Орбан: Подкрепяме Украйна в конфликта с Русия!

Правителството ни е проукраинско, настоя унгарския премиер
30 ное 2018 22:45,
175
Орбан: Подкрепяме Украйна в конфликта с Русия!
Снимка: Reuters

Унгария подкрепя Украйна в конфликта й с Русия, въпреки антиунгарските позиции на украинското правителство, каза днес при посещението си в Прага унгарският премиер Виктор Орбан, цитиран от Ройтерс.

Още по темата

"Позицията на Унгария е ясна, ние сме проукраинско правителство и затова заставаме зад Украйна", каза Орбан в отговор на журналистически въпрос.

"Правителството на Унгария е проукраинско, докато правителството на Украйна е антиунгарско. Въпреки това ние не сме променяли позицията си и ще подкрепим Украйна в този конфликт", заяви Орбан, цитиран от БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


175
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
125
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Слава на Полша, слава на Вишеград! Слава на Украйна!
124
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пия само украинска водка и не поглеждам руска такава!
123
0
 
0
 
! Отговори
юсуф преди 5 години
Какъвто неразбираем език имат, такава неразбираема им е политиката.
122
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До TT E човека не помни толкова назад ,но дано унгарците си спомнят как на два пъти руски войски влизаха в Будапеща първия път 1945 за да изритат окопалите се немчуги,и втори път в мисля, че 1947 за да напляскат жадуващите западна демокрация непослушни унгарци...
121
2
 
7
 
! Отговори
TT преди 5 години
До extremПо времето когато Австро-Унгария се разпадна на Австрия и Унгария,русия отдавна беше излязла от войната умнико.По това време руснаците бяха прекалено заети да се колят един друг...Правеха велика революция един вид...
120
8
 
4
 
! Отговори
extremist преди 5 години
ВИКТОРЧО ЯВНО Е ПОЗАБРАВИЛ ПЪРВАТА СВЕТОВНА ВОЙНА....ПО-ТОЧНО МОМЕНТА В КОЙТО РУСИЯ ПРАВИ ОТ АВСТРО-УНГАРИЯ АВСТРИЯ И УНГАРИЯ. ДАНО ИСТОРИЯТА НЕ СЕ ПОТРЕТИ....
119
1
 
7
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 години
Гледах малко обяви за работа в Одеса, 350-500 лева вървят повечето.
118
1
 
18
 
! Отговори
Само питам преди 5 години
Въй, как можа така да се изложи Обран?
117
8
 
7
 
! Отговори
Пенсионер преди 5 години
До Анонимен 133 И у нас мин. заплата и пенсия са по високи от руските ,ама ние Русия велика , братушки , братовчеди, велик Путин , владетел на света...
116
5
 
4
 
! Отговори
Така е преди 5 години
До Ха-ха 23 Всички трябвава да си връзваме гащите пред САЩ.Голяма икономика , голяма военна сила.Дръж се със силния , че като бият слабия , ще бият и теб. Правило.
115
2
 
4
 
! Отговори
:):) преди 5 години
до130кат си се объркал ходи чети Андерсеноеи приказки, тях ще разбереш. Объркал си четивото
114
2
 
15
 
! Отговори
Православен патриот преди 5 години
Обърках се вече. Нали Орбан е наш човек и единствената цел в живота му е да прави добро на Русия и Путин ? Пък сега подкрепя Украина. При всичките гласувания на санкциите срещу Русия, Унгария гласува "За", а само една държава от ЕС ако гласува против санкциите падат.Наистина се обърках.
113
4
 
18
 
! Отговори
:):) преди 5 години
Орбан не е важно какво казва а какви ги върши....така че споко Вова само се е усмихнал хитро...
112
6
 
17
 
! Отговори
42 преди 5 години
До 125Що, ти сега какво ядеш от магазина?Предполагам съвсем качествени храни, без ГМО и замърсяване? В Русия поне ГМО не се предлага.
111
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е грешен ход на другаряОрбан . Все едно да кажешние сме за подклаждане наогъня на напрежението иливойната . Правилният и печелившход е ние сме двете странида преговарят и да решатпроблема .
110
9
 
6
 
! Отговори
до 116 преди 5 години
Ако имаше еврогладомор народа щеше да бяга в братска Русия ,ама за сега тези дето бягат за там само ги вкарват в лудницата...
109
3
 
13
 
! Отговори
И Крим е български ! преди 5 години
Глаголицата произлиза от византииския маюскулен унициал -- приноса на братята е ,че за всеки славянски звук създават символ -- да, кирилицата в днешен вид не есъздадена от тях, а от техните ученици-- на Румъния и Русия ние им даваме четмо и писмо...колкото и да ви е чудно и на Румъния...за това пък Русия един път ни освободи няколко пъти води войни с нас и един път ни завладя .....
108
19
 
17
 
! Отговори
Ти да видиш... преди 5 години
От бившите соц страни само ние подрепяме Русия.Кво да праиш ? Съдба.За това сме на това дередже.Остава да сложим и БСП на власт и трагедията да бъде пълна.
107
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 118 Днешната азбука е измислена от Константин Преславски ,а не от Климен Охридски!Най-старите писмени в/у камък артефакти са от Преслав!Климент е Охридски защото е бил Епископ в Охрид,иначе е,, родом от мизийските българи" пишат византийските хронисти!Няма никаква етническа връзка с Македония ,камо ли с древните македонци!
106
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Къде сте тръгнали бе прости унгарци.