Трус в католическата църква: Монахини забременяха след мисия

Отишли в Африка, върнали се в Италия бременни
6 ное 2019 21:03,
49
Трус в католическата църква: Монахини забременяха след мисия
Снимка: Reuters

Католическата църква е разтърсена - почти по едно и също време станаха известни два случая с бременни монахини. И двете са били активни в сицилианските ордени, и двете са от Африка - и очевидно и двете са се върнали в родината си на мисионерски пътешествия, където са забременели.

Още по темата

Според агенция ANSA едната жена е в напреднала възраст, идва от Мадагаскар, грижила се е за стари хора в Италия и е от един месец бременна. Втората жена е на 34 години и е била преглеждана в болница заради силни коремни болки. Там е установено, че тя е бременна. След това тя е изведена от своя манастир в района на Неброди и пратена в Палермо.

С кого са забременявали двете монахини, не се знае, коментира Bild.de. "Вероятно и двете за забременели в родините си, където са имали секс", коментира неназован източник от Рим, цитира от The Sun, пише „24 часа“.

Новината предизвика истинско учудване, вероятно и двете жени ще трябва да сложат край на монашеския си живот.

"Започна разследване. И двете жени са нарушили закона на целомъдрието, добруването на децата им се оказва обаче основен приоритет."

Папа Франциск призна за сексуалната злоупотреба с монахини в католическата църква. "Истина е, проблем е", коментира той. Винаги има съобщения за монахини, които очакват деца. Не всички обаче забременяват след доброволен секс.

През февруари "Donne Chiesa Mondo" (месечната притурка за жени към ватиканския вестник L'Osservatore Romano - бел.ред.) докладва нашироко за сексуалното насилие от страна на духовниците. Родиха се и няколко деца от тези "връзки". В някои случаи религиозните монахини са били принуждавани да правят аборти. Тогава още папа Франциск призна, че слуховете се оправдали: „Истина е, проблем е. Знам, че свещеници и епископи извършиха това “.

Злоупотребата засяга някои култури или религиозни общности повече от други: „Това не е нещо, което всеки прави“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
2
 
! Отговори
Господи помилуй преди 4 години
Няма такова нещо като монахиня. Щом господ е създал жената създал е и мъжа за да се множат и жената забременява в краен случай. Клетвата за монахийство е измислена от хората
26
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
може и непорочно да е, носега кое от двете деца ще е истинския месия?
25
2
 
3
 
! Отговори
... преди 4 години
да се абстрахираме, че са монахини. в Европа всеки се вае и чуди и мъжете обърнаха резбата и няма кой да треска жените и поради тази причина в африка за 2-3 дни, един път и дете тва е.
24
5
 
13
 
! Отговори
ined преди 4 години
Ако се прави в църква е "непорочно зачатие"
23
3
 
24
 
! Отговори
Имитатора преди 4 години
Значи сексът не е проблем за целомъдрието,а е проблем забременяването.Защото при католишкото служене,всичко материално придобито през живота на мъжът/жената остава за Ватикана.И ако някой остави наследник,Ватикана ще бъде ощетена.Банка Де Ватикана е най-богата финансова институция в целият свят,по-богата е даже от Световната Банка,и това е истина.И всичко благодарение на точно тези католишки закони,които забраняват абортите по света,и са против раждането на деца в самата църква.Чудя се и се мая.
22
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Продължение.... И си вадя извод от написаното Ви до където съм го прочела, че това са простотии конкретно за текста, който сте публикували. А и голяма част от публикациите ви са такива. И хората, когато нямат какво да правят, kоментират и пишат за простотии и от двете страни.
21
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Когато свещеници насилват момченца, всичко е ОК. Когато обаче монахини правят секс, те трябва да напуснат църквата.
20
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нищо чудно, в католическата църква разв рата си е като религия за тях , то не бяха с деца с мъже с животни.аман от тях
19
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Може да са забременели от шума на гората или ромона на поточето, нищо се не знае.
18
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Досърбяло ги е какво толкова, човещина си е, госпут ще им прости, нали са монахини все пак
17
3
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
До Сандосамо един *** мъж може да говори така за жените
16
2
 
16
 
! Отговори
Дринцолов преди 4 години
Поне животът им ще се осмисли.
15
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе тия папи не са ли чували за непорочното зачатие. Нас ни учат за това а самите те не вярват. А *** ги разбери.
14
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Днешната Църква е резил .Един ислям ви мачка ...Добре че американците са замесени заради 11 септември иначе ако разчитате на французи и немци да ви опазят пази Боже...Добре че Толкин и Честъртън не виждат това.
13
1
 
20
 
! Отговори
Поп Веласкос преди 4 години
На моите монахини чеда мои съм разрешил сношаване с човек до три пъти на ден. Но не повече че е грехота. Манастира свети, пари има и миряни се тълпят всеки ден.
12
1
 
23
 
! Отговори
Грешки в навигацията преди 4 години
Не са целували точно кръста, а малко по-надолу...
11
21
 
18
 
! Отговори
Сандо преди 4 години
До Голяма новинаБългарките раждат, но от ***, турци, араби и тем подобни. Българките вече са паднали до такова ниво, че морала и семейните ценности отдавна са ги отхвърлили. Според известна българска гинеколожка: "Българките вече губят девствеността си на 14 години и достигат тази на *** ! До там я докарахме, до тотално падение и виновни са не само родителите, но и държавата, която разхайти младото поколение, засипа го с трева, наркотици, алкохол и разврат.
10
6
 
16
 
! Отговори
До Сандо преди 4 години
Сандо, вярно е че жените са дефектни, ама дефекта им не е че са фригидни!Дефекта им е че се възбуждат предимно от пари. Начи може да си най големи ***, и грозник обаче ако го играш в "мачо стил" имаш самочувствие и си фрашкат със пари, караш скъпи спортни коли, имаш 5 къщи, яхта и частен самолет....жените просто инстунктивно им потичат соковете още на първата среща.Това е доказано още от древни времена. Жените се отвръщават от бедни мъже без самочувствие. А за секс и дума не става.
9
2
 
20
 
! Отговори
али преди 4 години
Нали и мария беше забременяла без секс! Това ще да са следващите свветици.....
8
27
 
11
 
! Отговори
Сандо преди 4 години
Кво очаквате от една жена, нещо умно, правилно ли да направи? Жената по природа си е "пачавричка", с която мъжете си бършат при нужда ръцете и после захвърлят. Те сами си го търсят, затова и си го намират. Жената за нищо не става, дори и в секса е такава, след като статистически до 80% от тях са природно осакатени, тоест фригидни.