Кралица Елизабет на църква без принц Филип

Съпругът й все още е в болница
23 дек 2019 08:10, Петя Славова
15
Кралица Елизабет на църква без принц Филип
Снимка: БТА

Британската кралица Елизабет Втора посети  вчера църковна служба в района на своя провинциална резиденция, докато съпругът й принц Филип прекара втора нощ в болница в Лондон, предаде БТА, позовавайки се на Асошиейтед прес.

Представители на Бъкингамския дворец не са съобщавали нова информация за състоянието на 98-годишния принц след известието от петък, когато информираха, че той е приет в болница "Крал Едуард Седми" като превантивна мярка заради старо заболяване.

Още по темата

Не е ясно дали Филип ще бъде изписан на време, за да се присъедини към останалите членове на кралското семейство за Коледа в Сандрингам, провинциалното имение на кралицата в графство Норфолк.

Кралицата не промени програмата си за празниците и днес отиде на църква както обикновено. В рождественското утро се очаква кралското семейство да присъства на още една служба.

Бъкингамският дворец междувременно публикува специална празнична снимка, на която кралицата приготвя коледни десерти заедно със сина си принц Чарлз, внука си принц Уилям и правнука си принц Джордж. Те са съответно първи, втори и трети в линията за наследяване на британския трон.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
СънДзу преди 4 години
Тоне е човек ,а Реприлоидна Драка i тя няма кръв ,a вътре в нея тече олово и използва енергията на хора за да се храни.To Шейп-Шифтва и създава илюзията за добродушна бабичка. Иначе когато почне ритуалът се клани на МолоЧ яде малки дечица и им пие кръвта и първoскача на масата в рептилоидният си облик za да яде топла жива плът.Това е Станата продал цялата бяла раса на оMaнгycтитe като храна и бургери. Милиони бели децица чезнат по света и ги ядат тези ненормални *** овладели Тера.
12
0
 
10
 
! Отговори
мимоходом преди 4 години
"Не е ясно дали Филип ще бъде изписан НА ВРЕМЕ,..."Моля, моля, как се пише - НАВРЕМЕ или НА ВРЕМЕ?Стана много досадно с тези елементарни грешки.Ограмотете се, четете, господа списвачи. И не, не сте журналисти.
11
5
 
6
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
Откога България стана английско графство, че да ни интересуват новините, свързани с Нейно величество?
10
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
я ги мислех тея за безсмъртни,пък те можели и да боледуват,ама странно защо за тая на снимката един път не съм чул че е болна
9
5
 
5
 
! Отговори
Скептик преди 4 години
Те нали се женят за братовчеди и всички са хемофилици с умствена недостатъчност. Недоразвити инфантилни. Това им е "старото заболяване" На Ф сигурно му сменят кръвта. Вампири.
8
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"По публикацията работи Петя Славова."Е да, ама по-некадърна и некачествена работа не съм виждал.
7
6
 
5
 
! Отговори
Весела Коледа преди 4 години
До Анонимен 2Всъщност се твърди, че сестра й е елиминирала Даяна, докато кралицата е много обичана и уважавана от британците по ред причини. Относно "костюмчетата", да вземе да тури един дънки от мола, а?
6
1
 
4
 
! Отговори
Тато из Правец преди 4 години
До гражданинИ принц Чарлз на това се надява...
5
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Истинска християнка.
4
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Голям прас!
3
5
 
12
 
! Отговори
гражданин преди 4 години
Май скоро ще хапваме жито?
2
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От малък този рептил ми изглежда на преклонна възраст и се чудя как е още жива. Светът я намрази след като уби Даяна... а и с тия гадни бабешки костюмчета ...
1
0
 
10
 
! Отговори
Шопо преди 4 години
Каква ли пенсия че вземе баба Бети като се пенсионира ???Сигурно побече от 110 ? ???