Убиецът от Париж е приел исляма през 2008 година

Изказвал се положително за атентатите от 2015 г.
5 окт 2019 08:00,
57
Убиецът от Париж е приел исляма през 2008 година
Снимка: Reuters

Извършителят на нападението в полицейска префектура в Париж, при което загинаха четирима души, е приел исляма още през 2008 г., а не преди година и половина, както се смяташе, предаде ТАСС, като се позова на информация на френската телевизия Бе Еф Ем.

Още по темата


Според получените вчера данни от следствието разследването се води по подозрение в създаване на екстремистка група и терористично нападение срещу представители на властта с цел убийството им, пише БТА.

За терористичния характер на нападението свидетелства редица СМС-и, разменени между извършителят и съпругата му. Разпитът на жената, която беше задържана още в четвъртък, показва, че нападателят се е изказал положително за атентатите, извършени през 2015 г. от радикални ислямисти, при които загинаха 131 души

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
16
 
1
 
! Отговори
До 19.... преди 4 години
Много нерабираемо ме питаш... Каква традиция?Ти защо не се интересуваш за твоите прадядо и прабаба с кого са спали 5 века?
14
5
 
13
 
! Отговори
ЙК преди 4 години
До НаблюдателТи откри топлата вода. Няма по-кръвожадна религия от юдаизма, исляма е много близо до там.
13
19
 
2
 
! Отговори
Хасан от Разград преди 4 години
До краси... Като избухня някъде бомба или газова бутилка, стане земетресение, мине ураган или градушка винаги се съмнявате за Ислямска връзка!
12
0
 
25
 
! Отговори
kirasirrav преди 4 години
общо взето предвижданията бяха в тази насока, ами самите французи създадоха объркване като прикриваха нещата и даваха измислени версии, аз лично не се съмнявах в ислямската връзка
11
20
 
2
 
! Отговори
Хасан от Разград преди 4 години
До мошеНИК....Като нямате думи или псувате или обиждате... Това го правят винаги некадърниците.
10
7
 
21
 
! Отговори
х преди 4 години
Сравняването на религиите коя е по-велика е като сравняването на Батман и Спайдър Мен. Сравняване на художествени измислици.
9
1
 
9
 
! Отговори
Наблюдател до 10 преди 4 години
Говоря с факти.
8
34
 
5
 
! Отговори
Хасан от Разград преди 4 години
До мошеНИК....Това че ни мразят го правите ти и твоите братя християните за да се докажете като по силната религия,но удряте на камък. ИСЛЯМЪТ Е НАЙ ПРАВОВЕРНАТА РЕЛИГИЯ. Ще дойде ден когато ти и твоитв братя ще го разберете.
7
17
 
1
 
! Отговори
до Наблюдател преди 4 години
Ти май говориш с "езика на омразата", а?
6
1
 
18
 
! Отговори
нормален преди 4 години
Като тоя "извършител", дето даже името не му казват по т.нар. "медии" и чието убийство отначало съобщиха едва ли не като спор за паркомясто има още няколко милиона такива в Европа и прииждат.
5
3
 
37
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
От статията стигам до извода , че приемането на исляма води до многократно увеличаване на вероятността приемника да стане масов убиец.
4
4
 
7
 
! Отговори
Waffen SS преди 4 години
По принцип всяко народно освободително движение,както всяка терористична организация в първоначалният си период са финансирани и обучавани от различни държави и по-точно от техните разузнавателни структури.В определен тези организации и движения добили финансова мощ,организационен опит,контакти,добиват в голяма степен някаква самостоятелност и се измъкват от опеката от своите ментори.Тероризма,каквато и идейна или религиозна основа да имат бързо установяват,че става дума за много пари
3
19
 
5
 
! Отговори
Хасан от Разград преди 4 години
До моше.... А па вие сте толкова умни че ви мрази цял свят.
2
17
 
6
 
! Отговори
Хасан от Разград преди 4 години
До моше.... А па вие сте толкова остри че ви мрази цял свят.
1
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма тероризъм без подкрепата на дадена агентура!Останалото е дрън дрън.