Vodafone с предупреждение за атаки над 5G антени в Германия

Vodafone ще разшири 5G мрежата си до 10 млн. германци
23 апр 2020 11:24, Ния Христова
78
Vodafone с предупреждение за атаки над 5G антени в Германия
Снимка: Pixabay
Мобилния оператор Vodafon излезе с предупреждение за възможни атаки върху 5G антените за мобилна телефония в Германия. Няколко държави от ЕС вече трябваше да се справят с опити за палежи на подобни съоръжения. В сряда вечерта ръководителят на Vodafone Германия Ханес Аметсрайтер заяви, че е възможно подобни атаки да се случат и в Германия, пишат от Investor BG
 
"Тези дейности могат да застрашат човешки животи", каза Аметсрайтер, цитиран от Handelsblatt. Във Великобритания скоро беше разрушена клетъчна кула, намираща се в близост до болница и заради това до нея не могат да се извършват спешни повиквания. Това развитие е тревожно, припомни мениджърът. 
 
Теории на конспирацията са част от предисторията на тези атаки. Те се свързват с разширяването на 5G мобилните комуникации с избухването на пандемията от коронавирус. Във Великобритания, Холандия и Кипър са повредени или унищожени подобни антени. 
 
Опасенията за подобни събития в Германия се увеличават, въпреки опитите на учени и политици да успокоят населението. Технологичният директор на Vodafone Герхард Мак пояснява: "Не трябва да се заблуждаваме за нищо". Според него разширяването на 5G все още е в начален стадий в Германия. За да се снабди населението с 5G във Федералната република трябва да се изградят много хиляди нови антени. 
 
Цялата статия можете да прочетете ТУК 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Долу новият световен ред!
27
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хората ще продължат да ги палят. В Англия само за 1 месец са запалили 60 антени.
26
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
тези дни следейки по популярните сайтове и електронни медии ще забележите,че навсякъде излизат материални в които се пише ,че новата 5G (не) била опасна за здравето на хората .Явно властта напазарувана от мобилните оператори са впрегнали медиите да ни облъчват с лъжата ,че тая мрeжа е(безопасна).След като смятат така ,аз предлагам на покрива на къщата му в Банкя на Тиквата да монтират 10 антени 5 G също и на покривите на палатите и на Доган,Пеевски Домуза,главния прокурор
25
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 21Хубаво написано. Само че "мобилният телефон, допрян до главата" е стотици пъти "по-вреден", отколкото прословутото 5G. Но понеже физическата вреда, изглежда, е много по-малка от ползата, всички го правят. Аз не обичам телефоните по принцип, използвам ги основно по работа и за кратко. Не защото се страхувам от нещо, а защото предпочитам други начини на комуникация. А пък да се страхувам от 4G и 5G някак си не ми е хрумвало, може би защото навремето съм учил физика в университета.
24
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не само 5 G системата е опасна а всички микровълни са опасни. Облъчват ни с микровълни каквито се използват в микровълновите печки. Но докато печката работи с 500 вата и вълните са затворени във фурна то антените на операторите работят с хиляди ватове и свободно ни облъчват от ефира. Случайно ли онкоболните се увеличиха стотици пъти откакто антените кацнаха по покривите на блоковете. Какво предпочитате да имате телефон или да *** от Рак.
23
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
5 G IS DEATH
22
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
като е толкова (безопасна) тази нова 5G мрежа в Израел със закон е забранено монтирането,въвеждането и експлотацията на тази система.
21
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Високочестоните електромагнитни излъчвания са вредни. Без значение дали е 4G, 5G, домашния ви рутер или дълги разговори по мобилен телефон допрян до главата. Дори и ако живеете под високоволтов електропровод (от тези големите които ги има извън градовете или в покрайнините им) пак е вредно. Единственото що годе успокоително е, че влиянието им отслабва сравнително бързо с разстоянието. За съжаление в съвременния свят няма как да им избягаме - само трябва да сме по-внимателни.
20
4
 
16
 
! Отговори
а1 е преди 3 години
да питам само за какъв Х ни това е 5Г?
19
4
 
5
 
! Отговори
есе преди 3 години
На загрижените конспиратори, ако им вземеш телефона и ги оставиш без ток една седмица ще откачат, но иначе са много предпазливи.Едно време бабите правеха са**ун, как може да се миете с тези синтетични химикали. После може и землянка от листа - най-доброто от природата. Ще живеете природосъобразно, ще имате 2 деца от 10. За какво ви е модерното общество? Добре, че електичеството е вече открито, че си представям какви глупости щяхте да сътворите.
18
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Новото петоппоколение ви е най-малкия проблем. Колко от вас изключват рутера като не са вкъщи или си лягат? Един контакт с дистанционно са 10 кинта.
17
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Solar Power"Тези трептения природни ли са ?"Това не е никакъв критерий. Радиацията е природна, а вреди. А и радиовълните са също природни, между другото. Някои от неприродните неща са: компютър/таблет/телефон, пластмасите, нанотехнологиите Общо взето срещу неприродните неща се протестира много по-малко.
16
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Китай първите кадри през декември, бяха на хора отиващи на работа, които просто падат и умират без да са имали симптомиПълни глупости, че са нямали симптоми. Преди да паднат на земята, задушаването отдавна трябва да е започнало. Няма нужда от притеснение, че ще паднете и умрете изведнъж от Ковид, ако нямате затруднения с дишането.
15
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Преди 50-60 години са продавали паста за зъби с полоний и радий.Избелвала много хубаво зъбите,давала енергия дори светела в тъмното...
14
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Болни и изпържени мозъци има навсякъде. Не им се връзвайте, оставете ги да се пържат сами и се пазете.
13
7
 
20
 
! Отговори
инж.Учен Любенов преди 3 години
Едно време бяха много модерни подовото отопление ( на ток ) и електрическите одеала, мина малко време и хората тотално ги отрекоха.Мощността при 5G е малка, но антените са стотици, резултатът е наситено електромагнитно поле.Дали ще изядете 1 кекс от 250г или 10 кексчета от 25г е все тая за вашето тяло.Ако виждате, че всичко около вас е в пушек, едва ли ще останете, но за електромагнитното поле вие нямате рецептори, но то ви влияе.
12
4
 
16
 
! Отговори
Истукан преди 3 години
Да знаете пък какви мошеници са тези Водафон в Германия? Нещо подобно на А1 в България.
11
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Тези дейности могат да застрашат човешки животи", каза Аметсрайтер, цитиран от Handelsblatt"Объркал е думата застрашат. Трябвало е да каже спасят!
10
19
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен"5Г трябва да се спре, без значение как."Аз викам да ти спрем всичко, че ти идва в повече. Най-голямата заплаха за теб е собственият ти акъл.
9
19
 
14
 
! Отговори
5G преди 3 години
Най-лошото за всички е, че тия дето вярват, че 5G ще ги убие, то няма да ги убие. Тях ще ги затрие напрежението, че има конспирация срещу тях.