Специална кампания за правата на българите след Brexit

Посолството ни ще проведе срещи в различни английски градове
Обновена: 15 фев 2019 22:05 | 15 фев 2019 22:04,
14
Специална кампания за правата на българите след Brexit
Снимка: Reuters

Службата по трудови и социални въпроси на министерството на труда и социалната политика към посолството на България в Лондон продължава да организира информационни дни за българската общност във Великобритания. Това съобщиха от пресцентъра на социалното министерство, цитирани от БТА.

Още по темата


По време на събитията нашите сънародници ще имат възможност да получат информация за стъпките, които трябва да предприемат, за да гарантират правата си след Brexit.

В периода 25-27 февруари ще се състоят информационни дни: на 25 февруари в Бристол, на 26 февруари в Челтнъм, на 27 февруари в Кардиф.

До момента Службата по трудови и социални въпроси към посолството на България в Лондон е организирала 15 информационни дни във Великобритания по темата "Брекзит", които са посетени от над 1000 български граждани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е,сега ще има воаяжи на държавни чиновници до кралството на наша издръжка с цел защита правата на българите там.А не е ли по-добре да създадете условия тези българи да се върнат в родината си,вместо да ги уреждате там???
9
2
 
5
 
! Отговори
До 3 преди 5 години
Ти си толкова неграмотен,че нито в Англия,нито в България би спечелил това,за което си мечтаеш,ама драскай си,не ми пречиш.
8
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А правата на Българите в България?Кога?
7
4
 
14
 
! Отговори
ДИВАК преди 5 години
До Анонимен 8 -ти ли ганьовеца , завършил партийната школа в "Смеоново" ще кажеш какво да правя . Внуците ми ще се завърнат в България когато такива като теб изчезнат от земята!
6
24
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да ги връщат всички тези гурльовци да ги видим тука какво ще правят. Големи ербапи станаха там, възтания вдигат от фейса и ругаят истинските българи в България. А дано ги наритат,че да ги видим тук дали ще излязат. Голямо блъскане беше, че България ли не храниха гурльовците, че патриоти ли не бяха, че хъшове ли... *** народ, така и не разбраха че от техните страни идва всичко
5
5
 
6
 
! Отговори
До дивака преди 5 години
*** бояджия работя в България Едва ли такива пари да зема а пък за внуцитети евала и аз земам доста над средния доход в англия средното заплаща не е 21.600 след таксите минималното е 13.500 аз вземам до 30000 + бонуси април месец от 11000 стана 41000 на година това се сравнява на 10г работа като високо квалифициран кадър в БГ
4
8
 
11
 
! Отговори
ДИВАК преди 5 години
До Имигрант от англиякакво работиш в англия, децата ми живеят там повече от 15 годинии, внуците също, имат собствени жилища (къщи с двор)получават високо заплащане над средното за англия(проектанти конструктори- метални конструкции). Брекзит не ги засяга
3
5
 
12
 
! Отговори
Имигрант от англия преди 5 години
Едва ли в България да земам по 800лв на месец и до не каза тук поне чесно и с труд си земам по 2400£ на месец разлика голяма а и имам едни 11000 които се земат на куп април как да се върна
2
3
 
13
 
! Отговори
Таню преди 5 години
До АнонименИ аз много си харесвам БГ, ама кой къде му е най-добре...
1
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А бе я да се връщат тука, да си оправиме държавата!