Мей обещава гласуване в парламента за Brexit до 12 март

Вотът трябваше да стане ясен до края на февруари
Обновена: 24 фев 2019 19:03 | 24 фев 2019 18:22,
12
Мей обещава гласуване в парламента за Brexit до 12 март
Снимка: Reuters

Британската министър-председателка Тереза Мей обеща днес, че до 12 март ще представи своята сделка за Брекзит за ново гласуване в парламента, предадоха световните агенции.

Още по темата


Няма да има гласуване на сделката в парламента следващата седмица, но ще гарантираме това да стане до 12 март, каза Мей напът за Египет, където се надява да получи одобрение от лидерите на Европейския съюз за своя подход, пише БТА.

"Все още е в нашите възможности да напуснем ЕС със сделка на 29 март и именно върху това работим", каза тя пред журналисти в самолета, докато пътуваше за срещата на върха между Арабската лига и ЕС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
8
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
До ДИВАККОГАТО ГЕРМАНИЯ НАМАЛИ БВП ТОГАВА РАЗПРАВЯЙ КОЙ КАКВО ОТ КЪДЕ Е ИЗНЕСЪЛ :DЕС ГО Е ИМАЛО 20 ГОДИНИ ПРЕДИ ТЕЗИ ДА СЕ ПРИСЪЕДИНЯТ КЪМ НЕГО ЩЕ ГО ИМА И СЛЕД ТЯХ! НО ТЕЗИ ДАЛИ ЩЕ ГИ ИМА СЛЕД ИЗЛИЗАНЕТО ИМ НАДАЛИ :D
6
6
 
2
 
! Отговори
ДИВАК преди 5 години
До АнонимеН 4 -те за това ли си изнесаха бизнеса от Федерална Република Германия (ВЪНШНИТЕ ИНВЕСТИТОРИ ,Япония , САЩ, Британия и Китай)
5
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бият им шута на 29.03 и почват да произвеждат и изнасят щом са толкова отворени.Като бивша империя имат връзки по цял свят и ще си изнасят произведеното къде ли не, а на ЕС ще плащат 10-20% мито за неевропейски стоки. ЕС също ще плаща мито.Прането на пари през Ситито ще намалее и ще останат само чарфно-петролни пари да минават от там. ЕС си прави собствени търговски центрове в Германия и Феанция и те си прибират собствените комисионни за трансфер на пари и плащат местни дантци и такси.
4
3
 
11
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
ГЛАСУВАЙТЕ СИ КАКВОТО ИСКАТЕ!!!!НА 30 МАРТ 2019-ТА ОБЕДИНЕНОТО КРАЛСТВО ВЕЛИКОБРИТАНИЯ И СЕВЕРНА ИРЛАНДИЯ НЯМА ДА Е ЧАСТ ОТ ЕС ПОВЕЧЕ!ВЪВ МОМЕНТА ОГРОМНА ЧАСТ ОТ БИЗНЕСА ИЗЧАКВА ДА ВИДИ ДАЛИ ЩЕ ИМА РЕАЛНО ИЗЛИЗАНЕ И АКО ИМА ТОГАВА ЩЕ ВИДЯТ ТЕ КОН БОБ ЯДЕ ЛИ! НЯКОИ ВЕЧЕ ИЗБЪРЗАХА И ОБЯВИХА , ЧЕ ЗАТВАРЯТ ЗАВОДИ НО ТОВА СА САМО ПЪРВАТА ВЪЛНА ПЛЪХОВЕТЕ ТЕ ВИНАГИ НАПУСКАТ ПЪРВИ ПОТЪВАЩИЯ ОСТРОВ!
3
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нищо няма да стане и отивате на твърд Брекзит. Очакванията са да се сринат много от вашите индустрии превзети от колониални "специалисти". След Франция сте втората най-мамунска държава в Европа.Ще търгувате с целия свят и ще им покажете колко сте конкурентноспособни и набързо ще изчистите 3 трилионния си дълг.
2
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"На път" се пише отделно в този случай, ПаФка!
1
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Злата английска бабичка накара ЕС да и се моли да излезе вече от ЕС няма излизане и Брекзит за вас дърти проскубани евро-фрицове.