Гришо лице на кампанията на ЕК за битката с коронавируса

Зове за помощ на учените за ваксина, за да чуе отново "Гейм, сет и мач"
15
Гришо лице на кампанията на ЕК за битката с коронавируса
Снимка: Youtube

Най-силният български тенисист в историята Григор Димитров е сред лицата на кампанията на Европейската комисия за набиране на средства за лечение и създаване на ваксина срещу коронавируса, съобщи еврокомисар Мария Габриел.

Българският тенисист се обърна към обществеността във видео, което беше публикувано в канала на ЕК в YouTube.

"Днес целият свят е изправен пред силен и опасен противник - коронавирусът. Урокът, който научих от спорта, е, че сме по-силни, когато сме обединени. Моят екип има ключова роля във всеки мой успех. Заради това международното сътрудничество в сферата на науката и проучванията е ключът към успешната борба с Covid-19. Нека дадем на най-добрите ни учени и предприемачи инструментите и подкрепата за създаване на ваксина, лечение и диагностициране на вируса. Това ще ни доближи до момента, в който ще чуем отново: "Гейм, сет и мач". За благосъстоянието на човечеството след коронавируса. Благодаря ви", каза Димитров.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има визуална прилика между Григор и Божинов, все едно са двама братя.Но както изглежда двамата си приличат и по акъла.Защо не интервюират някой професор по биология от университета Джон Хопкинс за да каже какво мисли за инициативата на Г. Георгиев? :)))
10
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Камелия Цветанова,след като си работила по публикацията защо не си сложила български субтитри на видеото?
9
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само като прочета ЕС,ЕК,евродУпедати,Брюкселски зелки,еврокомисари....драйфа ми се от тези алчни луцемери.Скапаха идеята за обединена Европа.Наводниха я с ислямски нашественици,унижавайки европейските народи.
8
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дайте да поръкопляскаме на медиците - те имат нужда ТОЧНО от това. Миналата година излезе една статия, в която разказваха как една италианка изследовател, разработваща ваксини, работи на стаж за 1600 евро. Дайте да им дадем...Изведнъж всичкото спортист се сети, че са супер добре платени, само когато хората пазаруват, а когато е криза - на никой не му пука. И не е само тоя на снимката - Руни как муча преди месец, че не било честно да му намаляват заплатата...Ама дайте да поръкопляскаме....
7
4
 
11
 
! Отговори
Оня с бекхенда преди 3 години
Кой е този?
6
2
 
9
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
Не знам за него и малко ме интересува.Това което ме интересува е колко са дали урсулата и комисарите, подкомисарите и помощниците им...
5
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Нека дадем на най-добрите ни учени и предприемачи инструментите и подкрепата за създаване на ваксина, лечение и диагностициране на вируса."-----------------Джеро, ти лично каква част от състоянието си даде за каузата?
4
4
 
15
 
! Отговори
House M.D. преди 3 години
И срещу какъв хонорар асковският несретник е станал г*з на кампанията?
3
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дано да няма ,че да не чуваме за такива измислени герои като тоя грозник на снимката.
2
5
 
11
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
САМО ПАРИТЕ СА МУ В ГЛАВАТА НА ТОВА
1
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Розовия от Асково, принцесата на Монако, аре стига