Англичани оценяват Ryanair като най-лошата авиокомпания

Причини: Отменени полети, правилата за багажа, лошо разписание
5 яну 2019 10:11, Анисия Иванова
50
Англичани оценяват Ryanair като най-лошата авиокомпания
Снимка: Архив Reuters

Нискотарифната "Райънеър" (Ryanair) е определен като най-лошата авиокомпания във Великобритания за шеста поредна година в годишната класация на "Уич травъл" (Which Travel) - консултантска фирма, изследваща потребителското удовлетворение, предаде ДПА.

Пътниците са дали най-лошата възможна оценка за чекиране, удобство на седалките, атмосфера в пътническия салон и храна и напитки. 

"Райънеър" получава потребителски рейтинг от 40 процента, изоставайки от другите нискотарифни авиокомпании за кратки разстояния "Томас Кук еърлайнс" (Thomas Cook Airlines) - с рейтинг 52 процента, и "Уизеър" (Wizz Air) - 54 процента, които изпълняват полети главно до дестинации в Източна и Централна Европа.

Пасажерите посочват като фактори за негативната си оценка недоволството си от отменени полети, вечно променящи се правила за багажа и все по-лошо спазване на разписание. Хиляди анкетирани заявили, че "никога повече няма да летят с "Райънеър", дори ако е по-евтина от конкурентите си". (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
10
 
20
 
! Отговори
Bad Company преди 5 години
Платена статийка. Летя редовно/последно вчера/ с тази компания и нямам никакви проблеми а цените им са без конкуренция.
7
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И въпреки това хората ги предпочитат в пъти пред някой "национален" превозвач ,който вчера пак стана за смях!!!
6
6
 
20
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
И ЕДНА ОТ НАЙ-ЕВТИНИТЕ!!!И НЕ СА АНГЛИЧАНИТЕ А ТОВА Е ПОРЪЧКОВО НА ДРУГИТЕ КОНКУРЕНТИ КОИТО УМИРАТ ОТ МЪКА, ЧЕ ТЕЗИ ПРЕДЛАГАТ ПО-НИСКИ ЦЕНИ!И АЗ ДА ИМАМ КОМПАНИЯ ЗА САМОЛЕТНИ ПОЛЕТИ И АЗ ЩЕ ПОРЪЧАМ ЕДНО ПЛАТЕНО СОЦИОЛОГИЧЕСКО ПРОУЧВАНЕ ДА ОЧЕРНЯ ЕВТИНАТА КОНКУРЕНЦИЯ!!МАРЕШКИ ТУК ЖИВ ЩЕ ГО ИЗЕДАТ ЛУКОИЛ И БОРИСОВ ЗА ТОВА , ЧЕ ПУСКАЛ С МАЛКО ПО ЕВТИНО БЕНЗИНА!
5
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Англичаните са много ларж когато става въпрос за бира, наркотици и кабелна телевизия. За останалото са абсолютни скрънзи. Затова колкото и да се оплакват, бъдещето пред Райънеър е осигурено.
4
1
 
12
 
! Отговори
пак аз (3) преди 5 години
Националният превозвач е една идейка по удобен, но съм забелязал че има два модела самолети и единият е с по тесни седалки, досущ Ринаир.
3
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пътувах 3 пъти , двупосочно Испания-Бг и като изключим седалките, че са пълен таwak другото си е според очакванията, само единия път излетяха 15-20 мин по-късно, храна и напитки не купувам , даже и до ВеЦе-то не ходя, защото на терминалите е много по-удобно и чисто.
2
10
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Това не е истина Ползвал съм услугите много е добра возят на цената на автобусните превози и те какво искат безплатно скъпи питиета и пиене по време на път просто няма как да стане или претенции на някой да избира място .Инашите авиокомпании возят с път6и по скъпо.
1
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Беднотията от източна Европа ще си лети с Райън и ще й пръщят ушите,брат !