постави миграцията под контрол, за да се пребори с възхода на десния популизъм. Това заяви Хилари Клинтън в интервю за в. "Гардиън", предаде ДПА.

"Мисля, че Европа трябва да постави под контрол миграцията, защото тя е искрата, която разпали пламъка", каза бившата кандидатка за президент на САЩ.

Още по темата


Клинтън каза, че макар и да приветства "великодушния и състрадателен подход" към миграцията на лидери като германския канцлер Ангела Меркел, Европа е изпълнила дълга си и трябва да отдаде приоритет на загрижеността на гражданите си по въпроси като расата и идентичността.

По думите й тези въпроси са "твърде много експлоатирани" от правителството на американския президент Доналд Тръмп, което "използва имигрантите като политически инструмент".

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-после нещо умно и от устата на Хилъри. Левичарите започват да загряват накъде духа вятъра и че ако не се вслушват в страховете на хората, скоро ще отидат на *** на историята. Хилъри безсрамницата поставяше интересите на чужди нации пред интересите на САЩ.
19
1
 
30
 
! Отговори
Питър преди 5 години
До Гост+Проблемът е, че е с техните камъни по нашите глави. Ш-ибаните щати са единствената страна в света с две сухопътни граници, успяла да нападне десетки други страни, "за да се защити". Ако тази страна изчезне от картата, светът определено ще стане по-добро място за живеене... АКо някой си мисли, че тръмпона е алтернатива на тая кикимора, трябва да бъде освидетелстван. Всичките имат един и същи господари, а опитващите се да бъдат самостоятелни личности биват застрелвани публично
18
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всеки иска тези от другата страна в Дарвиновата теория да си стоят там, но те драпат през вододела - Средиземно море. А вчера имаше статия, че морските животни ядат полимерни продукти. Защо!? Толкова полуфабрикатна маса на въглеродна основа прекосява моретата, а животинките страдат. Потапяй лодките докато е време!
17
0
 
26
 
! Отговори
Българина преди 5 години
***, ще ти с ера в устата и после ще те съветвам да ограничиш яденето на л ай на защото така започваш да мразиш се рящия!!! Американското юдейско лицемерие не е сравнимо с никое друго на тази планета
16
1
 
31
 
! Отговори
Гост+ преди 5 години
Да не забравяме прочутата й Цезарова перефраза при посещението й в Либия: Дойдох, видях - убиха го!
15
1
 
38
 
! Отговори
Гост+ преди 5 години
Върховна демагожка-демократка, при това болно-амбициозна! Взе най-дейно участие, като Държавен Секретар, в подпалването на Либия и Сирия, пък сега Европа да контролира миграцията. Ха-ха - с тяхните камъни по техните глави. Да живеят Популистите, които поне не са агресивни Глобалисти.
14
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хилари, САЩ и всичките им Н на брой разузнавателни агенции, мозъчни тръстове и т.н. не можаха ли да предвидят, че като накарат марионетките им в ЕС да приемат безконтролно бежанци, народите в този ЕС няма да се опитат да се защитят?
13
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
тая вещица само беди е донесла на българия защо я показвате показвайте я на послушниците и от кратунковската партия на банкянското
12
1
 
39
 
! Отговори
не очаквах преди 5 години
Еврейка да говори за раса. Това беше чистата атомна бомба, която САЩ хвърли над Европа. Последва Брекзит а нивото на живот падна драстично. Вероятно опитва да се скрие, защото тя беше ментор на Обама с арабските пролети подбуждани от фейсбук.
11
2
 
45
 
! Отговори
c4n0puS преди 5 години
Заради кланетата на САЩ в Близния изток, Европа понесе целия товар от мигранти. Сега същата убиица седнала да говори... това е политически Цинизъм!
10
2
 
45
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Хилари, нали точно вие и цру субсидирате и стимулирате чрез американски фондации като ообщество, америка срещу България и бхк миграцията? Вашта *** ми ца лицемерна чифутска. Всички чужди фондации трябеа да бъдат изгонени от България и европа. Спешно е нужен див национализъм по примера на сащ, България преди всички
9
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ало, телчарника кой разпали арабската пролет?
8
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Килъри унищожи Либия и така се отори пътя на миграция от Африка към Европа. Относно Кадафи беше казала в интервю "Дойдохме видяхме и той(Кадафи) умря" , а после се изсмя.
7
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мученето на кравата от снимката не интересува никой.
6
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато тя организира миграционната инвазия, не предполагаше, че напливът ще провокира възникването и процъфтяването на така неречения от либерастите десен популизъм. Тя като бос раздава ценни указания, а ЕС трябва васалски да изпълнява.
5
3
 
36
 
! Отговори
Защо преди 5 години
се дава трибуна на политически трупове?
4
2
 
42
 
! Отговори
А 2 преди 5 години
Целият свят гледа простотиите на ЕС и се смее, само Брюксел , Меркел и Макрон, като омагьосани дърдорят за "хуманност към мигрантите"....и пълно пренебрежение и даже омраза към собствените си народи !
3
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тая дебела дърта крава почна да схваща, либерализъма и евроатлантизъма е тежко психическо и умствено увреждане.
2
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
хаха баба Килъри нещо почва да загрява.. Интересно. Тя и баба Меркел загря, ама след дъжд качулка, като и свърши мандата. Щетите обаче остават
1
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И тва бабе ми се загрижило за Европа , опрравете си първо краварските щати