Мигранти два дни упояват и изнасилват момиче в Германия

14-годишната е изнасилена 10 пъти
5 мар 2020 17:00,
88
Мигранти два дни упояват и изнасилват момиче в Германия
Снимка: БГНЕС

Петима мъже са обвинени в групово изнасилване на 14-годишно момиче в германския град Улм, предаде RTL, цитиран от „24 часа“.

Още по темата


Момичето е било упоено, за да не може да се съпротивлява и е станало жертва на изнасилване 10 пъти в продължение на 2 дни.

Обвиняемите, на възраст между 14 до 26 години, са с чуждестранен произход - от Афганистан, Иран и Ирак.

Един от тях признал за физическото насилие, останалите обаче отричат обвиненията, съобщават от прокурорите. Трима от заподозрените са в ареста, а двама са на свобода.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
0
 
1
 
! Отговори
цезар преди 3 години
Докарвайте още *** да се приобщават към евроценностите.
67
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Факт!Живея във Франция и съм добре, Франция е велика държава! Като не ви харесва не ходете! Vive la France!
66
0
 
18
 
! Отговори
Андреа преди 4 години
Затова ли ги хранят и и им плащат всичко?
65
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стари новини!
64
2
 
25
 
! Отговори
Хе,хе! преди 4 години
Както е тръгнало , скоро Франция и Германия ще са като Сирия ! Едно кремълско джудже ще сложи край на инфантилната европейска общност,която се управлява от откровени де.би.ли !
63
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Канцлерката ще им даде поданство като награда ,смс и тия немци толкова са наивни
62
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами да пуснат и останалите.
61
0
 
39
 
! Отговори
Справедливост преди 4 години
Кастрация за ***! Трябва по-строги закони за изнасилването.
60
1
 
20
 
! Отговори
Дерманци преди 4 години
То за тач в deuchlabd не Е нищо ново Те тия тия Болни Мозъци е пощи нищо!! Даже след 24часа ги освобождават.То за туй всички емигранти на границата искат в германия щот там имали права А не обратно Те на правата тъй с детето и после да са но свобода *** му върна държава и мозъци пък и нация и който ще е няма Прошка бой и онуй за тия емигранти Искали в Европа А Европа иска ли ги ? За Германия не се отнася
59
4
 
25
 
! Отговори
Чудо голямо преди 4 години
станало в Германистан, такива игрици ще са все по чести и нещо нормално в Германистан скоро ще подкарат и дъщерите на българските емигранти там
58
32
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Съгласен съм с колегата Sichtpunkt, че има популизъм и руска пропаганда, но е факт, че и Германия се оля с политиките си през последните години, а Северен Поток е върха на дебелоочието и на руската хибридна инвазия в германската политика и вътрешни работи.
57
5
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ставай народе германски, измитай тая *** която те вкара в тъмниците на либерастичната шизофрения. Събуждай се докато е време, после ще е късно
56
3
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Става дума за случай от преди половин година, който бе "широко" отразен в някои български медии. Днес случаят е в съда. Твърденията на ответниците е, че всичко е доброволно. За съжаление нравите и "обичаите" при някои етноси без значение на пола са в пълен контраст с нормалните бели хора.
55
13
 
30
 
! Отговори
ined преди 4 години
Фрау Меркел нали затова ги вкара - за да оправят генофонда на германците
54
12
 
45
 
! Отговори
Хан Крум преди 4 години
Аааа - това са инженерите и лекарите на Шмъркел. Да си ги приеме в къщата да я о.нож.дат на дърти години - га.ди.ната.Жалко за детето, че е преживяло подобно нещо от изр.о.дите. Та даже са пуснати на свобода.Чичо Ади - стани и се заеми да оправиш тази изв.ра.тена нация отново.
53
44
 
23
 
! Отговори
Русия е зараза преди 4 години
Информацията е фалшива, 100% писана в някоя руска фабрика за "новини".
52
19
 
16
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 4 години
Зихтпункт, да седнеш да защитаваш мигрантите в този случай е толкова отвратително,Не си разбрал за какво иде реч! Не защитавам НИКОГО! Казвам че такива случаи се прекспонират от популисти с цел извличане на политически дивиденти. Тези престъпления се случват навсякъде по света, вкл. Германия. При наличието на толкова много мигранти за толкова кратко време, във всяка друга държава щеше да има невъобразим бум на престъпленията.
51
2
 
23
 
! Отговори
Факт! преди 4 години
Е как да не ги обичат франсетата южна франция е колония на Магребь.над половината деца там арабчета другата половина мел.ези то и различните части на франция не могат да се гледат едни други.
50
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А баба шмеркел защо не сие правила селфи с иранците пакистанците иракчаните. Изпуснала е страшно селфи с това 14 годишно дете.
49
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Факт!Французите обичат ислямисти като тези изклали хората в Батаклан и африканци, но мразят българи и не ни щът. Макрон е луд за връзване като Меркел.