Олимпийска шампионка продава свои вещи на търг за болница в Бергамо

Световната рекордьорка обяви списък с 59 свои артикула
15 апр 2020 19:53, Ния Христова
6
Олимпийска шампионка продава свои вещи на търг за болница в Бергамо
Снимка: БГНЕС
Звездата на италианското плуване Федерика Пелегрини обяви, че оранизира търг на свои вещи, а събраната сума ще дари на болница в Бергамо за борбата с коронавируса. 
 
Световната рекордьорка и златна олимпийска медалистка обяви списък с 59 свои артикула, имащи висока емоционална стойност за нея, съобщи специализираният сайт bgswim.com, цитирани от БНР. 
 
Сред обявените вещи са спортните обувки, които Пелегрини е носила по време на церемонията по откриванео на Олимпийските игри в Рио де Жанейро. В списъка са включени и предмети като плувни очила, шапки и др. 
 
Италия е най-засегнатата от коронавируса страна в Европа. В Бергамо са регистриране повече от 10 000 случая, а починалите надвишават 2200. 
 
Пелегрини има седем златни медала от световни първенства, олимпийско злато от Пекин 2008, както и световен рекорд. По-рано през годината тя обяви, че ще изчака още една година преди да сложи край на кариерата си, след като Олимпийските игри в Токио бяха отложени за следващото лято. 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
аз се надявах на нещо по-така лично, бельо, бикини, сутиен, аа в най-смелите си мечти на парче кола маска с кичур от триъгълниха. Ах, надървих се като настъпана мотика само като си помислих
1
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз продавам кукичка от стара въдица с която улових 37 килограмов сом на времето.