4 нови жертви на COVID-19 в Гърция

Починалите в страната станаха 67
4 апр 2020 14:40, Ния Христова
16
 4 нови жертви на COVID-19 в Гърция
Снимка: БГНЕС
Днес в Гърция са починали още 4 души, заразени с коронавирус, предаде БНР. 
 
Това предаде местната телевизия "Скай". Общият брой на починалите в страната вече достигна 67.  
Още по темата
 
Заразените с COVID-19 в страната са 1613. Излекуваните са 78 души.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Do 4 moga da ti pomogna po " etiopski"
7
9
 
8
 
! Отговори
stiling преди 4 години
Ганча просто не иска да плаща за нищо щото е тарикат.Ганча не иска да си плаща водата 10 лева на месец щото не могат да му я спрат пък и съседа не плаща що той да се мине!Ганча не иска да плаща застраховка на имота, а кото го отнесе пороя почва да реве държавата (всички ние) да му платим щетите щото на него не му се плаща.Ганча не иска да плаща за участие във военен съюз щото нищо не го застрашава.Като го застраши обаче, ще каже ама то трябваше да участвамГанча иска да в ЕС но само да взема
6
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ЕС, НАТО, САЩ, ГЕРБ, това е положението другари. Не се напрягайте много да не изтерясате съвсем в тая карантина.
5
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Акцията по сплашване на населението продължава. Не ни стигаха нашите жертви - и реалните, и измислените, ами ни набиват в очите и италианските, и
4
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До #3 ! Ти добре ли си бе ,***?Какъв военен съюз ти се движи из кухата лейка?Я ми обясни коя съседна държава ни заплашва с война?Кажи ми другарю войн на Каракачанов войвода ,бивш агент Иван от ДС?
3
7
 
15
 
! Отговори
ха-ха преди 4 години
До Stiling- герберундитгЕй *** ,да си чул за гръцки войски в Ирак , Афганистан ,Ливан? Не си герберасте , и никога няма да чуеш!!!Гърците си гледат интереса , а не интереса на управляващите в Гърция.На тях самолетите им ги подаряват , а кредитите им ги опрощават.А заради тикви като теб и Вожда ти ,плащаме всички ние!!!
2
8
 
12
 
! Отговори
stiling преди 4 години
До неразбралВиж сега мой човек. Първо гърците имат 3 пъти повече заразени и 5 пъти повече починали от нас а са към 11 милиона.Второ участието на теб и *** във военен съюз изисква определени задължения а не само ползи. Тоест като искаш да те пазят и да си съюзник трябва да дадеш своя принос като си купиш съответното оръжие. Безплатен обяд няма. *** трябва да разбере, че трябва и да плаща а не само да получава, щото бил хубав. Така че участието в определени организации значи и изваждане.
1
9
 
13
 
! Отговори
неразбрал преди 4 години
Значи нещата в Гърция са почти като у нас ,спрямо броя на населението.Ама гърците дали са платили по 183 млн. долара 5 години авансово ,за самолет Ф-16 , от 1974г.?Дали са си дали златните залежи срещу 1.5% от златото ,което краварите им декларират?Дали са си подарили ТЕЦовете ,които да им точат по 1.5 милиарда на година?Едва ли.