Марин льо Пен нарече ЕС склерозирала отровна система

Френският политик с послание към партията на Марешки
Обновена: 22 апр 2020 14:39 | 22 апр 2020 14:37,
65
Марин льо Пен нарече ЕС склерозирала отровна система
Снимка: БГНЕС

Президентът на френския Национален сбор Марин льо Пен изпрати писмо до лидера на партия ВОЛЯ Веселин Марешки, в което изразява своята солидарност и подкрепа за нашия народ в трудните дни на пандемията, съобщават от пресцентъра на партията.

Още по темата

„Господин председател, скъпи приятелю Веселин, държа лично да Ви засвидетелствам своята солидарност и подкрепа в тази ужасна здравна криза, която нашите страни изпитват и която потапя в скръб нашите съотечественици.  Моите мисли са насочени към нашите здравни служители, анонимни герои и войници на надеждата, които, както във Вашата страна, така и във Франция, се борят смело и себеотрицателно, за да лекуват, да облекчават страданието, да спасяват живот, но и към всички тези, които работят и осигуряват жизненоважна икономическа приемственост, без която парализата би била цялостна, а нашите затруднения още по-големи”, пише в писмото си Марин Льо Пен.

Тя изтъква, че всички европейски страни ще платят висока цена за непоследователността и слабостите на институциите в Брюксел. По думите й, бавните реакции на Европейската комисия са довели до загуба на значително време за създаване на стратегия срещу пандемията. „Упоритият идеологически отказ да бъдат затворени превантивно външните граници на ЕС, което решение бе взето твърде късно, така и критиките, които г-жа Урсула фон дер Лайен отправи срещу страните, решили да затворят своите национални граници, допринесоха за драматичното увеличаване на разпространението на епидемията”, казва Марин льо Пен.

Италия получи по-малко пари от Унгария в борбата с коронавируса

„Грешките на една институция, парализирана от бюрократичните си тежести, трябва да ни дават увереност в нашето желание да заменим тази склерозирала федералистка и отровна система с конструкция, основаваща се на принципа на опазване на националните суверенитети. Европа на нациите е единственият вариант за тласък на дълбока промяна, която се очаква от всички европейски народи по отношения на ЕС”, пише Марин льо Пен.

„Убедена съм, че тези ценности и тази духовна сила, които движат родолюбците, каквито сме ние, ще ни позволят да посрещнем и да приемем тези предизвикателства”, се казва в писмото до Веселин Марешки.

Партия ВОЛЯ и Нацонален сбор са партньори в алианса „Идентичност и демокрация”, познат преди като Движение за Европа на нациите и свободите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
3
 
! Отговори
Склероза преди 4 години
ЕС може да е склерозирал,но причината за това е и такива индивиди....който не е съгласен да загледа снимката и...
44
2
 
5
 
! Отговори
ХаХъХоХуХеХи преди 4 години
Госпожа Люпен е една хитра опортюнистка, която гледа да се възползва на макс от хорското недоволство. Няколко заучени пропагандни фрази и щрака с пръсти, щото от нея нищо, ама нищо не зависи. И добре, че е така.
43
1
 
4
 
! Отговори
Националист преди 4 години
В съобщението на г-жа льо Пен Услужливо е изпуснато искането на госпожата към Марешки да и даде 30 милиона евро за новата кампания. Игричките започнаха за хитреците на Европа. А тази госпожа е върл играч ! Марешки трябва да е оглупял от вируса , за да се върже на тази кукичка.
42
9
 
5
 
! Отговори
Alo Alo преди 4 години
За Всичко е права госпожата!На Европа е нужна нава контитуция,да стане президентска ФЕДЕРАЦИЯ! Начело с един Президент , който да ни управлява целият ЕС.Иначе БЮРОКРАЦИЯТА ще ни Изяде.ЕДИННА АРМИЯ,силна и добре въоражена,за да пази ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЦЕННОСТИ.ЕС трябва да играе ролята на балансьор в СВЕТА,не АМЕРИКА,която си е присвойла тази роля! Но, Марешки , ТОВА Е НЕСЕРИОЗНО!
41
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Виждам само една склероза...
40
1
 
2
 
! Отговори
SS преди 4 години
Питам? Бг-я ли е най бедната страна в Европа та не даде на населението хеликоптерни пари както направи Гърция,Албания и др.А дава безлихвени кредити? Ако е така за какво ни е ЕС?С него и без него пак си оставаме дриплювци!Гастарбайтери!
39
3
 
5
 
! Отговори
Патриот преди 4 години
Права е!
38
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
*** френска Великият цар Калоян малко ви е клал трябвало е само да ни признаете за държава и историята щеше да е друга и нямаше да имаме 500 год един черен период.
37
3
 
5
 
! Отговори
Pepi преди 4 години
Донякъде е права лелята.
36
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много точни думи !
35
6
 
0
 
! Отговори
Патриот преди 4 години
Ще и целувам *** на Леля Пена за 20 лв само да ме докара на власт.
34
2
 
13
 
! Отговори
СЪДИЯ - ИЗПЪЛНИТЕЛ преди 4 години
Я питайте Монито Паси и Баце какво мислят за ЕС============ДЕБЕЛ КЛОН И ЗДРАВО ВЪЖЕ ЗА ТИЯ МЬРШИ, ЗА НАЗИДАНИЕ НА ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА!
33
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Христо ХристовКрайно десните са националисти и искат повече държавност,но се страхуват от тях,защото някои от тях искат да излязат от ЕС и поради други причини - те са против глобалистите,глобалното правителство,либерализма,левите Клинтъновци и т.н.А Вилдерс е холандски патриот,въпреки,че е наполовина от индонезийски произход и няма нищо общо с ционисти.По принцип крайно левите и крайно десните са патриоти и не искат да се съобразяват със световната върхушка
32
5
 
0
 
! Отговори
Христo Христов преди 4 години
Отивам да спасявам Франция и Брюксел, БГ ще почака. Да живее ЕС, да живее глобализъма Ураааа !
31
5
 
10
 
! Отговори
Обективен преди 4 години
Марин льо Пен е голям политик, същото важи за Орбан и Путин!Не знам как се заблудила с олигарха-аптекар, патерицата на простия Огнеборец! Но, но не се заблуждава, че дните на недоносчето наречено ЕС, са преброени!!!
30
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Христо Христов"Глобализмът трябва да умре"Още един, който обвинява други за собственото си положение.
29
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Христо ХристовОная за която не знаеш нищо, включително и това кой я е писал, както се оказва.
28
3
 
6
 
! Отговори
Храбрий чукча преди 4 години
Марешки и той ли бил патриот, а що ходи със някаква си маска и увит като мумия и го е страх да не се затрие завалията.
27
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За щастие има и такива Лидери!!!! Представяте ли си, тя дори с три деца!!!
26
4
 
3
 
! Отговори
Що е топ корумпе преди 4 години
Тоя пудел на Боко как ли е излъгал Льо Пен ,че е националист,како Маринке много ниско си изпаднала явно нямаш кинти!?