СЗО намери окуражаващи признаци за коронавируса

Това стана след по-ниския процент на инфекция в Италия
Обновена: 26 мар 2020 17:14 | 26 мар 2020 17:12, Петя Славова
23
СЗО намери окуражаващи признаци за коронавируса
Снимка: БГНЕС

Европейският офис на Световната здравна организация (СЗО) заяви, че вижда "окуражаващи признаци", след като Италия отчете по-нисък процент на инфекции на новия коронавирус, като предупреди, че е твърде рано да се каже дали най-лошото е минало.

Още по темата


"Въпреки че ситуацията остава много сериозна, ние започваме да виждаме някои окуражаващи признаци. Италия, която има най-голям брой случаи в региона, току-що имаше малко по-нисък темп на увеличение, въпреки че все още е твърде рано да се каже, че пандемията е стигнала апогея си в тази страна", каза на пресконференция Ханс Клюге, регионален директор на СЗО за Европа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още по темата: италиясзокоронавирус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
0
 
! Отговори
Американски защитен преди 4 години
Костюм, но направен е Китай. Ха-Ха-Ха. Супер американски костюм. Знаем как по едно кенарено елече са ходили на луната.
20
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Американските медйни коропорации по сял свет пишат ли пишат, че Руските помощи не били ефиктивни.. НО Здравната организация вижда "Светлина в тунела"*** се хапят и се чудят как да оклеветят Русия.. Ква я мислехме, ква станя тя.Немогат да преживеят помоща на РУСИЯ!!
19
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тя Европата ще се оправи, ами в рашата дали ще остане някой жив? Вируси с клипчета не се лекуват :)
18
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименРусия за пореден път спасява джендърите от Европа..с кво ги е спасила бе? Италианските вестници пишат, че 80% от доставките не стават за нищо. Поредните съветски партенки. Янките от седмици помагат, но не са тръгнали да си правят реклама.Путин "спасителя" се облякъл с американски защитен костюм :))) ***
17
6
 
5
 
! Отговори
До 17 преди 4 години
Ти си наивник. В този театър няма "приятели". Днес ти помагат, а утре ще ти забият нож в гърба.
16
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Точно по време на криза си проличава кой е крив и кой прав в световната пропаганда.Русия изпрати медицинска помощ на най-засеганатата Европейска държава, нищо че Италя подкрепя по-строгите санкции за Русия. Китай изпрати помощ за Европа, нищо че Европа подкрепи Американските санкции за Китай. А какво направи Америка? Затвори си границите за Европа, изкупи оръжията, храната и тоалентата хартия. Сега разбрахте ли кой ви е приятел??
15
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И Путин също е марионетка, подобно на всички останали. Бившата му съпруга и дъщерите му са еврейки, както и почти всички заобикалящи го олигарси. 60-70% от олигарсите в Русия са ЕВРЕИ ЦИОНИСТИ, ФАКТ!!!
14
2
 
3
 
! Отговори
До 8 преди 4 години
Марксизма/комунизма е еврейски, а в Китай е точно комунизъм. Което ще рече, че Китай са ционистка пионка. 85-90% от чужденците, участвали в революцията на Мао, са евреи. Примери са Сидни Ритенберг(съветник на Мао) и Якоб Розенфелд. Тръмп, който уж е противник на НСР, също е марионетка на ционистите Къшнър и Нетаняху. Няма "добри" и "лоши" в тая игра, има само и единствено актьори.
13
6
 
6
 
! Отговори
Клоунски Свят преди 4 години
До Анонимен-12Изчакай твоите любимци от USSA да пламнат както си трябва. 40% от населението е СМЪРТНО ЗАТЛЪСТЯЛО. Ще има клипчета със гърчещи се хипопотами из улиците на USSA.За мен човек който се запусне да стане планина от МАС не заслужава да живее.Шоуто тепърва започва - и за неразбралите - ефекта от това цялото нещо ще е сравним, ако и не надмине СВЕТОВНА ВОЙНА.
12
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Русия за пореден път спасява джендърите от Европа..А те само плюят по нея. Но БОГ вижда.
11
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мисля е онова което са разбрали за вируса е че мутацията му е много бавна и евентуална ваксина ще действа за дълго време.Иначе колхозните при.мати не са направили нищо в Италия, всичко е един голям ПР. Тея допотопи не могат сами на себе си да помогнат. Всичко е скрито-покрито в масковската кочиня, а там по данни на пътуващи, всичко е пламнало. В страни от третия свят какъвто е рашастаня, ще е най-тежко
10
2
 
4
 
! Отговори
Клоунски Свят преди 4 години
До ВъзмутенТи какво очакваш от дофтор (този диплома НЕМА) ТЪПедрос ? Този ваксан чвор е прикрил три епидемий на холера в родината си(Печкиопия). Отиди и погледни една карта световна за разпределение на КИ(Коефициент на Интелигентност) и виж дали там на този континент има нещо за спасяване - ОТГОВОРА Е НЕ. Това ти е ДИРЕКтора на СЗО.Ааа, и още бисери има - освен че е бил част от диктаторски режим е предложил МЕГА МБОНГО ГЛАВОРЕЗ за награда за МИР....Пак да кажа - вируса не е проблем, а решение
9
15
 
11
 
! Отговори
БСП преди 4 години
22 март Руска медицинска помощ пристига в Италия24 март Италия отчита по-малко заразени и починали26 март Световната Здравна Организация"окуражаващи признаци" в ИталияСлучаеност??!!??
8
4
 
13
 
! Отговори
Възмутен преди 4 години
Чиновниците от СЗО до последния момент отказваха да признаят сериозността на заразата и да обявят пандемия. Сега пък виждали лъч на надежда, отново без никакъв повод. Видимо са големи експерти, особено, ако се съди по заплатите им!
7
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ИстинатаМарксизъма е еверейски, не китайски. КоронавиОса също е еврейски, не китайски.
6
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тези от СЗО в края на януари казаха че не виждат признаци за проблеми с този вирус. Сега пък виждали окуражаващи признаци.
5
17
 
15
 
! Отговори
До Бай Пешо преди 4 години
Това означава, че смъртността в Китай е много по-висока от обявената, и че СЗО и китайците носят пряка отговорност за световната епидемия. Но не само те са в играта, а и редица американски експерти и милиардери(Бил Гейтс), които също са знаели за вируса - event 201, което го има качено в Ютюб. Този вирус е световен заговор срещу човечеството, който трябва да доведе до световно правителство. Враждата между САЩ и Китай е театър за масите, в действителност техните елити са партньори.
4
2
 
3
 
! Отговори
бай Пешо преди 4 години
До ИстинатаА дано. бих искал наистина да е така :))
3
16
 
5
 
! Отговори
Истината преди 4 години
СЗО е прокитайска организация - факт!!! Президента им е марксист и бивш министър от Етиопия, а китайците са инвестирали милиарди долари в столицата Адис Абеба!!!
2
0
 
29
 
! Отговори
Българин преди 4 години
В Италия от две седмици хората са си масово вкъщи. За да се премахне извънредното положение трябва поне 14 дена да не е имало нов случай на коронавирус и това при затворени граници.