Британците още са в ЕС, но не и според новите им паспорти

Обозначението падна от предната корица на документите
80
Британците още са в ЕС, но не и според новите им паспорти
Снимка: Twitter

На новите британски паспорти вече не пише "Европейски съюз”. Въпреки че Великобритания така и не може да намери начин да излезе от Общността, граждани на кралството забелязаха, че на някои места промяната вече е факт.

Още по темата
Паспортите, които се издават след 30 март, вече не носят обозначението на предната корица, информират от Euronews.

Министерството на вътрешните работи на Обединеното кралство заяви, че за да се намери "най-добрата цена за данъкоплатеца, паспортите, които включват думите "Европейски съюз ”, ще продължат да се издават за кратък период от време“.

По начало Великобритания трябваше да излезе от Съюза на 29 март, но процесът беше отложен, а в момента се обмисля и втора отсрочка с неясна крайна дата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 62Много ти е семпло обкръжението щом познаваш себеподобни но на всеки му според пипето. Аз не познавам гиньовци, не съм преуспял и имам истинска професия. Пътувам по цял свят при това често със семейството и не съм бил в Гишертария от 2013. Нямам намерение да опознавам синдроми на балканските ценности както и местните умници загиващи от тесногръдие. (повечето) За мен България е мизерна дупка в чиято слуз се плъзгат "богоизбраните".
43
1
 
2
 
! Отговори
БГ преди 5 години
Вън от Европа ,не ни трябват.И забрана на десните волани.
42
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
58/59Ганьо е главно в България, защото там може всичко да прави безнаказано и да се мисли за много мъдър. Важното е че българския народ е масово *** та му минават номерата. *** сочи теб но съдбата го удря под кръста а топките му става песъчинки. *** може само да мечтае за зелена тревица но няма зъби да дъвче. Свеастните отдавна не са в Ганьоленд, там са птиците "феникс" с пожарогасители. *** гасне като фитил в ***.
41
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До до 46 от славянин 49Ето точно в това е синдрома на ***, халюцинира че като отидe навън, вече не е ***, а нещо напълно различно, ''преобразен е като Феникс''!Птицата Феникс не се преобразява а изгаря, прости ми некадърко. Сега остава да ме черпиш и кибрит за да си запаля трътката.
40
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някои селяци си го търсят. Плюват по англичаните а после скимтят щом някой им го натири в лицето. Ами какво сте седнали да обсъждате английския брексит? Какво ни грее че някой си щял да напуска ЕС? Не съм чел в никой друг чуждестранен форум някой толкова да се интересува от английските политики. Ако англичаните искаха българско становище отдавна да са направили референдум у нас. Тереза не е поискала акъл от Бойко че да се вълнувате като несмаслени.
39
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
36"Ингилистанските фенове на ритнитопковците също са отдавна известна запазена марка за ''благородство и цивилизованост''Ти въоще не си добре психически. Виждал ли си какво става след мач между ЦСКА и Левски в София? Толкова сляп 'славянин" не съм срещал или просто не си е пил антипсихотиците.
38
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 47Ти що не отиде навън? Това означава следното: некадърен, депутат, на държавна хранилка, връзкар или потомствен крадец. Почти не се срещат успели българи в България без да са гребали от кацата с меда. Единствените по начетени българи са програмистите макър че и те бягат при първа възможност.
37
3
 
5
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
От много време се опитвам да кажа,че Брекзит-а не е приумица на някакви неразбрани британски пенсионери,*** или нещо подобно,а на хората държащи властта в UK от 200 години-евреите от Ситито.Какви точно са им били мотивите можем само да гадаем,но най-вероятно на ЕС предстоят куп лоши неща и тия смятат,че Обединеното кралство трябва да остане настрана.Колкото до галимацията около сделката-всичко е заради едни пари,въртят и сучат да прецакат джендърите в Брюксел.И ще го постигнат!
36
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 49"Ето точно в това е синдрома на ***, халюцинира че като отидe навън, вече не е ***, а нещо напълно различно, ''преобразен е като Феникс''! Става ''недостижим'', ''несравним'' и прочее, да не се повтарям! Реално си е същото л..но, какъвто е бил и тук!"Важното е че не е останал в блатото на овчите души където всеки чака от сланината да му порасне мозъка.
35
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 47...........България ще надживее лицемерният ти Ингилистан..................но с преобладаващо ромско население, ха ха ха
34
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 47 / 48Какво човек да стори след като *** пикае срещу вятъра и се сърди на природата?! :)))))))На всичкото отгоре *** го опикават от 44та а той си мисли че дъжд го вали. На всичкото отгоре не е спрял да тананика: Колко нощи аз пърдях, колко *** изцапах - некадърност! :))))))) Айде със здраве и приятно потъване.:)))))
33
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До до 42 от славянин 44Научил съм се да виждам това което *** се страхува да види, криейки главата си като щраус. За това *** го порят като риба а той си мисли че го масажират.
32
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До до 39 от славянин 43Нещастни нощожества сте повечето озлобени българи, виновни сте до там че го допуснахте и ви клатят обстойно и редовно. Картинката е жалка, нито интелект нито морал а само клишета за мезета. Загивате другари и другарки, ако не се събудите скоро ще сте окаяно малцинство в държавата, клекнали и опозорени.
31
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До до 37 от славянин 40 ''Дивите'' българи за разлика от ''цивилизованите'' ингилистанци например никога не са завоювали чужди територии и народи, за да ги експлоатират!"Защото българите са били винаги н.ад.упени и обрулени, това е най-страшната истина която тегне и до днес. Англичаните са поробвали но за сметка на това са дали една напреднала култура която се доказа във времето. Българите обаче си останаха наистина диви и най вече лоши към тях самите.
30
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До до 33 от славянин 38 "Не случайно точно техният Шекспир го е казал: ''Целият свят е сцена и всички ние сме актьори''!"...........Целият свят, не само англичаните. *** чете и пак не вдява, защото си мисли че ще прикрие собственото си комплексарство и тесногръдие. :)))))))))))00
29
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До до 30 от славянин 34 Ние в България си нямаме ***, всички са интелекти до космоса.:))))))))))))))))))))) Даже шведите пръщят от мозък и добродетели. :)))))))))))
28
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 36Да, не за друго английската полиция има отдел футбол интелиджънс. Някои провинени не ги допускат до държавите където има турнир като преди това английската полиция праща досиетата. Тези са една малка част от английския народ, повечето са свестни и ходят по мачовете с децата си. Уви, не можем да се сравняваме с тях, напред са във всичко и по всички параграфи.
27
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 34 .....в други не съм го откривал..........защото *** открива само това което му изнася. За това го шамаросват ромите, после ги пускат на свобода и като за капак купува апартаменти на всеки вожд заседнал парламента. Ето ***, с пълни потури и члова кратуна.
26
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 32Да, виждал съм английски изцепки както и много български. разликата е тази че повечето българи не могат да си позволят Слънчевия и за това се наливат по крайните кръчми, където се превръщат във воеводи, уважаващи се, танцьори, мафиоти и злобари. За жалост нашите изцепки процентно са много повече ако сравним броя на чистите англичани-55 милиона. Слънчака е прилично долнопробен курорт и съответно събира подобна публика. Отидеш ли на Барбадос, Джамайка, Флорида, Калифорния виждаш друг свят.
25
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До дедо поп 22Виждал си на червей главата.:))))))