Мей се ядоса: Ако се отхвърли Brexit, ще има катастрофа!

Депутати се опитат да прекъснат или да отложат Brexit-а
Обновена: 13 яну 2019 08:01 | 13 яну 2019 08:00, Петя Славова
28
Мей се ядоса: Ако се отхвърли Brexit, ще има катастрофа!
Снимка: БТА

Британската премиерка Тереза Мей предупреди депутатите, че евентуално отхвърляне на предложения от нея план за напускане на Европейския съюз би имало катастрофални последствия за страната, предаде Ройтерс.

Още по темата

Мей отправи призива си за подкрепа само два дни преди гласуването в парламента, което се очаква да загуби. През декември правителството отмени насрочено гласуване по договореното с Брюксел споразумение, след като стана ясно, че то няма да получи подкрепата на достатъчен брой депутати. Няма признаци премиерката да е много по-близо до спечелването на необходимата й подкрепа.

Депутатите не трябва да разочароват хората, които гласуваха за Брекзита, заяви Мей в статия във в. "Сънди експрес".

"Подобно нещо би накърнило катастрофално и непростимо доверието в нашата демокрация", пише тя. "Затова моето послание към парламента този уикенд е просто: време е да забравим игрите и да направим това, което е добро за страната", предаде БТА

В петък външният министър Джереми Хънт заяви, че ако споразумението бъде отхвърлено, може изобщо да не се стигне до Брекзит.

Според в. "Сънди таймс" недоволни депутати смятат през идната седмица да се опитат да прекъснат или отложат Brexit-а.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хаоса във Великобритания ще откаже други да напускат ЕС, особено ако кралството излезе без договор. Това е удар за антиглобалистите които толкова много се кефеха на Брекзита. То антиглобализма за да успее задължително трябва да премахне всякакви глобални мрежи и да ликвидира Интернет завинаги, с една дума да върне историята с 30 години назад.
24
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всяко нещо си има цел Британия се отделя и американци почва да натиска Европа със санкции единствения реален саузник на USAе обединеното кралство
23
15
 
22
 
! Отговори
Социолог преди 5 години
Само да ви светна, че не сме толкова зле колкото ви облъчват ,че сте.Живеем в богатия 1 милиард- българина живее по- добре от останалите 6 милиарда души на Земята.
22
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма вечни империи. Дали по-рано или по-късно всяка империя се разпада.Разпадът на Британската се точи повече от 70 г., но ще бъдем честити да сме съвременници на окончателния разпад!
21
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Все още няма гражданска война и засега всичко е наред. След Брекзит да видим кой ще работи, защото цигааноре и мамуне са ясни, но освен зрелище трябва и хляб. Още стоите на идеите от Римската Империя, само че тогава сте били колония. Сега колониите намаляват все повече и се оказа, че производството ви на Ленд Роувър зависи от покупките в Китай, та няколко хиляди работника остават без работа. Ще ви видим след няколко месеца на световния пазар.
20
4
 
28
 
! Отговори
безсмислен спор преди 5 години
Просто няма безболезнен ход, нито за Великобритания, нито за останалите в ЕС !Мерки трябваше да се вземат преди доста години, а не сега, когато са налице разрушителните резултати на либерално-ционистката политическа доктрина !
19
12
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Преди 3 месеца масово се говореше в подкрепа на Брекзит, излезнаха една купчина червни пенсии и празноглави тийнейджъри с пpомити главици да обясняват колко било хубаво да се разпадне ЕС, а сега са на отсрещния полюс коментарите.Ето това си е признак по който можете да разберете колко много са троловете. Хора, които пишат групирано и целенасочено и силно вероятно дори под команда.
18
6
 
37
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Циркът продължава, а кулминацията предстои: втори референдум, отмяна на Брекзит, оставка на Мей и официално обявяване на британците за най-големите ***.оти в историята на макроикономиката!
17
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Aнгличаните глътнаха вода, тръгнаха да се давят и взеха да се чудят как да го направят, че всъщност въобще да не излизат от ЕС.Първо ЕС обеща на Северна Ирландия за нея да няма санкции и да остане без гранична зона с Ирландия, а митници трябва да има между Северна Ирландия и Великобритания.Второ, че Шотландия е с настроения да напуска англетата, ще направят нов референдум и ще искат да се присъедини Шотландия към ЕС. А ЕС ще ги вземе по съкратена процедура като вече познати.
16
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И да не забравят да им наложат ?300 за туристическа виза за еднократно влизане в ЕС! Нивото на курортите ще се вдигне от самосебе си като никой не повръща по улиците и не скача от балконите.
15
4
 
9
 
! Отговори
Велчо Седефчев преди 5 години
Чалгата трябва да влезе в британския парламент за да има мир. Когато Кондьо и Хисарския поп започнат да се чуват от БигБена англия ще се оправи. Иначе все ще се карат.
14
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е от последните етапи от британския цирк. Те изобщо не смятат да излизат. Тотално се провалиха в преговорите, загубиха по всяка точка от тях. Сега депутатите са изправени пред две лоши възможности и биха гласували против тях. След това или парализа, или нови избори...Минимум Брекзит ще се отложи с 6 месеца, в които британските политици ще играят за време- хората да размислят, икономиката да се влоши и т.н. Тъжен край на една държава, която се подиграваше на ЕСи се имаше за негщо велико.
13
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до Демократ!Ти знаеш ли колко много са Българите Роми и Турци работещи на острова благодарение на това че работят в Британия и си изхранват семействата и дори пращат на близките си в България и те да не измрат от мизерията в блатото?
12
1
 
31
 
! Отговори
Брекзичок преди 5 години
Различни лобита в САЩ искат ЕС да се разцепи и тъй еврото да отслабне и долара да си стои като илюминатското око отгоре на пирамидата. Тереза Мей е двоен агент на ЦРУ, единственият човек, който подозираше Тереза Мей, че работи за ЦРУ беше Скрипал.
11
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Путин е хакнал британските избори и е настанил в парламента много червени демократи за да провали сделката за Брекзит и тъй да съсипе Европа.
10
16
 
12
 
! Отговори
Демократ преди 5 години
Народа иска Брекзит и си каза думата обаче някакъв духов клавирен инструмент от парламента щял да гласува против. На тия им трябва народа да излъчи един Сталин и да ги набие със камшика, докато се научат на демокрация.
9
1
 
13
 
! Отговори
Джурасик Мей преди 5 години
Мей има договорена главна роля в предстоящият "Джурасик парк" .... Че Брекзит няма да има е ясно, но тя все пак има договор и трябва да почва снимки.....
8
9
 
9
 
! Отговори
БРЕКСИТ НЯМА ДА ИМА преди 5 години
ДЕПУТАТЧЕТАТА БОГАТАШИ СА ПОДКУПНИ И ТЯСНО СВЪРЗАНИ С ГОЛЕМИ КОНЦЕРНИ И ФИРМИ В ГЕЙРОПАТА ТОВА Е НАЙ ТЕЖКОТО РЕШЕНИЯ ДА СИ УНИЩОЖАТ ПРИХОДИТЕ С БРЕКСИТ ИЛИ ДА ОСТАНАТ В ОБЕДЕНЕНА ГЕЙРОПААА НЕ ЧЕ В АНГЛИЯ НЯМА ГЕЙРОПСКИ ЦЕНОСТИ НО ТОВА Е ДРУГ ВЪПРОС.
7
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако искайте ми вярвайте, но аз съм чел за Brexit още 2010-2011 година в разни "конспиративни" теории. Тогава ми се струваше смешно и някак си не можех да си представя, че ще стане някога това. Виждам, че още има хора, които вярват, че няма да се случи. ... Brexit ще има, а след това или Европа ще бъде хвърлена срещу Русия, или най-накрая континенталните сили ще се обединят и ще поведат света, като сложат край на няколко вековното господството на бившите колонизатори...
6
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до Роб на влаЗтаТи явно никога не си бил там и плещиш глупости на търкалета .Ако нямаш изкаран НИНО нешенъл иншуърс номер ти издават временен, ако си се хванал преди това някъде да бачкаш , а пък ти си мислиш, че си на черно. А аз не ги виждам тези индийци, пакистанци и нигерийци където ги видях на къра и по строителните обекти. Аман от бабички психарки в Европа, батала им е пълен майна .