Полицията разчисти лагери на нелегални мигранти в Париж

Вътрешният министър втвърдява тона за миграционната политика
7 ное 2019 13:56, Елка Василева
17
Полицията разчисти лагери на нелегални мигранти в Париж
Снимка: архив, Reuters

Френската полиция започна тази сутрин мащабна операция за премахване на два лагера в североизточната част на Париж, обитавани от 600 до 1200 мигранти, предаде Франс прес.

Около 600 полицаи придружиха нелегалните мигранти, настанили се в импровизирани палатки близо до столичното околовръстно шосе, до автобусите, с които ги откараха във физкултурни салони и центрове за настаняване в района.

"Студено е и вали. Не зная къде отивам, но ще ида там с удоволствие, защото довечера ще имам покрив над главата", споделя 32-годишната Ава от Кот д'Ивоар, пристигнала във Франция преди година и неуспяла досега да си намери подслон.

Операцията - най-мащабна за френската столица поне от година насам, се провежда в момент, когато вътрешният министър Кристоф Кастанер втвърдява тона, говорейки за миграционната политика. Вчера той увери, че всички лагери в североизточната част на Париж ще бъдат евакуирани до края на годината, пише БТА.

Тази операция не е случайна - "решението е взето в изпълнение на (правителствения) план", отбеляза полицейският префект на Париж Дидие Лалман.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: Парижлагеримигранти
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
4
 
3
 
! Отговори
Дъ Експлойтед преди 4 години
Европа без Африка е като самолет без гориво.Тоест напълно безполезен.
14
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като не щат да ги върнат, що не ги остават в палатки през зимата? Студът е спасил Русия и от Наполеон, и от Хитлер.
13
3
 
6
 
! Отговори
men преди 4 години
макронеца ги е настанил половината в елисейския да веселят баба му и него а другата половина в българското посолство а нашия посланик е изпратил обратно на тиквочев.
12
1
 
8
 
! Отговори
Така е... преди 4 години
Харакири и демографски кризи ще има, щом се отдалечавате далече от християнството.
11
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ше ги настанят всичките в спалнята на макарона да може да си прави гей фото сесии с тях.
10
0
 
17
 
! Отговори
ЕС преди 4 години
Европейците си направихме харакири , като допуснахме нелегалната емиграция !!! Иначе имаме полиция и армия , но тихо ни превземат *** !!!
9
1
 
17
 
! Отговори
Циник преди 4 години
Цяла Европа е пред демографски колапс... Гибоноиди настъпват навсякъде - Толерантността уби котката.Скоро гибоноидите ще са електорално мнозинство навсякъде в Европа.Подмяната на неудобния... мислещ бял европеец - ще е неоспорим факт.
8
0
 
12
 
! Отговори
Евророма преди 4 години
Хелзинкският комитет къде са спят ли?
7
0
 
19
 
! Отговори
Макарон преди 4 години
Ей, и внимавайте да не закачате моите хора от Кот д'ивоар, Гана, Сенегал, Габон, Камерун и други подобни високоразвити и желани за миграция нации. Те са добре дошли да ползват социални помощи, ще им дадем безплатно жилища, и всички във Франция ще ги уважават и обгрижват. Но ако в тези лагери се намерят някакви бели хора, те веднага трябва да бъдат арестувани, вкарани в панделата и после екстрадирани. На нас такива хора не ни трябват. Ние предпочитаме черни пред бели. Вива франсе.
6
1
 
10
 
! Отговори
Amin преди 4 години
Расисти са тез фрацузи !!
5
1
 
18
 
! Отговори
Оня преди 4 години
Да се сезира веднага БХК ....
4
1
 
25
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
С какво се е прехранвала през тази една година?Постъпката на френските власти е варварска! Настоявам мигрантите да бъдат хранени само с винско и свинско!
3
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
е, не с лошо,де ! нали макрон само българи не иска. тези да си ги държи там. и без това романтичната франция отдавна не е това, което е била и е доста почер няла.
2
1
 
36
 
! Отговори
3 часа преди 4 години
от летището до бял Париж има три часа с рейс през гета. Познайте какви живеят там. Той Париж е обграден от 5 мил мигранти, те тръгнали 600 да гонят? Да вземат те сами да се евакуират - няма друго решение. След това мигрантите като няма какво да ядат, защото не могат да произвеждат, ще се разкарат сами.
1
0
 
23
 
! Отговори
Анонимем преди 4 години
До К КСъгласен съм.... много по човешко ще е ги качат на самолети и кой от къде е...