4-ти ден кошмар: 2-годишното още е кладенеца

Малкият Хулен падна в неделя в 100-метров сондаж
17 яну 2019 19:30,
24
4-ти ден кошмар: 2-годишното още е кладенеца
Снимка: el confidencial

Четвърти ден продължава спасителната операция за изваждането на 2-годишното момченце, което падна в сондаж за търсене на вода в Малага.

Екипите са впрегнали всички усилия, за да измъкнат Хулен от 100-метровия кладенец. Сондажът е изключително тесен - с диаметър от 25 см, което прави акцията още по-трудна.

Хулен изчезва в неделя, след като заедно с родителите си отива на пикник в испанската провинция. До прокопания кладенец били намерени опаковки от сладкиши и пластмасова чаша. Освен това, местните власти са открили и косъм, който съвпада с ДНК-то на 2-годишното дете.

След падането никой не е виждал или пък чувал момчето, но роднините му, както и спасителите се надяват Хулен да е жив.

Още по темата

“Знам, че синът ми е там долу, нека никой не се съмнява в това. Веднага се втурнах към сондажа, след като чух Хулен да плаче. Иска ми се аз да бях погребан там долу и синът ми да е тук, с майка си”, разказва бащата на момчето.

В акцията по изваждането на момчето са се включили рекорден брой хора. Инженери и миньори правят всичко възможно, за да се уверят, че сондажът няма да се срути, а междувременно прокопават хоризонтални и паралелни тунели, за да достигнат до него.

Според представител на миньорския екип може да отнеме още два или три дни да се стигне до момченцето. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Намерено е бебенцето мъртво тази сутрин в 1:25 😢
18
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
чети испанската преса по този случай.не вярвам да лъжат вече 8 дни.дано успеят да го спасят .
17
2
 
9
 
! Отговори
25 см?!? преди 5 години
Я вземете един пергел и си направете един кръг с диаметър 25см и тогава пак пишете, че дете ложе да мине от там.. Какво дете? - пеленаче?.. Аман от неинформирани информатори..
16
2
 
16
 
! Отговори
До 9 преди 5 години
"Прочетох в кой край на света е и повече няма какво да коментирам"Хайде по спокойно! Ако става въпрос за ориент, не ми се говори какво има в България! Сто години да бягаме срещу Испания, няма да ги стигнем, така че малко повече информация, и по малко глупости! Първо да си видим двора преди да критикуваме с пълно гърло другите
15
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Въздуха долу трябва да е съвсем малко - едва ли е могло да преживее и часове. За съжаление...
14
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Преди години същото се беше случило в Италия - дете беше пропаднало в сондаж около 30 метра и докато се опитваха да го извадят пропадна още толкова надолу. Така си остана вътре, не успяха да го извадят.
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Toelfчо- ади пропорционално да коментираме. Има снинмка. И това е единственното. Колко е дияметърът на часовника, колко са "разкеачени" пръстите на ръката с часовника.За каква 50 см дупка ти мелиш, бе?
12
0
 
9
 
! Отговори
1 преди 5 години
Уточнете поне, че сондажа не е с диаметър 25см., а 25 инча!Умножете 25 по 2,54 и това ще ви е диаметъра!
11
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
кой безотговорник ще направи 100 м дупка без да я запълни после с пясък или отсевка,това са 12 тона пясък,половин камион
10
4
 
5
 
! Отговори
Детето не е в бунара преди 5 години
детектори има на температура, на мини двичения, микрофони за тихи сигнали, ласерни измерваяи на разстояние локатори и какво ли не. с видео камера могат да установят ако е живичко и очите му са нагоре да направят контакт с родителите за да е по-силно детето психически.И нека първо ако е там да го извадят.Съмнявам се че в отвор=25 см телцето на детето ще се плъзне понадолу от няколко метра.ръчетата и крачетата ще се разперят и спрат пропадането.Изводът е че детето не е в сондажа. другаде е Хуленчо
9
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Прочетох в кой край на света е и повече няма какво да коментирам.В Норвегия, в Швеция, в Холандия такова нещо няма как да стане. Необезопасена 100-метрова дупка!!! И петметрова да е, пак е ужасно. Ориент.Дано детето оцелее, но двегодишно дете се дехидратира за часове! Бог да му е на помощ!
8
5
 
11
 
! Отговори
Арсений преди 5 години
На тая "новина" ще клъвнат само хора, които не са виждали отблизо двегодишно дете!!!
7
1
 
32
 
! Отговори
Тео преди 5 години
Не ми се иска да съм лош пророк но ... нека се надяваме на чудо. На мен въпросът ми е какво, аджеба, прави необезопасена 100 метрова шахта на място, достъпно за деца?!?
6
0
 
26
 
! Отговори
Жо преди 5 години
В ПРЕДИШНИЯ репортаж пише, че са пуснали камера, за да видят там ли е детето, живо ли е, в какво положение е тялото му. За съжаление, камерата стигнала до 70-тия метър и не могла да покаже нищо.Няма информация, намерили ли са камера с по-дълга жица, та да видят как е детето, защото ако е паднало надолу с главата, едва ли ще е живо след 4 дни.
5
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ама тия дупки не са ли обезопасени, това е престъпление. Това не е шега работа. По цял свят има малоу.мници.
4
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да са обадят на Елон Мъск и Ким Кардашян да ги питат как да направят.
3
3
 
11
 
! Отговори
123 преди 5 години
Що не пуснат камера?
2
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Отишли са да замърсяват със пластмаса и опаковки сред природата! Отделно нямат и алпинист със 100 метра въже, който да спаси Хулен. Сондажът не е обезопасен да не падат хора и животни вътре, всичко сочи към ония 80%.
1
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
... кофти