Неизвестен нападна с нож три жени в Нюрнберг

Полицията издирва мъжа, който е на около 25-30 години
14 дек 2018 12:37, Елка Василева
36
Неизвестен нападна с нож три жени в Нюрнберг
Снимка: архив, Reuters

Три жени са били нападнати с нож от неизвестен мъж в германския град Нюрнберг късно снощи. Трите последователни атаки са извършени на улицата без повод и предупреждение.

Полицията издирва нападателя с кучета и хеликоптери. Засега се изключва евентуален терористичен мотив, пише "24 часа".

Трите жени са нападнати последователно в три различни атаки. Полицията смята, че са извършени от един и същи мъж. Към 19,20 часа той се приближил до 52-годишна жена на улицата и внезапно я намушкал в горната част на тялото, след което избягал. Жертвата е откарана по спешност в болница и оперирана. Все още е с опасност за живота.

В 22,45 часа следва втора атака. Една 26-годишна жена е намушкана с нож по същия начин. Малко по-късно нападателят напада и трета жена, на 34 години. Те също са откарани в болница, едната е оперирана и се борят за живота й.

Нападателят е висок мъж, на около 25-30 години. Жителите на Нюрнберг са предупредени да внимават, когато са извън дома си.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
5
 
! Отговори
iOs13 преди 5 години
Заклал жените на "неверниците" и отишъл да се похвали на имама. Какво толкова има да се чудите...че дори и като някаква новина да го пишете, едва ли не! Това е ЕЖЕДНЕВИЕТО на мултикултурна Европа!
29
0
 
6
 
! Отговори
Курт преди 5 години
Давам жокер на германската полиция. Спонсорът на нападенията е ИДИЛ. А извършителят е ***.
28
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Засега се изключва евентуален терористичен мотив"-това се разбира от само себе си. Пропуснали сте да кажете, че вината е на жертвите, които не са отговорили подобаващо на ухажванията на "клетия страдалец". А може и да са му свършили джобните не знам си колко стотин евро, горкият.
27
0
 
15
 
! Отговори
братчеда Вини преди 5 години
От малки им промиват моз.гънки с таз религия.Забрана и вън от ЕС
26
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Викайте качулките и да го пращат при акбара.
25
0
 
16
 
! Отговори
дуло преди 5 години
И викаше алахакбарбарабар..и се казва Шейтан. Сигурно братовчед на Шериф ,*** от Страсбург.
24
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами напускаха руснаци из Европа сега ревът че ги нападали.
23
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чичко Ади показа как.
22
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До PolskaДа, ще има!Немкините вече са сформирали групи за бързо реагиране и тренират как да тахарушят всеки близкоизточен или африкански мигрант, който е излязъл незабулен и най-лекомислено минава между непознати европейски жени.Решили са също така да сушат на ошав *** инструменти, които ще си взимат за спомен, с помощта на джобно ножче, от неразумни мигранти, решили да се отъркат в немкиня случайно или по невнимание.
21
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Джихадист е.
20
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е един от онези, на които имамът е втълпил, че жената има четвърт мозък и че заслужава да бъде пребита, ако тръгне с непокрита глава.Аз откога ви обяснявам, че има само един начин за справяне с такива. Стъпят ли в ЕС, да им обясняват, че тук мъжете, мислещи по този начин, ходят с бурки, стоят на една ръка разстояние от жените и ако някоя европейка плесне по *** един такъв мъж, той бива пребиван с камъни, защото е виновен, че я е изкушил. Ако не им харесва, да си заминават обратно.
19
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На Баба Мара инженерите а пък този е от Хирурзите.Ако го хванат ще кажат че е психо. Допреди 3 години докато живеех в Саарбрюкен всички които бяха хванати в терористична дейност инженери ги изкарваха психопати. На полицията е забранено от бабата да казват истината да не настройват населението против джихадистите. Съпругата ми която е немкиня ми каза че повече неможе да живее в родината си и се преселихме в Австрия. Тук в това градче в което сме има над 1000 немски семейства.
18
0
 
20
 
! Отговори
чарли преди 5 години
До ФАКТ:Ти как мислиш,каква ли му е националността ?
17
1
 
21
 
! Отговори
ФАКТ преди 5 години
Започват се атаките от ненормални промити мозъци !!! И все млади хора го правят,обучени от терористи!!! Да видим какъв ще се окаже по националност !!!Това е от прекалената толерантност на управляващите,но не всеки чужденец я заслужава!!!!
16
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Комшийката е в Нюберг няма ли да я намушкат и нея да се сети за родината..
15
1
 
28
 
! Отговори
Държавна политика преди 5 години
Във Германия никога няма терористичен мотив. Казват му че хората са имали трудно детство или психични проблеми. И ако ги хванат им дават по година най много две присъда.
14
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сигурно е бил инженер,доктор или космонавт!
13
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да се пуснат залози кое ще се случи първо и къде - роден ром ще изнасили и очисти пенсионерка или някой интегриран ще наръга някой в западна Европа. И двете са достатъчно често, ще има събития доста. Ама и германците с какъв акъл подписаха Пакта
12
0
 
41
 
! Отговори
Европейка преди 5 години
Започнаха коледните поздрави на м юслитата към хранещите ги европейци.Честит пакт за световна миграция!За да изхвърлим гостите на Меркел,първо трябва да изхвърлим нея и меркелистите в Европа.Мислете на изборите за европарламент.
11
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Очаквайте още много турбуленции в Европа. Протести, икономически кризи, атентати. Либерализма се провали с гръм и трясък. Нужна е перестройка.