Медии в Лондон: Мей – в много тежко положение!

На вота на недоверие 1/3 от съпартийците й срещу нея
14 дек 2018 08:18, Петя Славова
15

Британският премиер Тереза Мей пристигна в Брюксел, след като снощи спечели организирания вътрешнопартиен вот на недоверие. Въпреки победата обаче над една трета от собствените ѝ съпартийци гласуваха срещу нея.

Заглавията на британската преса са красноречиви – Тереза Мей е в изключително тежко положение.

Още по темата

Тя спечели вота на недоверие, но срещу нея гласуваха 117 депутати от консервативната партия. Резултат, който не помага за повишаване на общественото доверие в премиера, предаде Bulgaria ON AIR.

Според анализаторите шансовете Мей да убеди парламента да приеме сделката за Brexit са минимални. Това кара някои поддръжници на оставането в Европейския съюз да се надяват.

А днес Тереза Мей потвърди вчерашното си обещание – остава лидер на своята партия, но само до края на мандата си като премиер.

За изборите през 2022 година друг ще поеме управлението на консерваторите.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
доню тръмпов преди 5 години
Мей в много тежко положение!---ЕС го предърви!
5
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЕС са културни хора, все пак дадоха шанс на англичаните до края на Март да могат да се откажат от Брекзит само с една декларация. Сега ЕС ще гледа сеира на UK, кога ще се усети острова, че е тръгнал да се самонавира на кучето в газта. Без Европа UK на никого и за нищо не е нужен, англичаните обаче си имат някакви измамни изживявания от времето на кралица Виктория, че света се върти около тях. Ще се разделят с тях по бърз и болезнен начин. Около тях се въртят само лешояди засега.
4
0
 
5
 
! Отговори
С Име преди 5 години
я да видите как *** велето оправдава насилието си над Свободата на Словото с още по-друг ник! същинска наследничка на меркел!
3
0
 
7
 
! Отговори
Да им е тежко... преди 5 години
Те мъките са създадени за Глупаците.От тях--Глупаците стават по-умни!!!
2
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма да има и един британец доволен от Брекзит след като той се случи. Въпроса е толкова ли са *** да не си дават сметка, че дори Брекзит да задоволи някакви техни девиации на егото, то икономическите последствия ще са опустошителни.
1
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Накрая ще се окаже, че Бойко е с най-висок рейтинг от всички политици в ЕС.