Пореден провал: Лондон пак не постигна съгласие за Brexit

Депутатите отхвърлиха четирите алтернативи
2 апр 2019 08:38, Петя Славова
17

Британските депутати отново не успяха да постигнат съгласие по предложенията за следващите стъпки в процеса по Brexit.
Още по темата

Те отхвърлиха и четирите алтернативни варианта. Само три гласа не достигнаха за предложението Великобритания да остане в митническия съюз. Сред другите варианти бяха оставане в европейския пазар, повторен референдум и дори отмяна на Brexit.

Гласуванията в парламента не са правно обвързващи и те не задължават правителството да изпълни решението на депутатите, предаде Bulgaria ON AIR.

Сега премиерът Тереза Мей има право до 12 април да потърси по-дълга отсрочка от Европейския съюз, за да промени курса или Великобритания да напусне без сделка.

"Разочароващо е, че нито едно решение не спечели мнозинство. Ако е достатъчно за премиера да има три шанса в сделката си, предлагам Камарата на общините да има шанс да разгледа отново възможностите, които имахме пред нас в дебат в сряда, така че Камарата да успее, там където премиерът не успя да представи надеждни икономически отношения с Европа за бъдеше, което ще попречи да се сринем без сделка", каза лидерът на лейбъристите Джереми Корбин.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Единственият шанс тази нагла дъжава Великобритания да напусне ЕС е, ако ЕС не позволи повече отсрочки и ги изгони без споразумение. Кога ЕС ще се усети, че британският парламент им се подиграва? Те и 100 пъти да гласуват, каквото и да им се предлага съгласие няма да има. Британците не смятат да излизат, те знаят че закъсат още повече.
12
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Логично решение - да се разцепят, да станат по малки от БГ хах
11
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Краха на империите...И в древния Рим в сената им са се чудили как да си оптимизират богатството и те да контролират всичко докато империята се разпаднала. И тука се задава крах и в Лонд./.Норт Пакистан (по идея взета от Македония) скоро ще го усети.
10
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Те знаят какво искат, ама такъв филм няма! ЕС не им е колония и точно това не искат да схванат.
9
2
 
12
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
НЯМА ДА СЕ МАХНАТ НА 12 АПРИЛ ПО- СКОРО ЩЕ ВЗРИВЯТ ДЪРЖАВАТА СИ :DНАЙ-ВЕРОЯТНО ЩЕ СИ ВЗРИВЯТ ПАРЛАМЕНТА ЗА ДА ОТЛОЖАТ ИЗЛИЗАНЕТО!
8
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Искат всички привилегии на ЕС, искат да имат глас в ЕП, както и митнически съюз, да не плащат такси и да им се чува думата без възражения. Нещо като нашите *** обаче в по хубави костюми. ПРАВА БЕЗ ЗАДЪЛЖЕНИЯ
7
2
 
23
 
! Отговори
Joko преди 5 години
Това е истинското лице на прехвалената Great British Empire !
6
4
 
34
 
! Отговори
ДА преди 5 години
СЕ МАХАТ ТЕЗИ АЛКОХОЛИЦИ И НАРКОМАНИ-БЕЗ ТЯХ ЕВРОПА ЩЕ ДИША СВОБОДНО-ТЕ СА В ТЕЖЕСТ НА ЕВРОПА--БАНДА УБИИЦИ И КАСАПИ..ВОЮВАЛИ С ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙСКИ СТРАНИ--САМО ЗА ДАЛАВЕРИ И КОЛОНИИ МИСЛЯТ-ПИАНДУРНИЦИ.ЖИВЕЯТ КАТО КЪРЛЕЖИ И СЕ ИЗЖИВЯВАТ КАТО ИМПЕРИЯ-МИНА ИМ ВРЕМЕТО-ВЪТ ОТ ЕС!!!
5
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 4Искат сделка защото без такава икономиката им отива по дяволите след като напуснат ЕС.
4
2
 
24
 
! Отговори
Цецо преди 5 години
Вече ми писна да чета за тия, да се махат и да се приключва тая щуротия...
3
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какъв дебел идва за тия
2
3
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По зле и от нашият парламент са горките, да вземат да им дадат по един евтин апартамент че да стигнат до споразумение най накра
1
2
 
48
 
! Отговори
Дедо поп преди 5 години
Да идва 12 април и да отлитат в хаоса