Красота по време на пандемия: Без кои продукти не можем?

Ето 5 вида козметика, които ползваме често
9 апр 2020 19:36, Криси Табачка
2
Красота по време на пандемия: Без кои продукти не можем?
IStockphoto

Колко често ви се е случвало да действате „по навик“? Това са тези моменти, в които действате като че на автопилот и дори не е нужно да вложите мисъл, за да сте сигурни, че всичко ще бъде така, както искате.

 
По същия начин можем да отнесем практиката и към козметичния си несесер.
 
Знаете ли, че имате продукти, без които буквално не можете, а използването им се е превърнало в такава рутина, че дори не обръщаме внимание, докато ги използваме.

Кои са те? Сега ще ви покажем.

1. Сапун
 
Един от продуктите, които използваме много, много често в ежедневието си, а в ситуации като сегашната, буквално не можем без тях, са сапуните. Малки, големи, в различни цветове, с различни аромати, с етерични масла, луксозни, антибактериални – огромното разнообразие ни помага да изберем точно това, от което имаме нужда, без да полагаме особени усилия.
 
Без значение дали сме фенове на течните или твърдите, тези сапуни са дотолкова неизменна част от живота ни, че буквално не можем без тях.
 
2. Крем за ръце
 
Обикновено не можем без този козметичен продукт основно през зимата, тъй като студът влияе негативно на кожата, а ниските температури водят до изсушаване на ръцете. Истината е, че трябва да използваме крем за ръце буквално през цялата година, защото силното слънце също не е щадящо към нежната кожа на ръцете.
 
В моменти като този, в който миенето на ръцете е изключително важно, вероятно сте усетили леко загрубяване и зачервяване на кожата. Дерматолозите съветват след измиване на ръцете да нанасяме крем за ръце, за да възстановим обратно защитния слой на кожата, който предпазва.
 
3. Шампоан
 
Отново един продукт, без който никоя жена не може и дотолкова е свикнала с него, че даже не обръща внимание на използването му. 
 
Още по темата четете в Tialoto.bg 
 
Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
ЦИНИК преди 4 години
И без хй не мойте.И без пари ,то саму за тва мислите.