Бомба от Втората световна война събуди германски град

Кратерът в полето е бил с широчина 10 метра
24 юни 2019 15:44,
4
Бомба от Втората световна война събуди германски град
Снимка: Pixabay

Кратер с широчина 10 метра и дълбочина 4 метра се появи на поле в Германия, очевидно в резултат на избухване на бомба от Втората световна война, предадоха Асошиейтед прес и ДПА.

Още по темата


Полицията каза днес, че кратерът е бил открит вчера следобед близо до град Лимбург и че няма признаци да е предизвикан от селскостопанска техника или други инструменти. Местни жители са чули силна експлозия рано сутринта вчера, посочва БТА.

Никой не е пострадал.
Специалисти по обезвреждане на експлозиви са изследвали формата на кратера и са установили, че той се е образувал в резултат на избухване на бомба от Втората световна война.

В Германия често са откривани неизбухнали бомби
от Втората световна война и се извършват евакуации за безопасното им отстраняване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Паднала е от орбита,от тези с радио насочване и задаване на координати.Преместването на Магнитният Полюс спрямо Географският такъв,прави обстрелът с такъв вид оръжие неточен.Тези ракетки са с програмиран предварително GPS,и не могат да бъдат ъп-дейтвани по отношение на координатите.Ако става дума за такъв случай,значи за напред ще има още изпопадал ненужен космически отпадъци.А е възможно да е и метеор.Кой знае.
3
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да ли е от втората или след Студената, а може и от сирииската преди третата. Хората не им прави впечатление. Особенно на тия от последните , които влезнаха в ЕС. ЛОШО Е , КОГАТО ГРЪМНЕ НОЩНО ВРЕМЕ. Тогава има и епсихо поражения.
2
8
 
7
 
! Отговори
Катеричколог преди 4 години
Някоя катеричка се е пръснала на молекули
1
3
 
17
 
! Отговори
SS преди 4 години
както се казва - бомба със закъснител.Подарък от сегашните много големи приятели на германците (или на това, което е останало от тях)