Два часа гардове налагали клошарката наркоманка, пребили я до смърт

Вързали й ръцете със "свински опашки", били я и с бухалки
22 май 2019 15:35,
216
Два часа гардове налагали клошарката наркоманка, пребили я до смърт
Снимка: pixaBay

Чудовищна агресия са проявили тримата охранители, които са задържани за убийството на намерената мъртва жена в "Орландовци" на 17 май.

Мъжете сами са се предали, вече са с обвинения, съобщи административният ръководител на Софийска градска прокуратура Емилия Русинова, цитирана от "Фокус".

Още по темата
Тялото на мъртвата беше намерено в ранните часове на 17 май. Случайно минаващ софиянец се е натъкнал на трупа й на улица в квартал "Орландовци". Тя е била с видими следи от насилие и вързана със "свински опашки".

Убитата е водила скитнически начин на живот, криминално проявена и наркозависима.

"Същата заедно със свои близки многократно е извършвала кражби", обясни Русинова.

По тялото на 28-годишната жена е имало множество удари, счупвания на главата и ръцете, вследствие на което се е събрала кръв в горната част на тялото и причинила смърт.

Тя крадяла често, включително и от месокомбината.

При претърсване в хале на месокомбината са били намерени дървени бухалки, по които имало следи от кръв както на жената, така и на нейните биячи.

От иззетите записи от камери станало ясно, че тя била вкарана в склад на предприятието, била вързана и два часа държана вътре.

По думите на шефа на СДВР Георги Хаджиев преди около 2 месеца жената и брат й, който също бил скитник и наркозависим, били спипани да крадат метал, били бити, а за назидание жената била и подстригана.

Русинова обясни, че един от охранители е бил осъждан за трафик на наркотици извън България.

Излежал е само част от присъдата, след като предсрочно е бил освободен и в срока на това освобождаване е извършено престъплението.

"Тези три лица не са служители на охранителната фирма, но от справка, предоставена от фирмата, те са били на работа въпросната вечер", отбеляза тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


216
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сега и наркоманите ли да ги мислим ?
80
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами искай строги наказания за крадците бе, кой те спира? Нали сте много - идете пред Съдебната палата, или пред Парламента, или пред МП и покажи, че искаш. Питайте ги защо тази не е била в затвора, след като толкова е крала, питайте ги защо не й е търсена отговорност. Ама няма да го направите, сигурен съм.
79
2
 
6
 
! Отговори
До 82 преди 4 години
Кипъреца пак ли спада към "балканските лЕвове" на които "дивата ярост и справедлив гняв някак са насочени към по-слаби от тях"?
78
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Охоо!То имало още убийства ама МВР си е мълчало досега като прднл в рейс !Какво става в Тиквария бе?
77
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 83Ми гат ни ти харесва - БАСТА ОТ ТУКА и толкос!
76
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тук едни БХК розови пеперудки, че колкото и да ви крадат, тормозят и т.н., ние трябва само да търпим безропотно, че да искаме строги наказания за крадците е варварско. В крайна сметка излиза, че да те крадат е нещо съвсем в реда на нещата и ние нямаме правото да търсим отговорност на извършителите. Не е ли абсурдно полицай да обясня как брат и сестра, редовно обират някой си, ей така все едно нищо толкова не се е случило!? Тук виновни са едни НПО-та и дупетати, подклаждащи беззаконие!
75
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И тази дива ярост и справедлив гняв някак са насочени към по-слаби от тях, щото на балканските лЕвове на им стиска да посегнат на по-силните и те така...
74
2
 
15
 
! Отговори
Стратег преди 4 години
Има и друго лечение за въпросните добици. На мен ми трябва жива сила за оран на къра и понеже конете и магаретата са скъпи, ги искам тия тримката за обществено-полезен труд - да ги впрегна да дърпат един плуг и да ми отварят нови ниви. Аз отзад с *** на мотиката, ако се забавят и запръхтят!
73
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До РеалистКакво да прави човек ли? Добър въпрос, на повечето хора като ги ограбят десетина пъти и то едни и същи хора, които пък не понасят никакви наказания за социопатската дейност, изпадат в една дивая ярост, в тях се надига справедлив гняв и взимат нещата в свои ръце, в резултат маловажната кражба според хипи-гейовете, се трансформира в жестоки саморазправи и смърт.
72
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Реалист,Принципно си прав, но ми е интересно защо хората не натискат институциите да си вършат работата?И защо всички тези големи биячи и заканващи се по форумите не са поотупали някой, който е източвал с години болница, например?
71
1
 
10
 
! Отговори
до Реалист преди 4 години
Прав си. Човек трябва да може да узурпира ролите на полицай, обвинител, съдия и изпълнител по свое усмотрение без оглед на действащото право.Други велики идеи, Айнщайн?
70
5
 
12
 
! Отговори
Стратег преди 4 години
Сега въшросът е, дали фирмата е "ИПОН", защото Елена Йончева ни разкри, че тази фирма още действа или това са нейните "пипала". Иначе, за мутренските похвати за раздаване на правосъдие - трима майчини пикльовци срещу вързана жена са ни вече известни, а и ги виждаме под други форми на върха на държавата;)))
69
3
 
27
 
! Отговори
a2 преди 4 години
***, защо не са толкова нахъсани срещу тези, които управляват държавата и крадат милиони, ще скочат ли на някоя мутра? Народ от мухльовци, които бият само беззащитни. *** взели се на сериозно понеже са охранители в някоя фирма която сигурно се издържа с далавери.
68
22
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тези охранители, че са преминали границата ОК, обаче да ми описвате тази наркоманка и крадец-рецивидист като някакъв мъченик светец, е повече от гнусна мозъчна промивка!
67
4
 
18
 
! Отговори
Оруел преди 4 години
За 10 години Режима Борисов, озвери и овълчи народа. Бойко Борисов и мутренското му поведение става норма!
66
1
 
20
 
! Отговори
Василев преди 4 години
А да давам ли примери, когато гардове и охранители биеха по пътищата хората, слизаха от колите и налагаха с палки хората???Това означава, че тези хора се мислят, че са над закона, защото имат нагледен пример своите престъпни чорбаджии!!!Работата е много дълбока, селяни прости, а бухалката е дебела и голяма!!!Агент Ървин Донъли!ЦРУ!!!
65
16
 
12
 
! Отговори
Реалист преди 4 години
Помислете какво щеше да стане ако охранителите бяха извикали полиция. МВР щеше да арестува рецидивистката и да състави преписка 215 например и да я пусне след 2 часа, прокуратурата щеше да заведе дело /например висящо 86/. И какво - тази е безимотна, безработна, не може да върне откраднатото, не може да бъде глобена. В затворите няма място и делата се бавят с години, а изправителни институции НЯМА. Какво да направи човек?
64
0
 
18
 
! Отговори
Waffen SS преди 4 години
"""Чудовищна агресия са проявили тримата охранители, които са задържани за убийството на намерената мъртва жена""Чалгата и простащината, в комбинация с еднокнижие не прощават.
63
6
 
13
 
! Отговори
ай сиктир преди 4 години
Само едно пояснение изобщо не е клошарка, а джебджийка и ако беше на топло в пандиза няма сега да я има тази статия.
62
8
 
18
 
! Отговори
Реалист преди 4 години
Да се възстанови затвора в Белене и да вкарват тези с над 10 провинения там. Така няма нужда фирми и граждани да се защитават по варварски начин. Крали са ме многократно, ако хвана някой на място, направо не ми се мисли какво ще се случи. На всеки би му паднало пердето.