Орбан: Подкрепяме Украйна в конфликта с Русия!

Правителството ни е проукраинско, настоя унгарския премиер
30 ное 2018 22:45,
175
Орбан: Подкрепяме Украйна в конфликта с Русия!
Снимка: Reuters

Унгария подкрепя Украйна в конфликта й с Русия, въпреки антиунгарските позиции на украинското правителство, каза днес при посещението си в Прага унгарският премиер Виктор Орбан, цитиран от Ройтерс.

Още по темата

"Позицията на Унгария е ясна, ние сме проукраинско правителство и затова заставаме зад Украйна", каза Орбан в отговор на журналистически въпрос.

"Правителството на Унгария е проукраинско, докато правителството на Украйна е антиунгарско. Въпреки това ние не сме променяли позицията си и ще подкрепим Украйна в този конфликт", заяви Орбан, цитиран от БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


175
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
8
 
5
 
! Отговори
V преди 5 години
Ти форд ли караш ??? Горкия .Знаеш ли го оня виц -ЕДИН ФОРД ЗАПАЛИЛ ПРЕЗ ЗИМАТА И ГО КРЪСТИЛИ,, ФОКУС,, ХА ХА ХА .ПО ДОБРЕ ЛАДА СИ ВЗЕМИ .Ама от комунизма .Тез демократичните нема да изкарат дълго ;)
64
4
 
3
 
! Отговори
Торбалан преди 5 години
Оран е политически гений и гигант, едновременно го нахъндри и на либерастите и на Укропите сега всички ще знаятр че Порошенко е диктатор и популист подкрепян от други популисти и диктатори.
63
2
 
7
 
! Отговори
3 преди 5 години
Във всяка прибалтииска държава има руски малцинства ,който във всеки един момент могат да бъдат защитени от Путин -- след референдум ще се окаже че всичките мразят свободата и искат нов съюз с Русия ,даже и тука ако ни питат,, вежливите,, по подходящ начин и ние ще викаме по улиците,,вечна дружба,,изобщо не съм се съмнявал ,че ще смените фордовете и др западни автомобили с лади....
62
10
 
4
 
! Отговори
Скептик преди 5 години
Има нещо гнило в Украйна.Украйна е република в състава на СССР. Извън него при демократично управление и при основно Руско население няма как да воюва с Русия. Значи има нещо гнило - по точно фашистката Хунта, не подкрепяна от избирателите, подкрепяна от НАТО. Рано или късно ще осъдят фашистите. Ще залъгват милиони хора няколко години, но всичко ще лъсне.
61
2
 
3
 
! Отговори
Торалан преди 5 години
Дори и тук Орбан изигра много хитър ход, сега неговите противници либералите и шорошките грантажии ако са му противници в действителност трябва да кажат, че подкеряпт Кремъл, или да паднат на колене пред Орбан и да признаят, че политиката на Орбан е по-правилна и да се присъединят към неговото мнение! Кое от двете ще направят шорошките скъсани торби остава само да гадаем, тъй като нямат полезен ход Виктор Орбан ги постави в цайтнот!
60
8
 
2
 
! Отговори
V преди 5 години
Do 1 i 2 След ВСВ се приема че Украйна е руска и е част от СССР . Така че ако трябва да се спази принципа за не промяна на границите между Украйна и русия не трябва да има граница ,а Израел не трябва да съществува . Принципите от ВСВ отдавна се нарушават в полза само на запада ;)
59
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
2014 г. Путин: Писна ми от българите.2018 г. Путин: Писна ми от унгарците.
58
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз пък подкрепям Донбас, свобода и независимост за Донбас Порошенко на съд за незаконна окупация и рекет на Донбас в течение на десетки години.
57
2
 
7
 
! Отговори
2 преди 5 години
...се провежда референдум ама под руско оръжие--и да не беше оръжието най-вероятно руското мнозинство е щяло да гласува за Русия ,но и в Кърджалииско може да се случи същото... след това се построява и мост и след това целия проток според едиколко си милно пространство става руска акватория ??? Въпроса е че Крим не е признат за Руски от нито една страна ,а е завзета от Украйна територия-- това е прецедент който заплашва мира в целия свят в това число и нас-- много НЕ българи пишат тука !!!
56
4
 
10
 
! Отговори
1 преди 5 години
Първо завземат Крим под претекст ,че там живеят руснаци и че някога е е бил в руската държава / и двете неща са верни / но след втората световна война за да се гарантира ,че повече няма да има войни всяка държава се е подписала ,че признава следвоенните граници и че те са неприкосновени независимо от живеещите на чужда територия малцинства-- това пази и България за да не и дойдат гости и да я вземат половината--който признава руските дейтвия вика южния ни съсед ! Та след анексията на Крим --
55
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жужиии, како си дребни човеко ;)
54
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Путин се е смалил с още 2 см от яд, че всеки го подмята като игра на пинг-понг.
53
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Русия е тотално жаллка ...
52
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И Орбан се изплю на моррдата на Путин ;)Всеки вече презира кремълския палечко :)))
51
6
 
9
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА! преди 5 години
Чичо Дончо опитоми и големия мъжкар Орбан.......
50
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
мало.умницис какво подкрепя орбан украйна - с нищочовека се изгавр.ил с укрите защото те тормозят унгарското малцинство - закриват им училища и искат да ги направят украинциама где толкова мозък у гербави папуаси
49
5
 
6
 
! Отговори
двуликалопатенко преди 5 години
То и други държавни лидери подкрепят на спортен принцип тоя и оня, без да се интересуват от истината и правото.
48
3
 
5
 
! Отговори
хохолите капут! преди 5 години
До привет от ГерманияХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХААХХААААААААААААААА....................
47
13
 
9
 
! Отговори
Inatut преди 5 години
Само нашите родни съветски *** начело с г.жа руменка радева пУТКрепят кремълското джудже каквото и да става. Такива люде биха свирили фанфари утре дори и у нас да дойдат залените човечета. Халал да са ни тия ***, Господ да ги убие.
46
4
 
6
 
! Отговори
до приветливия преди 5 години
Хорти, другарчето и лична грейка за крака на Хитлерчо, радвайте се порошенсковска украина възражда ценностите ви.