Споразумение за Brexit до 29 март? Възможно е

Мей долавяла истинска решимост Великобритания да напусне плавно
25 фев 2019 20:45, Нели Христова
17
Споразумение за Brexit до 29 март? Възможно е
Снимка: Reuters

Все още е възможно Великобритания да договори с ЕС споразумение за напускане на съюза на 29 март. Това заяви днес в Шарм ел Шейх премиерът на Обединеното кралство Тереза Мей на фона на натиска да удължи преговорите, предаде ДПА.

Още по темата
"Постижимо е да напуснем със споразумение на 29 март и тъкмо натам смятам да насоча цялата си енергия", каза Мей пред репортери след разговорите си с европейските лидери в кулоарите на срещата на върха ЕС-Арабска лига в египетския курорт Шарм ел Шейх.

"Има още работа да се свърши и утре моят екип ще бъде в Брюксел, където ще работи по правнообвързващите гаранции, необходими на парламента на Обединеното кралство във връзка с предпазния механизъм", каза тя, имайки предвид предизвикалото спорове прилагане на механизма, гарантиращ отворена граница между Република Ирландия и Северна Ирландия след Брекзит.

Мей заяви, че долавя "истинска решимост (у европейските лидери) за намиране на начин Обединеното кралство да напусне ЕС плавно и организирано със споразумение".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
2
 
! Отговори
тя преди 5 години
Тия се чудят как да се измъкнат и ако може да са на печалба !
11
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази империя с многовековен опит на оцеляване и победи нищо не прави без дълбок и дългосрочен анализ..Не я мислете,няма да проси заеми от БГ.....
10
2
 
0
 
! Отговори
.. преди 5 години
Поздрави от Англия :*
9
2
 
6
 
! Отговори
Перко преди 5 години
Не мога да разбера, какъв е тоя голям зор за тоя брекзит, и тази Мей толко упорита да се случи! Конците ли им дърпа някой, странно!
8
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Откога чакаме ИРА да се възроди. За да се срине държавата е хубаво да се отиде към гражданска война, което ще рече, че най-лесно може да започне с взривяването на джамии и детски градини с преобладаващи цветни.
7
4
 
1
 
! Отговори
Милен Илиев Минков преди 5 години
Ако - Англия, сй- мълчеше, нямаше,..- Да- се- отпусне, юга,..Със, един- милиярд, във- повече,...
6
1
 
15
 
! Отговори
панчо преди 5 години
колко ще го дъвчим тва ?!?!всеки ден нещо за брекзит и отлагане ?!не изтече ли този срок ?! не потънаха ли мррсниците ингилизини ?!
5
2
 
4
 
! Отговори
Възможно, било.... преди 5 години
Възможно... НО не е логично!!!!
4
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Досадно!
3
2
 
16
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
АКО ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ НЕ ГИ ИЗХВЪРЛИ НА 29 МАРТ 2019-ТА ТОВА ЩЕ ИМА МНОГО СЕРИОЗНИ ПОСЛЕДИЦИ ЗА ЕС ,ЗАЩОТО ЩЕ РАЗКЛАТИ ДОВЕРИЕТО ВЪВ СЪЮЗА И ОТ ВЪН И ОТ ВЪТРЕ!НИКОЙ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ИМА ДОВЕРИЕ НА ЕС , ЩОТО ЩЕ СИ КАЖАТ ДНЕС СА ТАКА УТРЕ НЕ СА ТОВА НЕ Е СТАБИЛЕН И СЕРИОЗЕН ПАРТНЬОР!НЕЩАТА СА ПРОСТИ ! АКО БЪДАТ ИЗХВЪРЛЕНИ НА 29 МАТ НА ТЯХ ЩЕ ИМ СЕ РАЗГОНИ ФАМИЛИЯТА И В ПРЯК И В БУКВАЛЕН СМИСЪЛ!!ОБАЧЕ АКО ЕС НЕ ГИ ИЗХВЪРЛИ НА 29 МАРТ 2019 А ИМ ДАДЕ ОЩЕ ВРЕМЕ ТОВА ЩЕ РЕФЛЕКТИРА ВЪРХУ ЕС МНОГО ЗЛЕ
2
3
 
16
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
ДРЪН ДРЪН !ПЪРВО ИСКАХА 2 МЕСЕЦА ОТСРОЧКА СЕГА ВЕЧЕ ИСКАТ ОЩЕ 2 ГОДИНИ ОТСРОЧКА И ДА НЕ НАПУСНАТ НА 29 МАРТ 2019-ТА!!!НИКАКВИ ДОГОВОРКИ ПОВЕЧЕ!! 3 ГОДИНИ СТИГАТ!!!НАПУСКАТ НА 29 МАРТ 2019-ТА И КРАЙ !
1
3
 
6
 
! Отговори
ДИВАК преди 5 години
колко красиво звучи - МЕЙ