Без Brexit, ако парламентът не приеме споразумението с ЕС

При отхвърляне на сделката настъпва "парализа на Brexit"
11 яну 2019 13:23, Елка Василева
35
Без Brexit, ако парламентът не приеме споразумението с ЕС
Джереми Хънт. Снимка: архив, Reuters

Brexit може да няма, ако британският парламент отхвърли идната седмица споразумението с ЕС, постигнато от министър-председателката Тереза Мей.

Това заяви външният министър Джереми Хънт, цитиран от Ройтерс.

Ако предложената от Мей сделка бъде отхвърлена, има реален шанс да настъпи "парализа на Brexit", която да наложи Великобритания да се откаже от планираното излизане от Европейския съюз, каза Хънт.

Британският парламент няма да допусне Brexit без споразумение, добави той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още по темата: Brexitспоразумение с ЕС
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
4
 
14
 
! Отговори
Ala_Bala преди 5 години
Драги сънародници, не плачете на чужд гроб. Гледайте нашата несрета!
16
4
 
5
 
! Отговори
Тереса Мяу преди 5 години
Аз съм мома англичанка,измамена от любов.Ще ида да го търся, ще ида да го диря,ще ида да намеряизмамника си аз!Ще намери . . . от трите най- . . .???
15
8
 
5
 
! Отговори
anonimen преди 5 години
Тук на практика няма информация.Защо бе цялата дандания 2 год.Всекикрие ,какво значи да няма зделка.Като дипломати,англичаните ще гоизвъртят ,съюза да им плати напуска-нето.Като полуоставане,ще си правяткаквото си искат.Мергел и Макроннищо неказват.Приятен гнилоч.
14
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В края на март ние затваряме вратата след вас, а пък вие ако искате излизайте както му е редът, или стойте пред вратата да се молите със събути ***. Ние с удоволствие, ще го вкараме още по-навътре. Но първо вън!
13
9
 
11
 
! Отговори
Дано, дано, данооо преди 5 години
Брекзит без сделка и разпад на прoкажения остров.
12
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чакайте, още не са влезнали червените ***, иначе ще видите как набързо ще се появят 5-10 човека, които да пишат коментари като за 100 и да обясняват, че е много хубаво извън ЕС.
11
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Джереми, тука няма място за ловуване (Hunt) като в здравеопаването. Чака ви политическа криза, защото за година и половина чакахте до последно. Чакахте какво? Северна Ирландия или строи граница или излиза от Обединеното Кралство и се обединява с Ирландия. Няма средно положение. И след година и половина пак ще е същото.
10
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Великобританците прозряха, че без ЕС им е спукана работата и обърнаха палачинката набързо. Просто се страхуват да излезнат, защото видяха накъде духа вятърът и че лирата им ще се срине рекордно и че производствата вече са започбали да затварят кепенците. Стотици хиляди вече останаха безработни в UK, a това дори не беше краят на сагата. Отделно, че на Северна Ирландия НЕ бяха отказани никакви неща от страна на ЕС, за разлика от останалите части на UK и това влудява англичаните, да не изгубят СИрл
9
2
 
10
 
! Отговори
Сапунката продължава преди 5 години
Сапунена опера - дързост, красота и брексит, всеки ден нова серия, епизод 5000 днес от 17:00 часа.ЕС клекна на брекситарите - Фаража и торитата Божо, риис смог, фокса, давис, гове и компания. Съда на ЕС им каза, че могат едностранно да се отказват преди брексита, и сега излиза, че и деня преди излизане могат да се откажат от Брексита и на другия ден пак да задеистват артикъл 50, брекситарите може да разиграват Европа докато си искат, задеисват артикъл 50 после се отказват после отново до безкраи
8
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И за какво беше референдума, щом собствената ви политическа неспособност да решите нещо, го отхвърля? Поне за едно е прав Корбин, че не знаете какво правите. Такава криза ви чака, че още шега ви се види.След 29.03 излизате или оставате. Средно положение няма. Няма как да ползвате само благинките на ЕС.
7
10
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Демокрацията всеки ден е на смъртния си одър, защото нищо не означава и нищо не зависи от нея. Има капитализъм, политическа олигархия и върхушка, която дава менюто на народа да избира между кофти и по-кофти стоки.
6
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Демокрацията е на смътния си одър.
5
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нали автоматично излизат без, със... Те излизат, ако не подадат изрично молба да не ги гоним. Дадоха им един спасителен пояс, който е против правилата. Те може да си мислят, че не са излезли, но вече ще са вън.
4
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Междувременно в Германия АНТИФА са поели отговорност за предбития лидер на Алтернатива за Германия, а медиите мулчат. Представяте ли си, ако депутат от партията на Меркел беше пребит от крайно десни какъв вой щеше да е?
3
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мей разката фамилията на либералите и ги завря направо в първи клас по политика и сделки. Hикой в ЕС не можe да накара бабичката да излезе от тоз ЕС aко ще либералите да се скъсат не могат да я изгонят.
2
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тереза Мей играе комбина с глобалистите сключи супер неизгодна сделка за БРЕКСИТ, като преди това знаеше, че парламента ще я отхвърли.
1
5
 
33
 
! Отговори
Елемаг преди 5 години
E,няма такъв цирк.