Меркел била взела правилното решение за бежанците

Историята ще го докаже, смята Юнкер
24 май 2019 09:00, Александър Попов
75
Меркел била взела правилното решение за бежанците
Снимка: Reuters

Историята ще докаже, че през 2015 г. германската канцлерка Ангела Меркел взе правилното решение за бежанците, заяви председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер в интервю за германския таблоид "Билд", цитирано от ДПА.

"Ако тя беше затворила германската граница, Австрия и Унгария нямаше да издържат тежестта на бежанците. Това е истината", заявява Юнкер.

Меркел нито е водила, нито разединила ЕС, подчерта председателят на Европейската комисия, добавяйки, че това не е по силите на един човек.

"В Европа винаги имате нужда от надеждни съюзници и много приятели, ако искате да постигнете нещо", посочи той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Крайно време е НАРОДИТЕ НА ЕС,да изметат тази политическа отврат и вземат нещата в ръцете си,иначе ще бъдат изтрити от лицето на Земята!Оставили са се една шепа глобализаторска иzмет набутана из разни партии,като ЕНП,ПЕС,АЛДЕ и колко още и треперят пред тях!Става така,че "демократорите" прилагайки фашистки методи,да затриват народите си!Да викаш унищожителите ти пришълци,без да питаш народа си,ТОВА НЕ Е ЛИ ОТЯВЛЕН ФАШИЗЪМ?Терорът на тези партии,изразен от фюрерите им,продължава,овце от ЕС!
18
1
 
20
 
! Отговори
много е възможно преди 4 години
това да доведе до бърза реабилитация човека с мустачките --надигне ли се немския национализъм тези колкото бързо дойдоха ,ако не са 3-пъти по-бързи няма да имат време и да избягат от там !!! Точно от такъв катализатор имат нужда старите черни униформи ,не случайно сега реват в ЕС ,че националисти могат да унищожат европа ,незнам дали ще унищожат ЕС ,но да го прочистят могат !
17
24
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Естествено че е правилно. Тука бедните Балкански страни им останаха по 10 хиляди на границите и колко напрежение имаше и бой. Представям си ако тея 1 милион бяха на нашата и македонската граница. Щяхме здраво да осеримм нещатаа. Как щяхме да се справим с 1 милион гладни и боси през зимата ? Как щяяхне да ги спрем - Никак.България трябва да е благодарна на Меркел...амаа тъпо Простолюдие невижда пред носа си.
16
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Човекът, който винаги е толкова пиян, че понякога обува две различни обувки и се излага с просташко поведение на официалните срещи, защитава решението на Меркел. Историята със сигурност ще запомни това.
15
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо си мисля че фюрера би пратил Меркел на почивка в Аушвиццц за това което стори на Германия и цяла ЕвропаАз пък си мисла що за кpeтен трябва да си за да подкрепяш възгледите на един ***, като Хитлер?
14
2
 
31
 
! Отговори
ФАКТИ преди 4 години
Меркел няма деца тя е една дърва пияница ......ФАКТ е че и Юнкер е дрът пияница и май май и той няма деца но не съм сигурен за него .....за това дали има деца де .....До къде я докарахме пияници дръти да решават нашето бъдеще ......
13
1
 
32
 
! Отговори
КуКлу преди 4 години
Защо си мисля че фюрера би пратил Меркел на почивка в Аушвиццц за това което стори на Германия и цяла Европа ?
12
1
 
35
 
! Отговори
мак преди 4 години
Добро решение за кого? За такива като нея, които си правят имидж на толерантни и човеколюбиви. Те имат охрана, живеят различен живот от останалите, престъпленията на гостите са встрани от тях. Тая колко е добра само, първо покана за целия свят, след това обсада на Унгария, след това спасяване на същата Унгария.
11
2
 
27
 
! Отговори
Ха-ха преди 4 години
Ишиасовия съвсем изнагля!Още малко и трябва да бъдем благодарни на Меркел!Тя определено ще остане с лошо име в Историята именно заради безумието с мигрантите!Това,което направи е все едно кметът на Виена да беше отворил вратите на града за "бедстващите" отвън османци!Това,което трябваше да се направи,беше да се затворят границите на Европа за мигранти,а вече промъкналите се да бъдат незабавно репатрирани!И Меркел има основна заслуга това да не стане.Дали и е било заповядано е друга,дълга тема..
10
2
 
34
 
! Отговори
<><> преди 4 години
Изчадие ! Хан Тервел с кръвта на българите е спрял исляма да проникне в Европа и цяла Европа благодари за това ........тази ги пусна и ги почерпа с помощи и бели жени !
9
0
 
16
 
! Отговори
1234 преди 4 години
Ако беле стреляла думата миграция щеше да спомен за европа!
8
0
 
35
 
! Отговори
едно нещо ме... преди 4 години
..дразни---Като стане дума за българин или източно -европеец да стане имигрант --1000 пречки са ни измислили, а приютиха хора който са от друга цивилизация те са неприспособими към християнската ценносттна системе--имза еволюционна проппаст в съзнанието --изключиткелна грешка оправдавана с човеколюбие--справедливостта изискваше всички хора прогонени от войни да идат да живеят в щатите-защото те им разбъзикаха и унищожиха и живот и инфраструктура...
7
0
 
30
 
! Отговори
ХХХ преди 4 години
Меркел е взела правилното решение като даде убежище на малкото останали джихадисти от Ислямска Държава .....те вече показаха благодарността си и че тя наистина е взела правилното решение за тях .....следва продължение и Кьолн благодари за новата година Меркел !
6
2
 
37
 
! Отговори
БПФ преди 4 години
Още малко ще търпим тоя деградирал алкохолик... въпросът е, че нито той, нито яловицата ще си получат заслуженото за престъпленията си срещу Европа.
5
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този старик съвсем изкука! Меркел ги подкани да налазят към Германия. Как ще затваря границат. Тая Меркел е за тепане!
4
0
 
27
 
! Отговори
от немско преди 4 години
Напълни Германия с *** и бурки на социални помощи. Сами не...те от Африка бачкат ислямистите не работят
3
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази няма собствени деца. И въобще не й дреме за бъдещето и в какво общество ще живеят нашите деца!
2
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Bulgariata im e bez znachenie.
1
0
 
24
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
(Не)правилното решение.