Мей се ядоса: Ако се отхвърли Brexit, ще има катастрофа!

Депутати се опитат да прекъснат или да отложат Brexit-а
Обновена: 13 яну 2019 08:01 | 13 яну 2019 08:00, Петя Славова
28
Мей се ядоса: Ако се отхвърли Brexit, ще има катастрофа!
Снимка: БТА

Британската премиерка Тереза Мей предупреди депутатите, че евентуално отхвърляне на предложения от нея план за напускане на Европейския съюз би имало катастрофални последствия за страната, предаде Ройтерс.

Още по темата

Мей отправи призива си за подкрепа само два дни преди гласуването в парламента, което се очаква да загуби. През декември правителството отмени насрочено гласуване по договореното с Брюксел споразумение, след като стана ясно, че то няма да получи подкрепата на достатъчен брой депутати. Няма признаци премиерката да е много по-близо до спечелването на необходимата й подкрепа.

Депутатите не трябва да разочароват хората, които гласуваха за Брекзита, заяви Мей в статия във в. "Сънди експрес".

"Подобно нещо би накърнило катастрофално и непростимо доверието в нашата демокрация", пише тя. "Затова моето послание към парламента този уикенд е просто: време е да забравим игрите и да направим това, което е добро за страната", предаде БТА

В петък външният министър Джереми Хънт заяви, че ако споразумението бъде отхвърлено, може изобщо да не се стигне до Брекзит.

Според в. "Сънди таймс" недоволни депутати смятат през идната седмица да се опитат да прекъснат или отложат Brexit-а.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма да има Брекзит!
4
8
 
9
 
! Отговори
Роб на влаЗта преди 5 години
Глупости-Когато им трябва работна ръка ще издават работни визи само че работодателите ще трябва да плащат осигуровки и действителни надници което е по добре за работника .
3
23
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Против Брекзит, не отидоха в някои малки градове да гласуват англичаните, сега съжаляват/геч, както казват турците, но геч или не все тая вече е на нашите българи И тук и там мнозинството вългари живеят с много лишения, имат деца, носталгия за близки... по-добре на запад, но не и тук за 400 лева български, Против идването им тук Сме - - - Родителите Им.....
2
12
 
34
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Брекзит-а е решен от хората,които са истински собственици на UK,а не от народа!Следователно ще стане,така или иначе.Има 3 причини за сегашната ..... около това решение-първо малко избързаха,второ-има такива,дето още не са разбрали за какво става дума и третата причина-искат да си спестят парите по развода-немалка сума,дори за Британия.Договореното от Мей е съвсем прилично,но има достатъчно депутати с присъщата им англо-саксонска наглост,дето мислят,че може и да не се плати.Може и да успеят,к
1
9
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никаква катастрофа няма да има. Просто бездетната учителка по география - г-жа Мей, ще спре да си играе на министър-председател в UK. А иначе половината от народа е напълно против Брекзит.