Хиляди в В Германия на марш срещу национализма и "За" ЕС

Страхът от ислямския екстремизъм мобилизира националистите
74
Хиляди в В Германия на марш срещу национализма и "За" ЕС
Снимка: Reuters

Хиляди поддръжници на ЕС се включиха днес в маршове в няколко германски града в подкрепа на европейското единство и срещу национализма, предаде БТА като цитира ДПА.

Демонстрантите, оценявани на няколко хиляди в Берлин и Кьолн, носеха европейски флагове и плакати, призоваващи за "Обединена Европа" и "Европа на солидарността вместо Европа на отечествата".

Общо 50 000 участници се очакват в Берлин, където проявата е под мотото "Европа за всички - твоят глас срещу национализма".

На 23-26 май ще се проведат избори за Европейски парламент, в които се очаква кандидатите на крайната десница да се представят добре, тъй като според социологическите допитвания страхът от ислямския екстремизъм ще мобилизира националистическия вот.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още по темата: германиямарш
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
2
 
5
 
! Отговори
B преди 4 години
До Браво - моля ви се, средният германец /а и европеец/ няма никакво желание да бъде асоцииран както и да е с такива добре заплатени мекотели с флуиден пол. На всички им е до гуша от такива ***-ти.
19
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Хюго БосГолеми глупости си надробил. Нищо не ти се разбира.
18
10
 
4
 
! Отговори
Браво преди 4 години
Браво на германците. Добре че съществуват. Те са опората на обединена и просперираща Европа.
17
10
 
11
 
! Отговори
Хюго Бос преди 4 години
Единственият национализъм е този на левите фашисти, налагащи оолиткоректнара и мултикулти диктатура. Разликата между нацистите и болшевиките е минимална- едните оривилегироват расата, с другите- малцинствата. И в двата случая едни 2-3% си позволяват да решават и нареждат как да живее и мисли мнозинството. Отврат, за това ли скачахме 89 г - да се върнат същите либерастоболшевики?!
16
1
 
4
 
! Отговори
Векът на любовта преди 4 години
До до гледна точкаНе говори глупости и мисли малко, ако можеш. ВЕКЪТ НА ЛЮБОВТА е настъпил преди 50г но не е свършил. Хората са стигнали до извода, че "Омразата е отрова за душата" още по-рано но товоа не пречи това да си остане вечна истина.
15
3
 
22
 
! Отговори
ха преди 4 години
Ха ! сороските НПОта в германия са мобилизирали свойтегендари и мъжете им бежанци
14
2
 
15
 
! Отговори
до гледна точка преди 4 години
На екстази ли си бе пич?
13
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 8 Сата НАТОДоста широко ти е отварена устата та може нещо голямо бежанско да те задави
12
2
 
19
 
! Отговори
G преди 4 години
Аз също съм за ЕС по причината, че просто няма как инак да съществуват спокойно такива малки държави като европйеските на световната сцена. В момента обаче поради нещастното му сглабяне и неподготвеността за конкуренция от всяка страна, липсата на демокрация в структурите, зле прикрития лобизъм от НПО-та, ултрапрогресивни идеи с разни "бежанци", сек. малцинства и пр., от които страдат всички (без тези глу ** ци на тоя прайд), го отхвърлям. Не, това не са проблемите на Европа.
11
22
 
6
 
! Отговори
Гледна точка преди 4 години
Гледам на руските трошляци единствено и само с любов! Защото по-голяма защита от любовта няма!
10
25
 
5
 
! Отговори
Сата НАТО преди 4 години
Обединение на Европа и смазване на Московския кибук. Само да обърна внимание на простите рузки тролеи, че думата е кибуЦ, в единствено число. Междувпрочем, предлагам заловените по АйПи руски тролеи, преструващи се българи, да се горят на клада, след като им се строшат кокалите от бой.
9
1
 
24
 
! Отговори
мак преди 4 години
Ако имат предвид солидарност с гостите на ам, мисля, че никой не я иска. Пък и какво лошо има в отечествата, нали ес е съставен от различни държави, трябва ли да се заличат културите им и т.н.? Там е разнообразието, не го ли виждат?
8
27
 
11
 
! Отговори
Гледна точка преди 4 години
Света искате или не върви към унификация и глобализация! Това е факт който не подлежи на коментар. Само през XXI век имаме възможността да обменяме такъв обем информация, който не е бил достъпен, през времето до христа като цяло. Живота почва да протича по други закони и при съвсем различни обстоятелства.ИДВА ВЕКЪТ НА ЛЮБОВТА - както пее певеца!!
7
2
 
23
 
! Отговори
V преди 4 години
На това ли му викат прайд ??? Нещо като *** стачка !!! Не мой го спасят умиращия ЕС . Всяко нещо си има начало и край ;)
6
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И все пак са малцинство,колкото и да шестват. И след като се налага да шестват.
5
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"призоваващи за "Обединена Европа" и "Европа на солидарността вместо Европа на отечествата"."*** и национални предатели.
4
7
 
25
 
! Отговори
ОГРОМНОТО МНОЗИНСТВО преди 4 години
от хорате НЕНАВИЖДАТ този гнусен юдо-масонки кибук наречен ЕС !!!75% от народите в западна европа и 60% от народите в източна европа искат да се сложи кран на тази юдо-масонска толерастка гнусотия наречена ЕС десетилетия вече волята на народите се потъпква от юдо-масонкия елит и жалките им политически марионетки !!!!.....цъбрал Сорос няколко хиляди цветнокожи от 5 града да "демонстрират" в полза на гнусния си кибук ....... мезко и жалко !!!
3
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Точно това не искат триполовите.Европа на Отечествата им бърка в дупките.Да нямаш дом и Родина да нямаш корени,да няма семейство и пол.Това искат тези извратеняци.Природата е създала двата пола,за да могат да се възпроизвеждат.Различните раси са създадени в определени региони,където най-добре се чувстват от векове.Както е трудно на белите в Африка така и мястото на черните не е в Европа.
2
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Изкарали са чиновниците да протестират
1
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
***!