Убиецът от Париж е приел исляма през 2008 година

Изказвал се положително за атентатите от 2015 г.
5 окт 2019 08:00,
57
Убиецът от Париж е приел исляма през 2008 година
Снимка: Reuters

Извършителят на нападението в полицейска префектура в Париж, при което загинаха четирима души, е приел исляма още през 2008 г., а не преди година и половина, както се смяташе, предаде ТАСС, като се позова на информация на френската телевизия Бе Еф Ем.

Още по темата


Според получените вчера данни от следствието разследването се води по подозрение в създаване на екстремистка група и терористично нападение срещу представители на властта с цел убийството им, пише БТА.

За терористичния характер на нападението свидетелства редица СМС-и, разменени между извършителят и съпругата му. Разпитът на жената, която беше задържана още в четвъртък, показва, че нападателят се е изказал положително за атентатите, извършени през 2015 г. от радикални ислямисти, при които загинаха 131 души

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Религията на извършителя е напълно случайна. Ислямът е религия на любовта, толерантността и равнопоставеността между половете.Шегувам се. Защо позволихме на изкукуригали идеалисти хуманисти проповядващи радикален мултикултурализъм да водят парада и Европа да се напълни с мюсюлмани? Вместо да се учим от историята (Босна и Косово) ние позволяваме да си правят социални експерименти с нас. Мулти-култи на теория = любов и разбирателство(Imagine на Ленън)Мулти-култи на практика = кръв и конфликти
34
0
 
3
 
! Отговори
Европейка преди 4 години
Жена му да лежи две присъди,знаела е и не е казала.Значи го подкрепя.Законът трябва да е такъв-прави атентат,семейството се връща,откъдето се е довлякло.Да видим тогава дали родата няма да знае какво е намислил.
33
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Фю, отдъхнах си. Аз най-напред си помислех, че бил приел комунизма.
32
6
 
6
 
! Отговори
..... преди 4 години
Такива случаи зад които стои Исляма, са Американски проекти, които нямат нищо общто с Исламската религия, някой трябва да унижи Исляма използвайки медията, противен случай ако няма омраза към Исляма, в Америка и Европа ще се профил и да се приеме исляма, няма да има поводи да за проекти като "Арабска пролет" където е 80% от петрола...
31
1
 
5
 
! Отговори
ivailo преди 4 години
Така им се пада на Запада, нека има още такива атентати, защото си го заслужават...
30
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
много мир.. цъфти отвсякъде
29
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
При девиците!
28
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 1234Едната пак се похристиянчи. Не съм във възторг, че подобна циркаджийка пак е "от нашите". Такива само правят за смях религиозните общности, които ги приемат.
27
0
 
11
 
! Отговори
Не ми е ясно преди 4 години
През ноември 2015 г. при терористичен акт в концертната зала Батаклан в Париж загинаха 130 човека.През януари същата година терористи убиха 12 души, нахлувайки в редакцията на "Шарли Ебдо".На какво основание този човек се възхищава от двата акта, извършени от ислямисти?Не по-малко възмутителен е случаят от 14 юли 2016 г., когато в Ница фанатизиран ислямист уби 86 човека, връхлитайки с камион върху празнуващите националния си празник хора!Такива дела компрометират исляма, не им ли е ясно?
26
0
 
3
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 4 години
Lechenieto vseki sredno inteligenten chovek go znae !!!Ima neshta ,koito triabva da badat presledvani ot zakona do izkoreniavanero im ...za da ima mir I harmonia sred chovecite !!!
25
1
 
11
 
! Отговори
Ядрен физик преди 4 години
Аз пък вярвам в атома. Върши страхотна работа. Особено при дадени условия.
24
0
 
22
 
! Отговори
1234 преди 4 години
тук едни две бг пачи се хвалят че приело исляма...... чакаме резултат
23
0
 
16
 
! Отговори
Маврикий преди 4 години
Сз пък мислех че е некъв изперкал мормон, квакер или амиш. Мухахаха
22
17
 
1
 
! Отговори
OTOMAN LEGACY.. преди 4 години
...ICI C,EST PARIS.....DIE HARDLY IV..
21
30
 
2
 
! Отговори
OTOMAN LEGACY.. преди 4 години
ISLYAMA E PUTYA....SVETLINATA I ISTINATA! ....ALLAH E EDIN I BLAJENI SA VYARVASHTE....AMEN+
20
27
 
2
 
! Отговори
Хасан от Разград преди 4 години
До Иван Иванов....Скоро, много дкоро ще имаш тази възможност!!!
19
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До хасан от разградИдат като тигри, бягат като овци.
18
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сами си го направиха!
17
24
 
14
 
! Отговори
Хасан от Разград преди 4 години
До ЙК... А тези войни в Ислямския свят кой ги води? Какво майка си търсят американски войски там? Какви са тези американски военни бази навсякъде в Европа?
16
6
 
28
 
! Отговори
Циник преди 4 години
Анис Амри, който навръх коледа - закла полски шофьор, и размаза 13 бюргера на мути Меркел е бил "окуражаван" за терористичния акт от сътрудници на Bundesnachrichtendienst (немските тайни служби). Притежавал е 4 самоличности, и по чиста случайност е бил застрелян от италиански карабинери.Това което се случва в Европа - е подмяна на коренното население с благословията на САЩ, и НПО.Останалото са приказки за наивници.PS. Исляма е гробокопача на християнска Европа... След 50г. той ще е религията