Кралицата забрани на Меган да използва кралски бижута

Маркъл без достъп до колекцията на Даяна, за Кейт не важи
4 апр 2019 14:00,
59
Кралицата забрани на Меган да използва кралски бижута
Снимка: Reuters

Принц Хари изрази недоволството си, след като кралицата забрани на съпругата му, херцогинята на Съсекс, да използва някои от бижутата от кралската колекция, съобщиха Dailymail.

Източник в двореца сподели, че Меган няма да има достъп до определени безценни бижута, принадлежали на принцеса Даяна, докато за Кейт няма такова условие.

С това действие кралицата изразява недоволството си от „изискващото поведение“ на Меган, което проличавало още преди сватбата с принц Хари. Източници ставали свидетели на това самият принц да казва на персонала „Каквото поиска Меган, го получава.“

Още по темата
Меган вече няколко пъти изразила желание да носи от кралските тиари на официални вечери, но била разубеждавана от свекара си, принц Чарлс, който й казвал, че е неподходящо и още не била наясно с етикета.

Подобна драматична развръзка е имало и още по време на сватбата на Меган и Хари. Тиарата, която актрисата поискала за сватбата си, била отказана. Кралицата казала на принц Хари „Меган не може да има каквото поиска. Ще носи тиарата, която й е дадена.“

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
бабушкерата още ги командори, нищо че я чакат всеки момент да ритне камбаната. до последно ще им вгорчи живота, а после синът й ще ги довърши с глупостите си и камилата си
51
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
тия седнали да делят бижутата, докато народът им се чуди какво да прави с Брекзит. няма такава пародия. нищо ново под слънцето - управляващите живеят в друга паралелна реалност, обикновенния човек да се оправя кой как намери за добре.
50
1
 
11
 
! Отговори
Shark преди 5 години
Естествено че няма да носи каквото си поиска. Тя как си я мислеше тази работа, че като се омъжи за принца и ще прави каквото и дойде на ума ли? И изобщо не може да се сравнява с Кейт. За произхода и да не говорим, макар че в случая е най-важен. Хари постъпи като безотговорно хлапе, какъвто всъщност е. Добре беше да разбере, че когато си принц не можеш да правиш каквото си искаш, или както казват обикновените хора, не може и онова в онова и душата в рая.
49
3
 
0
 
! Отговори
Киро Кюмюря преди 5 години
шъ са гръмна!
48
1
 
7
 
! Отговори
:) преди 5 години
Долу ръцете от бижутата, да не стане некоя непредвидена катастрофа
47
2
 
21
 
! Отговори
Един човек преди 5 години
Това, че Меган е нагла и амбициозна американска ***, е видно и за слепите. Впрочем, това безпардонно и изискващо поведение е типично за расата й. А Хари е типичният завистлив "втори син" в Кралско семейство, който не може да преглътне това, че не е на мястото на брат си.
46
12
 
5
 
! Отговори
AUT преди 5 години
Меган и Хари са страхотна двойка !!!! БРАВО !!! С ПОЖЕЛАНИЕ ЗА МНОГО УСПЕХИ В ЖИВОТА ВИ. БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ !!!!!
45
15
 
4
 
! Отговори
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! преди 5 години
Голяма работа , като и забранила кралицата да носи кралски бижута !!!!!!! Че тя Меган си има лични и също много скъпи бижута. Така , че и това ще може да преглътне в името на любимият и Хари.А с най-скъпото и ценно бижу ще се сдобият и двамата в най-старата скоро време.( Babys)
44
1
 
3
 
! Отговори
7777 преди 5 години
Всеки е красив за себе си
43
16
 
3
 
! Отговори
ХХХХХ преди 5 години
Кейт и Меган са красиви жени !!! Всички коментари против Меган и Хари са от българска завис. Този народ техният БОЙКО ги озлоби така !!! Нямат културен израз тук а само арогантност, злоба и завис . Е какво да се очаква от една такава бедна и проста държава !!!
42
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Оставете жената на мира , каква е тая българска завис ? Това вече не прилича на нищо !!!! Погледнете първо в себе си и тогава се издухвайте !!!!
41
3
 
10
 
! Отговори
Съпрайз преди 5 години
Чакам да роди китайче хахаха
40
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Горката Кралица Елизабет Втора! Дано Кралското семейство да се отърве от този ПОЗОР -тази тъмнокожа не.г.ъ.р.ка Меган. Меган нито е хубава, нито е умна, нито е с добро образование и доър произход; тя няма никаква аристократичност и благородство.Кейт трябва да слуша много Кралицата, ако иска да стане някой ден Кралица на Англия. Надявам се Уилям и Кейт да станат крал и кралица на Англия, защото английският народ има нужда от БЕЛИ крале и кралици, а НЕ от тъмнокожи и мулатчета!
39
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Горката Кралица Елизабет Втора! Дано Кралското семейство да се отърве от този ПОЗОР -тази тъмнокожа не.г.ъ.р.ка Меган. Меган нито е хубава, нито е умна, нито е с добро образование и доър произход; тя няма никаква аристократичност и благородство.Кейт трябва да слуша много Кралицата, ако иска да стане някой ден Кралица на Англия. Надявам сеУлиам и Кейт да станат крал и кралица на Англия, защото английският народ има нужда от БЕЛИ крале и кралици, а НЕ от тъмнокожи и мулатчета!
38
5
 
10
 
! Отговори
Агент от МИ6 преди 5 години
Уф, нямам време един коментар да напиша в Днес.бг, покъсват ни от работа. Кралицата е заповядала всички налични агенти да и представят сценарии за инцидент. По възможност тежък инцидент ...... Някой много , ама много е ядосал бабката . Не сме били толкова заети откакто работихме по случая с Даяна . Не е добре.
37
1
 
7
 
! Отговори
Невеж Джурналист преди 5 години
Тиара = Диадема, ама откъде да знае Габриеле Джавкова????
36
2
 
23
 
! Отговори
Да преди 5 години
Тая па искала...Казах и пак ще кажа: не е била случайна традицията аристократите да се сродяват само с аристократи.Да бъдат такива е не само до богатството, а и възпитанието и етикета, който спазват.Ама тя, Мегито, отде да ги знае тези работи.
35
3
 
23
 
! Отговори
Хан Крум преди 5 години
Както се казва - пази боже сляпо да прогледа. Та така и тази златотърсачка. Ингилизите си вкараха таралеж в гащите със тази мулатка. Ама хак да им е. Пожелавам им следващият им крал да е черен. Мислех, че Хари е единствения нормален в това извратено семейство ама и той си е типичен ингилиз . Му, ха, ха
34
7
 
41
 
! Отговори
Nightborn преди 5 години
Четвърта новина, относно кралското семейство за днес. Новина, без никакво значение за БГ народа, освен ако не сме колония на англия!
33
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вероятно в очите на англичаните тази Меган изглежда като ***. И двете са влезли случайно в общество към което не само, че не принадлежат, но и не могат и не искат да се нагодят.