Два часа гардове налагали клошарката наркоманка, пребили я до смърт

Вързали й ръцете със "свински опашки", били я и с бухалки
22 май 2019 15:35,
216
Два часа гардове налагали клошарката наркоманка, пребили я до смърт
Снимка: pixaBay

Чудовищна агресия са проявили тримата охранители, които са задържани за убийството на намерената мъртва жена в "Орландовци" на 17 май.

Мъжете сами са се предали, вече са с обвинения, съобщи административният ръководител на Софийска градска прокуратура Емилия Русинова, цитирана от "Фокус".

Още по темата
Тялото на мъртвата беше намерено в ранните часове на 17 май. Случайно минаващ софиянец се е натъкнал на трупа й на улица в квартал "Орландовци". Тя е била с видими следи от насилие и вързана със "свински опашки".

Убитата е водила скитнически начин на живот, криминално проявена и наркозависима.

"Същата заедно със свои близки многократно е извършвала кражби", обясни Русинова.

По тялото на 28-годишната жена е имало множество удари, счупвания на главата и ръцете, вследствие на което се е събрала кръв в горната част на тялото и причинила смърт.

Тя крадяла често, включително и от месокомбината.

При претърсване в хале на месокомбината са били намерени дървени бухалки, по които имало следи от кръв както на жената, така и на нейните биячи.

От иззетите записи от камери станало ясно, че тя била вкарана в склад на предприятието, била вързана и два часа държана вътре.

По думите на шефа на СДВР Георги Хаджиев преди около 2 месеца жената и брат й, който също бил скитник и наркозависим, били спипани да крадат метал, били бити, а за назидание жената била и подстригана.

Русинова обясни, че един от охранители е бил осъждан за трафик на наркотици извън България.

Излежал е само част от присъдата, след като предсрочно е бил освободен и в срока на това освобождаване е извършено престъплението.

"Тези три лица не са служители на охранителната фирма, но от справка, предоставена от фирмата, те са били на работа въпросната вечер", отбеляза тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


216
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кога ще премахнем този омразен за всички цивилизовани хипи-гейове текст в конституцията цитирам "частната собственост е неприкосновенна"? Този срамен текст трялва да се замени с "Частната собственост е на крадците и който им пречи да му се бият 100 камшика".
60
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
да ги вкарват в затвора и там да си изливат агресията. Отвратително е да убиеш от бой вързана жена, независимо какво е направила. Всеки уважаващ себе си мъж няма да направо подобно извращение. Но явно тези са толкова комплексирани, че чак ги избива на агресия.
59
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
кога ще станем цивилизовани хипи-гейовеТи стани цивилизован първо, пък после мисли за другата част от мечтата си :) Например виж какво пише в НК за това да вържеш човек и да го убиеш от бой. Разбирам нещо да ги бяха нападнали и те да са отговорили, нещо поне малко животът им да е бил в опасност - щях да ги разбера. Да ги бяха поотупали и изритали от обекта - карай. *** в Европа и вържи човек, пък после го утрепи с бухалка, да видим дали ще ти дадат вила с басейн ония, като толкова знаеш.
58
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да напълним затворите с агресорите дръзнали да опълчат на най-добрите, съвестни и качествени хора, а именно крадците - никаква прошка за тези варвари.
57
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Държавата отсъства и бостаня гориииии!!!
56
0
 
26
 
! Отговори
Waffen SS преди 4 години
До Василев**"Това е нечовешко, за съжаление гардовете са паднали по-ниско и от клошарката-наркоманка!""Ами те никога не са били нависоко,за да има къде да падат.Елементарни СЪЩЕСТВА с елементарни постъпки и чувство на безнаказаност.а това чувство опиянява.
55
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз не знам, защо в този наш варварски наказателен кодекс, кражбата все още се води за престъпление - докога ще търпим това бе хора, кога ще станем цивилизовани хипи-гейове и ще подкрепим тези неоправдани хорица?
54
2
 
7
 
! Отговори
ШибиРиби преди 4 години
Абе ДВСК защо не утвърди нова марка кренвирши - Гардиън. Кайма от юнаци като тея тримата.
53
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
какви герои бе? герой е човек, който умира за някакав КАУЗА? каква е каузата на един наркоман и сериен крадец?
52
1
 
19
 
! Отговори
Отдавна трябваше преди 4 години
тази жена да е в затвора. Тогава нямаше да се стигне до такава развръзка.А сега, какво? Нали видяхме онзи ден по телевизията реакцията на някакви нейни роднини. Сигурно ще тръгнат да искат парично обезщетение за тази жена и ще изкарат, че тя им е била надеждата да им помага в живота, нищо че е живяла като скитница и кой знае от колко години не са й виждали очите.
51
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Онзи кипърец и той така, крадяли го редовно и той варварина се ядосал!? Ама откъде накъде така, хората са в правото, това им е занаята - ей никакво уважение към труда на хората. Вместо да им беше помогнал, той прегазил невинния човечец - ужас в 21 век един цивилизован човек трябва да е толерантен и солидарен с престъпниците.
50
2
 
11
 
! Отговори
Василев преди 4 години
До Василев подлогатаПри комунизма имахме държавна шуро-баджанашка селско-просташка администрация, която мачкаше обикновения човек и ако не беше лоялен към властта или роднините му бяха от така нареченото колашко потекло ги репресираха и не им даваха равен достъп и шанс!Днес имаме герберска държавна шуро-баджанашка селско-просташка администрация администрация, която краде от еврофондовете и разпределя бюджета и наглася обществените поръчки!Къде са приликите и разликите, селяни прости?Ми!ЦРУ
49
0
 
13
 
! Отговори
М, да ... преди 4 години
Двама се карат, третия печели? Кой е печелившият когато народа се поставя от третия да се изпокарат, изпотрепат, м? Третият гледа сеир и се кефи тъй като така отклонява вниманието за важните нему неща / да краде на едро тия двамата дето се карат! Мутро Борисов изгодно ти е така със институционална и законова анархия! пп. тази жена е трябвало отдавна да не е по улиците и да и окажат лекарска помощ!
48
1
 
9
 
! Отговори
Жоро преди 4 години
два часа трима охранители бият с бухалки завързана жена!?!?! а последното изречение направо кърти...
47
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво бе! Големи "юнаци", голяма работа! Жестоки *** - няма нищо по-лесно от това да утрепеш една слаба, болна жена, пребивайки я до смърт и да си начешеш животинския нагон. И то трима срещу нея!Престъпници!Като са толкова ербаб да си бяха свършили работата! Дори и да е влязла да краде - ми трима сте бе, можете да я хванете и да повикате полиция. Защо трябва да я млатите? Отговорът е един - безчовечни и безмозъчни типове, които и за охранители не стават.
46
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
42, Ти какво открадна в Европа, та знаеш?
45
5
 
16
 
! Отговори
ERICH преди 4 години
"не 3ма, а 50 мъже е трябвало да налагат тая долна напаст. Ограбила толкова много съвестни и свестни хора, а болни толерантни хора като теб, я защитават. И ти при нея!"Някои с две мозъчни клетки,но само едната в активен резим,от време на време решет да ни ощастливят със своето житейско кредо,а не правят "малката" разлика между ограбване и открадване
44
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
така се прави в цивилизована хипи-гей ЕвропаВъв въпросната Европа се пробвай да откраднеш, ще видиш ти едни хипита :)
43
6
 
3
 
! Отговори
Орден за героите преди 4 години
като оня от Крайстчърч, изправил се в НЕРАВНА битка за ВАШИТЕ права!!! Склонете глави пред героите!!!
42
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аве и ас са сетих за един гард дето утрепа един Чакъра с РПГ. Тея добре че не са имали Ерпеге