Хиляди в В Германия на марш срещу национализма и "За" ЕС

Страхът от ислямския екстремизъм мобилизира националистите
74
Хиляди в В Германия на марш срещу национализма и "За" ЕС
Снимка: Reuters

Хиляди поддръжници на ЕС се включиха днес в маршове в няколко германски града в подкрепа на европейското единство и срещу национализма, предаде БТА като цитира ДПА.

Демонстрантите, оценявани на няколко хиляди в Берлин и Кьолн, носеха европейски флагове и плакати, призоваващи за "Обединена Европа" и "Европа на солидарността вместо Европа на отечествата".

Общо 50 000 участници се очакват в Берлин, където проявата е под мотото "Европа за всички - твоят глас срещу национализма".

На 23-26 май ще се проведат избори за Европейски парламент, в които се очаква кандидатите на крайната десница да се представят добре, тъй като според социологическите допитвания страхът от ислямския екстремизъм ще мобилизира националистическия вот.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още по темата: Германиямарш
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Европа може и трябва да бъде единна, за да просъществува бялата раса! Трябва да си направи и армия, също да се демократизира - повече права на Парламента.Тука някои внушават че, ЕС не можел без бежанци и екстремални гей закони следователно трябвало да се закрие...каква г.л.у.п.о.с.т.ЕС е и ще бъде на европейците, колкото и да им е тъжно на азиатските глобалисти! На бялата раса, както и на другите раси, не трябва да се посяга!
59
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това са все бежанци и техните слуги, които демонстрират. Нормалния немец си точи ножката в килера.
58
6
 
5
 
! Отговори
До роби еврейски преди 4 години
А не е ли глобализъм да искаш Евразията на Путин - една зона от Владивосток до Лисабон?! А Belt and Road Initiative новият Копринен Път на Китай какво е мислиш? А руският олигархат на Путин, казваш, няма нищо общо с евреите и те нямат всичките двойно израелско гражданство?? Какво искаш, една по една европейските страни да бъдат излапани? Това искат Китай, Русия и САЩ понеже. Точно глобалистите искат крайна проекта ЕС! Те навират ислямизма и гей проблемите за да има за какво да *** първосигналните. Европа може да е единна и без бежанци!
57
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като гледам на снимката са не повече от 200-300 души с промити мозъци!!!
56
4
 
18
 
! Отговори
роби еврейски преди 4 години
що за мерзка тв_ар би пожелала да виду държавата си залята с цветнокожи животни !!!???що за мерзка твар би ислака джендри, хомосексуалисти и лесбиики да управляват държавата му !!!???що за мерзка твар би искала да види евреиските централни банки да изнасят работните места и да заробват народа му с лихварство !!!???СМЪРТ на евреиския нов световен ред и глобализация !!!Този гнусен ротшилдски кибук наречен ЕС трябва да бъде разрушен а евреите да бъдат жестоко наказани !!!
55
13
 
9
 
! Отговори
Релтих преди 4 години
Тези, които са излезли на такова позорно шествие, са същите, които се целуваха с американските войници, когато окупираха немски градове и са същите, които предпочитаха да гледат как *** изнасилват жените им вместо да се бият до последно. За съжалание в немският народ винаго е имало едно гнойно образование от предатели.
54
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От 61 един истински патриот е за страната си и равните и правя с другите нации но е и против войните защото не иска да вижда народа си да страда са реформиран ЕС който да направи Европа и страните и онова което поотделно не могат да са световна суперсила равна на САЩ и ЕС.Смисъла на ЕС е ние в Европа да се развиваме независимо от САЩ Русия Китай и прочие, и за това един патриот не може да е против него.Пък че сега го управляват аметикански и руски слуги , прокраващи чужд интерес е друг въпрос.
53
3
 
9
 
! Отговори
юбералес преди 4 години
''Европа на солидарността, вместо Европа на отечествата'' - грешно, много грешно. Лозунгът трябва да е '' За отечеството ни Европа''.
52
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Спрете да плюете по националисти и патриоти и да се отъждествявате с тях.Не ви ли е срам от Ботев и Левски бе путриотична предателска напаст такава.Марша е срещу нацизма, а нацизма не е патриотизъм а национално предателство.Що за *** трябва да си че да се казваш патриот а да искаш да избиеш половината си народ щото не те харесва и не ти споделя идеите да го подлагаш на диктатура и геноцид.Това ли е патриотизъм в смисъла на съохотеирението на Ботев сигурно.Един истински патриот е са страната си
51
3
 
2
 
! Отговори
Хахахахахаха преди 4 години
За Европейската военна технология е по-добре да помълчиш, като очевидно нищо не разбираш.
50
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво!
49
16
 
3
 
! Отговори
Мальчик-гей преди 4 години
Наистина, високо ценя Европейския съюз и възможностите, които ни дава. Неотдавна сключих брак с моя приятел (за съжаление - не в България; твърде и остаряло мисленето у нас по тези въпроси) и в скоро време ще осиновим дете. За какво повече може да мечтае един мъж!
48
0
 
1
 
! Отговори
До 55 преди 4 години
Ти в Германия не дали си ходил а дали си живял 10 г. Целия Свят е в Германия , няма няма
47
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз също съм ЗА обединена Европа, но силна и горда Европа, защитаваща интересите на гражданите си, а не на всеки избушляк, на който му хрумне да дойде в нея, за да си живурка и размножава от данъците на европейците. Да не говотим за безумието с джендъризма и феминизма.В момента само трябва да погледнем кой управлява ЕС, и веднага ни става ясно що за жалка картина сме. Според мен положението е толкова тъжно, че започвам да вярвам в теориите за масонския заговор срещу Европа.
46
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Китайците като не са будисти сигурно са конфицияни. И какви са, знам , че имат и католици и мохамедани.
45
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До български Будист. Може итака да е. То и Вавилон е бил развит. Но сега сме на друго време. Сега европееца се цели в Космоса и прави високи сгради по големи от пирамидите. Прави тунели под водата . И много будисти и коефициенти работят в ЕС.
44
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Родината ми е там, където ми е добре." - латинска и немска поговорка.
43
7
 
13
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Маршът трябваше да бъде за национализма и против ЕС.
42
0
 
11
 
! Отговори
До долните коментари преди 4 години
Ужасен правопис! Вие или сте деца на емигранти в чужбина, или сте наети от ***'алата за тpoлoве! Не виждам друг начин.
41
9
 
3
 
! Отговори
Пикал преди 4 години
съм ви на отечеството