Хиляди в В Германия на марш срещу национализма и "За" ЕС

Страхът от ислямския екстремизъм мобилизира националистите
74
Хиляди в В Германия на марш срещу национализма и "За" ЕС
Снимка: Reuters

Хиляди поддръжници на ЕС се включиха днес в маршове в няколко германски града в подкрепа на европейското единство и срещу национализма, предаде БТА като цитира ДПА.

Демонстрантите, оценявани на няколко хиляди в Берлин и Кьолн, носеха европейски флагове и плакати, призоваващи за "Обединена Европа" и "Европа на солидарността вместо Европа на отечествата".

Общо 50 000 участници се очакват в Берлин, където проявата е под мотото "Европа за всички - твоят глас срещу национализма".

На 23-26 май ще се проведат избори за Европейски парламент, в които се очаква кандидатите на крайната десница да се представят добре, тъй като според социологическите допитвания страхът от ислямския екстремизъм ще мобилизира националистическия вот.


74
Още по темата: Германиямарш
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Гледайте филма Брестката крепост.как са защитавали градът си.Това е да си родолюбец
62
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Европа може и трябва да бъде единна, за да просъществува бялата раса! Трябва да си направи и армия, също да се демократизира - повече права на Парламента.
Тука някои внушават че, ЕС не можел без бежанци и екстремални гей закони следователно трябвало да се закрие...каква г.л.у.п.о.с.т.

ЕС е и ще бъде на европейците, колкото и да им е тъжно на азиатските глобалисти! На бялата раса, както и на другите раси, не трябва да се посяга!
61
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Това са все бежанци и техните слуги, които демонстрират. Нормалния немец си точи ножката в килера.
60
6
 
5
 
! Отговори
До роби еврейски преди 10 месеца
А не е ли глобализъм да искаш Евразията на Путин - една зона от Владивосток до Лисабон?! А Belt and Road Initiative новият Копринен Път на Китай какво е мислиш? А руският олигархат на Путин, казваш, няма нищо общо с евреите и те нямат всичките двойно израелско гражданство?? Какво искаш, една по една европейските страни да бъдат излапани? Това искат Китай, Русия и САЩ понеже. Точно глобалистите искат крайна проекта ЕС! Те навират ислямизма и гей проблемите за да има за какво да квичат първосигналните. Европа може да е единна и без бежанци!
59
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Като гледам на снимката са не повече от 200-300 души с промити мозъци!!!
58
4
 
18
 
! Отговори
роби еврейски преди 10 месеца
що за мерзка тв_ар би пожелала да виду държавата си залята с цветнокожи животни !!!???
що за мерзка твар би ислака джендри, хомосексуалисти и лесбиики да управляват държавата му !!!???
що за мерзка твар би искала да види евреиските централни банки да изнасят работните места и да заробват народа му с лихварство !!!???

СМЪРТ на евреиския нов световен ред и глобализация !!!
Този гнусен ротшилдски кибук наречен ЕС трябва да бъде разрушен а евреите да бъдат жестоко наказани !!!
57
13
 
9
 
! Отговори
Релтих преди 10 месеца
Тези, които са излезли на такова позорно шествие, са същите, които се целуваха с американските войници, когато окупираха немски градове и са същите, които предпочитаха да гледат как ватници изнасилват жените им вместо да се бият до последно. За съжалание в немският народ винаго е имало едно гнойно образование от предатели.
56
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
От 61 един истински патриот е за страната си и равните и правя с другите нации но е и против войните защото не иска да вижда народа си да страда са реформиран ЕС който да направи Европа и страните и онова което поотделно не могат да са световна суперсила равна на САЩ и ЕС.Смисъла на ЕС е ние в Европа да се развиваме независимо от САЩ Русия Китай и прочие, и за това един патриот не може да е против него.Пък че сега го управляват аметикански и руски слуги , прокраващи чужд интерес е друг въпрос.
55
3
 
9
 
! Отговори
юбералес преди 10 месеца
''Европа на солидарността, вместо Европа на отечествата'' - грешно, много грешно. Лозунгът трябва да е '' За отечеството ни Европа''.
54
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Спрете да плюете по националисти и патриоти и да се отъждествявате с тях.Не ви ли е срам от Ботев и Левски бе путриотична предателска напаст такава.Марша е срещу нацизма, а нацизма не е патриотизъм а национално предателство.Що за *** трябва да си че да се казваш патриот а да искаш да избиеш половината си народ щото не те харесва и не ти споделя идеите да го подлагаш на диктатура и геноцид.Това ли е патриотизъм в смисъла на съохотеирението на Ботев сигурно.Един истински патриот е са страната си
53
3
 
2
 
! Отговори
Хахахахахаха преди 10 месеца
За Европейската военна технология е по-добре да помълчиш, като очевидно нищо не разбираш.
52
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Браво!
51
16
 
3
 
! Отговори
Мальчик-гей преди 10 месеца
Наистина, високо ценя Европейския съюз и възможностите, които ни дава. Неотдавна сключих брак с моя приятел (за съжаление - не в България; твърде и остаряло мисленето у нас по тези въпроси) и в скоро време ще осиновим дете. За какво повече може да мечтае един мъж!
50
0
 
1
 
! Отговори
До 55 преди 10 месеца
Ти в Германия не дали си ходил а дали си живял 10 г.


Целия Свят е в Германия , няма няма
49
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Аз също съм ЗА обединена Европа, но силна и горда Европа, защитаваща интересите на гражданите си, а не на всеки избушляк, на който му хрумне да дойде в нея, за да си живурка и размножава от данъците на европейците. Да не говотим за безумието с джендъризма и феминизма.
В момента само трябва да погледнем кой управлява ЕС, и веднага ни става ясно що за жалка картина сме. Според мен положението е толкова тъжно, че започвам да вярвам в теориите за масонския заговор срещу Европа.
48
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Китайците като не са будисти сигурно са конфицияни. И какви са, знам , че имат и католици и мохамедани.
47
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До български Будист. Може итака да е. То и Вавилон е бил развит. Но сега сме на друго време. Сега европееца се цели в Космоса и прави високи сгради по големи от пирамидите. Прави тунели под водата . И много будисти и коефициенти работят в ЕС.
46
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
"Родината ми е там, където ми е добре." - латинска и немска поговорка.
45
7
 
13
 
! Отговори
Наблюдател преди 10 месеца
Маршът трябваше да бъде за национализма и против ЕС.
44
0
 
11
 
! Отговори
До долните коментари преди 10 месеца
Ужасен правопис! Вие или сте деца на емигранти в чужбина, или сте наети от ма'алата за тpoлoве! Не виждам друг начин.