Слабаков с предложение: Да се премахне парламента в Страсбург!

Според него институцията е безсмислена
3 авг 2019 21:44,
56

През септември официално ще предложа парламентът в Страсбург да се премахнe, той е безсмислен. Това обяви евродепутатът Андрей Слабаков в предаването "Опорни хора" по Bulgaria ON AIR.

Работата с парламента в Брюксел се дублира. Защо да даваме на Франция половин милиард годишно? Очаквам подкрепа от всички български  евродепутати", заяви Слабаков.

Той обясни, че е говорил и с представителите на Италия и Полша в ЕП, които също ще го подкрепят.

За местния вот Андрей Слабаков очаква "кална кампания".

"Не е невъзможно да видим кандидатурата на Джамбазки. Той ще си реши", заяви Слабаков.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
от 48 независимост.Така България се сцепи на 9 малки държавички няколко в Северна България други в Родопите и Македония.Същото направи и Византия сцепи се на 5 държави.Виж и кога беше пак при мюсюлманска инвазия.Резултата беше, че България стана невероятно слаба от вътрешни конфликти, както и Византия, а ултрафашизма във външната политика влоши отношенията със всички околни страни к когато България взе да вика за помощ всички и казаха, като е токова велика да се спасява сама.Пет века робство.
45
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
от 47 великите сили в Европа заедно с Франция Германия и Византия.Сигурно се чудите що не споменах Русия ми защото по това време тя беше куп малки княжества под контрола на Волжка България и татарската Златна Орда.А как България спря да е велика сила ли? Това е много интересно, защото сега правите същото.Ми с една дума напъна я ултрафашизъм изолира се от всички околни страни и накрая национализма проникна на вътрешно ниво и даже отделните област взеха да твърдят че са отделни народи и искат
44
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
от 46 за това че големите държави си налагат политиката господа прави сте но проумейте че това внаги е било така и така ще бъде.Като мислите че не съм прав що не ми посочите малка държава която сама без ничия помощ се е наложила на голяма за каквото и да е.Бъглария от като се освободи винаги е била сателит който и когато независима уж политика води все я координира с интересите на великите сили като си малка държава така е.Сега ще ви припомня и защо сега е така.България преди 14 век беше една от
43
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сега разбрах тайната на европолитиката че всичко което всекк уличен друсалник и алкохолик не може да проумее и противоречи на грандоманията му е излишно.Но то и това самоходно безумие Слабаков там е излишно, след като няма Европарламент тоя ще си върне ли заплатите и командировъчните не нали?Друг е въпроса че найстина има сериозен проблем с бюрокрацията в ЕС но той не се решава по начина по койти българския преход реши проблема с реформата на заводите, със закриване, а по друг начин.Що се отнася
42
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
няма такава държава
41
0
 
0
 
! Отговори
шщщ преди 4 години
До TotenkopfТи си *** а не слабака.
40
1
 
3
 
! Отговори
не е излишен преди 4 години
Там Франция,САЩ и Германия си прокарват политиката!А другите слушкат и изпълняват!Хич не е излишен даже!
39
8
 
6
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
Ми като е безсмислен защо не си подаде оставката и върне получените заплати и командировачни. Алкохолик, наркоман, мега пушач(пуши по 4 цигари една след друга, сам се хвали), ще има да му се чудят по бирариите. Дано да хвърли топа в най адски мъки. Боклyк
38
1
 
7
 
! Отговори
Неутрален преди 4 години
Има една публикация в "*** News - "За вредата на алкохола върху мозъка" , г'усин великия режисьор/актьор да я прочете !
37
3
 
17
 
! Отговори
Сократис преди 4 години
Типичен пример, на случаен човек попаднал във висша среда, гледащ объркано, лутащ се, и след като не може да си обясни смисълът на нещата, решаващ да обяви всичко за безсмислено...Ако някой каже, че филмите му и самата му професия са безсмислени-как ще коментира?!Киното е развлекателна индустрия, сценариите на филмите са измислени, а дори, и когато са по действителни случаи, са доукрасени, да не говорим, за лошия пример, който често дават.Да закрием киното и професията Ви, ли г-н Слабаков?
36
1
 
10
 
! Отговори
ДААА.. преди 4 години
СЛАБАКОВ ВЗЕМИ ЧЕ СЕ НАУЧИ ДА ГОВОРИШ КАТО ЕВРОПЕЙСКИ ПОЛИТИК А НЕ КАТО НЯКОЙ СЕЛСКИ БРИГАДИР /ИМА И УМНИ ТАКИВА/ НЕ СТАНА ЯСНО КАК ТОЗИ ЧОВЕК СТАНА ЕВРО ДЕПУТАТ НЕ ЗНАМ ДА СЕ СМЕЯ ЛИ ИЛИ ДА ПЛАЧА И ДАЛИ НЯКОЙ Е ГЛАСУВАЛ ЗА НЕГО?????????
35
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако разрешат пушенето в парламента , може да си промени мнението.
34
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До МладежАма никой не е очаквал такова чудо.
33
13
 
8
 
! Отговори
Младеж преди 4 години
Не случайно в друга страна на ЕС българин бяга от българин. Като чета коментарите ми става ясно колко ни е гнила семката. Колко много злоба и завист. До преди да стане депутат не бях чел някой да го оплюва. Много жалък народ. Това сме ние. Бегай на далече от *** Балкански.
32
2
 
8
 
! Отговори
Кармен Младенова преди 4 години
Руснаците може би не,но дивите Китайци не могат да търпят ЕС и са на път да му разгонят фамилията...
31
7
 
9
 
! Отговори
Шопо преди 4 години
Старият Слабак ,макар и да покръкваше,беше читав човек ! Ама тоя се е изметнал ,не прилича на него ! Я съм го кръстил МАТРАКов...
30
14
 
19
 
! Отговори
Данчо от Елин Пелин преди 4 години
Слабаков може да е всякакъв,но идеята му е правилна и аз съм за. И не само парламента в Страсбург а и Брюксел е излишен...ЕС и без това трещи и се цепи и края му е скоро!!!
29
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Видял е, че никой там го няма за нищо, и с интелект няма как да привлече внимание към изключителната си личност. Затова решил да се държи като слон в стъкларски магазин.
28
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ТЕД, мед ... и накрая селския тарикат се докопа до тлъстата Брюкселска заплата.Ама като Територията е населена с безмозъчни оФце, така ще е.
27
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ТЕД, мед ... и накрая селския тарикат се докопа до тлъстата Брюкселска заплата.Ама като Територията е населена с безмозъчни оФце, така ще е.