Болната от COVID-19 Катя от Берлин: Германия подцени заразата!

Сънародничката ни от една седмица под карантина
24 мар 2020 10:03,
169

Не може и не бива да слагаме знак за равенство между думите "безопасно" и "млади хора", що се касае до силно заразната инфекция. След първоначалното подценяване на част от медицинския свят, СЗО предупреди, че коронавирусът няма да подмине и младите, а част от тях мога да развият тежки симптоми. Разказ от първо лице за COVID-19 и отрезвяващите минути с младата ни сънародничка в Берлин Катя Ташева.
Още по темата

"В Берлин коронавирусът върлува много силно. Преди десетина дни започнаха симптомите с постоянна, лека, суха кашлица, главоболието стана по-силно, всичко ескалира в неделя, когато вдигнах температура и всичко ме болеше", разказа Катя в "България сутрин".

"Явно съм имала контакт със заразена личност. Факт е, че едно известно време не знаехме какво е коронавирус и сме подценили ситуацията. Преди това чаках за часове при лекар в пълни зали с хора. Човек наистина не може да знае откъде е получил заразата. Определено първоначално Германия подцени опасността", допълни тя.

От една седмица Катя не е излизала от вкъщи - има приятели, които пазаруват за нея, оставят торбите с покупки пред вратата ѝ.

"Засега повече от "Парацетамол" не се налага да взимам", посочи тя за Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


169
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
6
 
31
 
! Отговори
българин в Берлин преди 4 години
Тази лично я познавам, много проста и глупава личност. Дано оздравее бързо.
3
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много болна нашата сънародничка както се вижда на живо! Ужасни поражения и нанесъл вируса!
2
10
 
20
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 4 години
До УЖАС! УЖАС!Добре ли сте ?
1
23
 
31
 
! Отговори
УЖАС! УЖАС! преди 4 години
УЖАС! УЖАС! ВИЖТЕ НА ЖИВО КАК СМЪРТОНОСНИЯТ ВИРУС Е ПОРАЗИЛ МЛАДАТА НИ СЪГРАЖДАНКА. УЖАС, УЖАС! КОЙ НЕ ВЯРВА СЕГА В ПОРАЖЕНИЯТА НА ВИРУСА. УЖАС! УЖАС! НЕПОПРАВИМИ ПОРАЖЕНИЯ! УЖАС! УЖАС! ВЪВЕЖДАЙТЕ МЕРКИ, ВОЕННИ ПОЛОЖЕНИЯ САМО НИ СПАСЕТЕ ОТ ПОРАЗЯВАЩИЯ ВИРУС!