Какво свърши Европарламентът и какво остана за следващия?

Четирима наши представители говорят в "Брюксел 1"
20 апр 2019 21:23, Екип на Bulgaria On Air
22

Кои са най-важните, в това число и за България, решения по време на този мандат на ЕП и ЕК и какво остава за следващия мандат?

В седмицата на последната парламентарна сесия преди евроизборите в студиото в Страсбург говорим с четирима български евродепутати - от четирите най-големи политически семейства в Европа - Андрей Ковачев (ЕНП/ГЕРБ), Георги Пирински (С&Д/БСП), Илхан Кючук (АЛДЕ/ДПС), и Ангел Джамбазки (ЕКР/ВМРО).

Трябва ли да се върви към компромис за пакета "Мобилност"? Ще има ли европейска агенция със седалище у нас? Кои са националните каузи, по които евродепутатите ни от различните партии бяха единни?

Разговора на Милена Милотинова с четиримата евродепутати за предаването "Брюксел 1" по Bulgaria ON AIR вижте в следващото видео.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
1
 
! Отговори
истината преди 4 години
ЕС все повече прилича на бившиа ССР и краят ще бъде същия дано стане по-бързо да си спестим агонията
14
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Разказа играта на свободният пазар в ЕС. Доведе 5 милиона "бежанеца". Съсипа всички дребни в интернет с новите правила за авторските права. Общо взето, разката мамата на европейските граждани и засили позициите на корпорациите, арабите и китайците. Няма друга дума за всичката им свършена работа, освен думата предатели!!!
13
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нищо.Лапане на пари и други работи.Големия секс-скандал в ЕП го притупаха,пиянските истории не можаха.Всичко там е само за пари,не за доброто на хората.Франция пак ще полива със студен душ "жълти" жилетки,Лондон се спъва със Брекзит,поляците искат от Германия миллиарди обещетение за ВСВ,както и Гърците,Унгария става неудобна,България и Румъния все по-бедни...Много мъка има в този свят,ЕП една от ях.
12
1
 
11
 
! Отговори
ай сиктир преди 4 години
Какво свърши ли достатъчно е само да споменем това, че задръсти Европа с "лекари и инДженери" всичко останало може и да се прости, но това не.
11
1
 
8
 
! Отговори
Loyko преди 4 години
На въпроса на водещата към нашите евродепутати ...Какво са свършили там за последните 5 години..падна голямо мънкане от всички. Глупави коментари ,че Европа не иска да се Балканизира..Трябва да се променим ние по Европейски,а не те по Балкански. Пирински и Джамбазки бяха най жалките и се видя ,че дрънкат само общи приказки...
10
9
 
3
 
! Отговори
Льо Пен преди 4 години
Истинският български националист е лидера на НФСБ Симеонов. Атака е русофилска, а партията на Шкембе войвода е сбирщина от неграмотници и далаверджии! Ще гласувам за НФСБ!
9
1
 
10
 
! Отговори
Джамбазки е мишок! преди 4 години
Влезе депутат с парите на КТБ и отиде при консерваторите - представители на олигархията и едрите латифундисти! Не го слушайте какви лъжи дрънка от сутрин до вечер! Това е позорен популизъм!
8
1
 
10
 
! Отговори
Каракачан Пандизов преди 4 години
ВМРО ще похарчи над 5 млн. лв. за да направи Джамбазки депутат! Откъде са тези пари? Защо това ЛАЛАДЖИЙЧЕ не е служило в казарма и е при консерваторите? Искам този път да има заловени и вкарани в затвора купувачи на гласове! ВМРО е най-мафиотизираната файтонната партия!
7
1
 
11
 
! Отговори
www преди 4 години
ОТНЕ НЕ ОБРАЗОВАНИЕТО И ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО И ВСИЧКО НАТУРАЛНО С КОЕТО СЕ ХРАНИМ - А МИЗЕРНИТЕ ЗАПЛАТИ СА НА ПРЕДЕН ПЛАН ОТ САМОТО НАЧАЛО....
6
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Андрей Ковачев и Ангел Джамбазки стават А другите две.................................
5
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БГ изчезва, а някой прави политика с цел еврослугинаж 2050 год някъде последният българин ще му се наложи да угаси лампата и да си плюе и той на петите.
4
2
 
20
 
! Отговори
V преди 4 години
Няма по ниски резултати от гербавите в световен мащаб .Света се променя ,а България изчезва заради отказ от промени. Феодалистите са много .Няма как да останат всички .как точно гербераса е предвидил отстраняване на по некадърните за да има доходи които да гарантират продължение на нацията ???????????Само питам .Не че ми пука за душманите .
3
5
 
2
 
! Отговори
Dream on преди 4 години
Движенията на йона не ме допадат, а в следващия Европарламент няма да ми допадат също също така. За да изпитвам това раздразняние, което да прави автоматична реклама на алтернативите му Станишев и Вигенин въпросния жъл йон ще трябва да получава дори заплата, понеже двамата са по скоро безинтересни, но един дразнещ йон прави нещата безмислено интересни. Дразните химиците, БСП, особено жените химици
2
4
 
11
 
! Отговори
V преди 4 години
Финансовата,,Рамка,,и европейси въоръжени си ли.Първо финансовата рамка не трябва да я определят хора които не зависи живота им от това.А за армията пак боко е виновен с избора на ф16 .Франция и Германия да се договорят за нов изтребител .Гербеаска България вече е заплаха за ЕС не само за български народ .Да се махат тия .Нищо не разбират и нищо не могат да направят за народа.Феодалите нито данъци плащат нито ток нито заплати.Тия са много вредни за ЕС и България.Не разбират капетализъм и феодали
1
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Европарламента показа един средeн пръст на нашите активни евродепути прие си пакета и им каза да си знаят мястото, а то е в дупката на последния кавал.