Джамбазки: В ЕС се съгласяват с Макрон, а той изгуби вота!

Пазарят се като на битака, настоя евродепутатът
Обновена: 15 юли 2019 10:29 | 15 юли 2019 10:24,
21
Джамбазки: В ЕС се съгласяват с Макрон, а той изгуби вота!

Изборът на ръководните постове в ЕС се случва встрани от европейската публика, което е голям проблем. Евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки заяви, че е скептичен към избирането на Урсула фон дер Лайен за председател на ЕК.

Още по темата

Според него ЕНП е излъгала своите избиратели "по този безпардонен и брутален начин".

"Много критикуваме българските политици за безпринципност, но сега виждаме много по-голяма безпринципност, но с 500 млн. души население", настоя Джамбазки пред Нова тв.

Възможно ли е Урсула фон дер Лайен да не поеме ЕК?

"Виждаме лъжата, че водещите кандидати ще се кандидатират за нещо, след което се събраха т. нар. лидери и предадоха всички тези хора

Според него лидерите на евросъюза се съгласяват с мнението на Еманюел Макрон, чиято партия загуби изборите във Франция.

"Защо госпожа Меркел предава водещия си кандидат Вебер и го замени за някаква сделка, в която няма политическа логика и чистоплътност. Тези хора се пазарят като на битака", посочи евродепутатът.

Кандидатката за шеф на ЕК взе кабинет и персонал от 8 души

Той разкри още, че при срещите си с отделните групи в Европарламента Урсула фон дер Лайен е обещала „всичко на всички”.

Джамбазки коментира и раздорите в малката коалиция в родния парламент.

"Ако някой иска да я напусне, има начини това да стане”, заяви евродепутатът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
2
 
! Отговори
Шефа преди 4 години
Тоя мишок пак не позна!Избраха я!
14
0
 
2
 
! Отговори
Панталеев преди 4 години
Гнидата се обади.
13
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Злия гном с отговаряща на крадливата му същност фамилия и смесен небългарски пройзход пак се е разкрещял като *** мъжка г.ей жрица от околовръстното.Кво стана бе клиантелата ли намаля че пак е свършил парите.Пък и за Макрон говори а той самия му подкрепи мерките на вота.Мизерно подобие на Кириак Стефчов чакам го да стане с още трима човека и да каже тук се разпостраняват революционни идеи против правителството на негово превъзходителство американския фюрер.Ши.бан *** клоун.
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Съставили някакви институции как ЕП,ЕК,ЕС съответстващи на властите-парламент,изпълнителна,президентска как съвет,а не могат да определят модела коя от тях ще е начело,по кой модел конституционален-парламентарен/президентски на назначение на изпълнителната власт общо или демократи/републиканци в борба по върхове но двете са за президенти и за туй имат съвет,но тъй като властите са избираеми публично чрез избори,освен съдебната особена за всички,а отделно изпълнителните се назначават различно от
11
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кога ще се освободим от немско робство?
10
2
 
11
 
! Отговори
Евара му правя преди 4 години
Вчера на празненствата в Париж замеряха Макрон с домати , а той завалията тръгнал Евроха да оправя
9
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Джамбазки е повечето време в България и обикаля по телевизиите, да не би пак да няма квартира и да спи в европарламента ?
8
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нечистоплътност има първо в настройката на да се санкционират страни от Източна Европа. А страни от т. нар. Западна, като Малта, Люксембург , могат да си имат финансова политика, която да подкопава общия правов ред. В западните страни има скри държавен протекционизъм, на изток - не може. Дали наистина властта на Меркел е по-малка отколкото на Орбан? В западните сайтове също се заличават мнения,в Германия открито се говори за забрана на парламентарно представена партия....
7
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Той май си скубе веждите ?!
6
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Джамби е като Бибето,врещи и лъженапосоки,чакайки заплата(фондове).Още повече от него нищо независи.Тойни предаде за тираджиите,макар товада си е съвсем резонно гласуване,нопреди това пееше,че ще се бори да немине пакета на макрон.Гласува пакета.Който го е изпратил ,да си годоведе.
5
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Макрон си защитава държавата и културата. Немците - не. Френският език е признат за международен и международен финансов. Немският - не. Особено, ако Великобритания напусне, ще е позорно основен език в общността да някой външен, какъвто е английският. Нито Манфред Вебер,нито Сергей Станишев,нито Кристалина Георгиева знаят френски, за да бъдат подходящи за най-високите постове.Крайните позиции на който и да е кандидат за непартиен пост показват неумение за диалогичност. Немци ще гласуват на инат
4
7
 
11
 
! Отговори
Хахахааааа. преди 4 години
ДЖАМБАЗЧЕТО Е НАЙ--ОБИКНОВЕН ПОЛИТ-ШАРЛАТАНИН.ЛЪЖЕ ВИ С РАЗНИ " ПАКЕТИ"..... И СИ ПРИБИРА ПАРИТЕ.А, ВИЕ БАЛАМУРНИЦИТЕ МУ ВЕРВАЙТЕ.....!
3
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мен ме интересува защо от българските евродепутати НИКОЙ не е в комисията по земеделие. Страната ни има огромен потенциал в земеделието, особено в биологичното земеделие. При Меглена Кунева са били договорени условия, които силно изкривяват сектора. Кога представителите на страната ни ще разберат, че плодородната земя е неотменимо вечно богатство? Когато ни изкупят ли? Когато тук дойдат саудитци, катарци, китайци и от сорта?
2
1
 
13
 
! Отговори
Эврапэйскый Союз преди 4 години
Изборите в ЕС са без значение, важното е, че Макрон е човекът на Богоизбраната Раса - те винаги са на власт!!
1
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само българите не са разбрали още, че и в ЕС е разграден двор.Както при нас има корупция и на запад има, просто сумите са по-високи. Както при нас ги е страх да влизат в Столипиново, така и на запад има места където полицията не влиза и където държава няма. Както при нас в скъпите БМВ-та се возят мутри и мафиоти, така и на запад. А Урсула я избраха защото трябваше да се избере жена. Защото на запад не се избира по способностите, а по квоти.