Българка – робиня в дома на българин в Германия!?

Гръцката полиция спасила 45-годишната жена след сигнал на дъщеря й
17 дек 2018 07:20,
15
Българка – робиня в дома на българин в Германия!?
Снимка: Flickr

Гръцкатата полиция е помогнала за спасяването на похитена българка в Германия, съобщи БНР, позовавайки се на информация от гръцки медии.

Дъщеря й, която живее и работи в Гърция, се обърнала за помощ към гръцката полиция, която на свой ред подала информация на германските власти.

Само съобразителността на дъщерята спасило 45-годишната българка, малтретирана в Германия.

Контакт в социалните мрежи свързал майката с 32-годишен български гражданин, който се намирал в Германия. Той поканил жената на гости и след нейното пристигане й отнел личните документи и я държал заключена, като я малтретирал всекидневно.

По сценарий на гръцките полицаи започнало проследяване на телефонните разговори между майката и дъщерята, като двете си говоили на гръцки език, който похитителят не владеел.

Така гърците успели да фиксират местонахождението на похитената българка, като цялата информация е била предадена на германската полиция.

Последвала спасителна акция, като българката е била освободена и сега е настанена в Център за подкрепа на пострадали жени.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каквото и да се случи,може ведага да се обадите на полицията,в Германия и по принцип в западните държави,полицаите не защитават престъпниците,както у нас.Неотдавна гледах филм за такива затворени и тероризирани около 50 момичета в Холандия,сутеньорите им са следяли дори дали се усмихват,ако не - терор.Заплашвали са,че ще направят нещо на родителите им,ако не слушат или избягат,не се страхувайте от такива,полицията на запад си върши работата добре,особено към такива бандити насилващи жени и хора
8
10
 
5
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
Ис хабен бабен...
7
14
 
7
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
От статията не става ясно дали въпросната дъщеря плаща ДДФЛ и осигуровки в България.
6
28
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този и той като макаронев. Ами да беше излъгал поне нещо по - младо! Не стига, че престъпник, а и извратеняк... А си мислеш, че жените имат инстинкти. Ама имат те, ама правят компромиси с всичко заради паричките ;)))Бий *** обичам та ;)))И после като се окаже, че мъжа няма парички и изведнъж влизаме в схемата с домашното насилие... Ай сиктир...
5
1
 
33
 
! Отговори
Миро А. преди 5 години
Всеки си търси късмета навън за работа или за създаване на семейство-на много българи тази мисъл им е минавала през главата. Тази изпатила си жена трябва да се гордее с дъщеря си.
4
6
 
8
 
! Отговори
2 i 7 преди 5 години
Privet ot bolnica "Sv. Sv. Ivan Rilski".В гореспоменатата болница разрешават ли на пациентите да използват интернет без надзор?
3
4
 
5
 
! Отговори
До 5 преди 5 години
Хапчетата oли
2
13
 
15
 
! Отговори
антиджендар преди 5 години
Тая ще да е бил некой джендар от софия. Те мразят жените защото им отнемат удоволствията в живота
1
3
 
27
 
! Отговори
жена преди 5 години
Потърпевшата просто е извадила късмет.