По улиците на Мадрид: Фекалии в испанския канабис

Проучване показва, че почти 90% от взетите проби са негодни
5 апр 2019 14:45,
39
По улиците на Мадрид: Фекалии в испанския канабис
Снимка: pixaBay

Проучване показа, че канабисът, който се продава на улиците в Мадрид, съдържа опасно високи количества фекалии, съобщиха от BBC.

След изследване на 90 проби, купени в столицата, са намерени следи от бактерията ешерихия коли и спори на аспергилус. Това е вследствие на начина, по който са вкарани в страната, заради забраната от закона за купуване, продаване и внасяне на канабис в Испания.

Фармакологът от Мадридския университет Компултенсел Хосе Мануел Морено Перес събира от уличните дилъри хашиш, трева, марихуана и други видове канабис.

Оказва се, че 88,3% от пробите са негодни за консумация. Според изследването, употребата на продуктите може да доведе до диария, повръщане, стомашни болки и висока температура, а за някои хора могат да имат и по-сериозни последствия.

40% от пробите дори запазили миризмата на фекалии.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тревоманите не им пречат фекалиите. Толкова са изпушили.
32
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тея наркодилъри буквално си запалиха лайн.ата.Ще се напикая от смях.Това мина всякакви граници.Това е новия наркотик ШИТ пушиш го мозъка ти е в Космоса тялото в стаята *** не можеш да го намериш от халюцинациите и лай.ното че и рядко е в гащите.И като го погледне наркомана го вижда тройно и си вика на акъла да е.ба аз вече са ми поникнали два нови задн.ика а не мога да намеря първия, спирам, че тоя наркобизнес замириса и хич, ама хич не е на море, на друго.
31
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До до 29А к'во ш'е рекнеш за солта? Или за BPA (бисфенол А и прочие) дет' го има разтворен във всяка напитка с пластмасова опаковка...
30
6
 
19
 
! Отговори
до 29 преди 5 години
Най-опасният лек наркотик, с висока степен на пристрастяване, взимащ милиони жертви, е захарта. Най-опасният тежък наркотик, с много висока степен на пристрастяване, също взимащ милиони жертви, е алкохолът. И така, най-опасните наркотици се продават свободно, докато продължават да ни хвърлят прах в очите.
29
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В Испания фекалиите са в марихуаната, а у нас са в политиката.
28
5
 
6
 
! Отговори
до 27 преди 5 години
Изводът е, че си наркоман! В комуната и в затвора!
27
4
 
11
 
! Отговори
Фермер преди 5 години
Ако се създаде закон регламентиращ производството и търговията с канабис ,качеството ще се увеличи в пъти .Ние ще може да обработваме земите необезпокоявани, ще си плащаме данъците .Конкуренцията ще доведе до достъпни цени и отлично качество на продукта .В момента ние плачем , държавата плачи .Единствените които се радват са тревоманите на които им е през *** за всичко.
26
7
 
21
 
! Отговори
ЩО ЗА ОЛИГОФРЕН Е 15 преди 5 години
До 15, Що за олигофpен тябва да си, за да кажеш, че тревата е стимулант?Тревата е билка идваща от земята и ползвана от човечеството в продължение на хиляди години като лекарство и успокоително. Заради такива като теб има режим, който вкарва децата в затворите и прави дилърите и партийните лидери богати! Факт е, че политиците правят чадър на организираната престъпност и печелят пари за изобрите и затова не променят закона. В развитите демокрации режимът е либерален, а тук от сталинстки тип.
25
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Едни фекалии пушат наркотици с други фекалии вътре. Всичко ми изглежда логично каде бъркам?
24
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
на професора да му е хрумвало че испанците не си мият ръцете след като ходят до тоалетна. в швейцария масово съм го забелязал поне по барове и ресторанти. да отидат да тестват и дюнерите в произволно избран "европейски" град.
23
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
друго си е стоучанин от небостъргачите на дружба номер сурдомнайсет и пет или люлин 1001. и първака долу на кварталната скара. един познат от софия ми идва един път на гости у "рпованса" и вика ама ти не си живял винаги тука. стана му едно гадно мъчно че е отраснал в панелката и са му свистели самольоти над кратуната а провансаджиите презряни се ширят на неколко етажа, дворчета, барбекюта, чисти улици.
22
3
 
14
 
! Отговори
Професора преди 5 години
Математическия извод е канабиса= ла..а
21
2
 
9
 
! Отговори
jj преди 5 години
Живейте си живота и оставете останалите да си живеят техния...всичко друго - злоба
20
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това да си купуваш марихуана на улицата е върха на простотията! Не само че губиш егати цифрата ами и храниш мафията и рикуваш да те опангизят щото дилърчето може да те издъни на ченге (както става обикновено).Като разбрах че една цигарка от тоя бурен се търгувала в за 10лв. в България, и 7-10 евро назапад направо паднах от смях! :)))Абе пичове, боднете по няколко семки в гората на слънчево място и за едно лято ще имате 5 кила буренак. :))) Ей ту младите днес много прости и мързеливи....
19
2
 
14
 
! Отговори
до 18 от Жътварски преди 5 години
Ела да ти дам една софийска кожена цигара с течен наркотик вътре, ще се влюбиш, момче!
18
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Жътварски, Софиятеб те знаем - баба ти пазарува само по Шанз Елизе, а дядо ти си говори с папата на ти. *** си е проследила родословното дърво до Иван Шишман, а баща ти чак до Октавиан Август. Като излезеш от тоалетната след теб има дъга, а като "изпускаш газови" мирише на Шанел 5. Не сме ти на нивото
17
10
 
13
 
! Отговори
до Жътварски, София преди 5 години
Имаш нужда от една цигара за да се успокоиш, че като гледам и ти си изгубил почва под краката си.
16
34
 
11
 
! Отговори
Жътварски, София преди 5 години
Провинционалистите много обичат да пушат трева, не издържат на високите обороти на ГРАД София, СТОЛИЦАТА! Стресирани и ниско платени поради нулевата им квалификация, годни единствено да бъркат бетон, да бъдат зидаро мазачи, продавачи, дистрибутори, келнери, сервитьори бармани, кофражисти, чистачи, стъкломиячи, пицари, дюнерджии! Животът ги притиска до такава степен, че губят почва под краката си, прибягват до употребата на наркотици,които се превръщат в единствената им сламка,за която се хващат.
15
2
 
24
 
! Отговори
Мери Джейн преди 5 години
88,3% от статиите са негодни
14
13
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Че то тревата си е баш фекалия! Стимулант, издигнат от култ в едно субкултурно общество ***, ползван от ментално увредени индивиди, представители на най - нисшата социална прослойка.