Коронавирусът - в Европа много преди 31-ви декември

СЗО издирва нулевите случаи
8 май 2020 16:22, Петя Славова
30
 Коронавирусът - в Европа много преди 31-ви декември
Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Излезе информация, че около Париж е имало заболял френски гражданин още седмица или две преди в Ухан да се появи първият случай. После дадоха информация, че съпругата му работила на летището, което е наблизо. Така или иначе Covid-19 не съществува от 31-ви декември 2019-а, а много по-отдавна". Това каза пред БНР анализаторът Мирослав Попов.

Той поясни, че в тази връзка СЗО се е обърнала към всички държави да издирят нулевите случаи. Според него това ще е едно полезно набиране на информация, за да може после да бъде направено едно цялостно аналитично проучване за това какво е Covid-19 и как се появи.

Анализаторът заяви, че много некоректно е изказването на президента на САЩ Доналд Тръмп, че Китай е заразил света с този нов вирус.

"Китай излезе с контратеза, че кадрите, които обиколиха света, представящи пазара за животни в Ухан, всъщност не са от Ухан, а от някакъв индонезийски пазар". Според него това трябва да ни кара да мислим в съвсем друга посока.

По думите на Попов адекватният подход в анализа на пандемията е коректният социално-здравен подход:

"Първо трябва да се види еволюцията на вируса и след това да се види начинът, по който той е срещнал човека".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
5
 
! Отговори
Аноним преди 3 години
И още за пътя на нулевия пациент. На 18 Октомври 2019г. в Ню Йорк се проведе "Събитие 201" Там на 3часа и половина демонстрация беше показана симулация на избухване на световна ПАНДЕМИЯ ОТ КОРОНАВИРУС .Имало е представители на правителството и бизнеса като организатори са били СЗО , Института Дж. Хопкинс и фондацията " Бил и Мелинда Гейтс" . Данните от тази демонстрация поразително СЪВПАДАТ със сегашните последици от пандемията .ТОВА НЕ Е КОНСПИРАЦИЯ . Всичко е официално.Как ли са знаели?
26
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пътят към нулевият пациент май води към САЩ.
25
2
 
5
 
! Отговори
Аноним преди 3 години
Понеже ме изтриха дето имам в коментара си за доказателство името на сайта . Ще напиша всичко без да го споменавам . Всеки може сам да си го намери.Лекари в САЩ потвърдиха че първия регистриран случай на коронавирус е бил НОЕМВРИ в Болница в Чикаго.
24
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да бе верно как не се сетихме ,че първите случай ,даже са някъде юни-юли в Ню Йорк и Берлин,а в Ухан няма и никога не е имало пазари за месо от диви животни ,такива има в Париж и Лондон!!!
23
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Айде ,стига с фейкове , оправдаващи Дрогарете ко..му..ни..сти от Чайна .и какво сатва сега безотговорните франсета заразили "трудолюбивите" китайчета ,предполагам с дижонска горчица ..жалка работа че се пишем част от Европа
22
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако е имало случаи на заболяването извън Китай преди първия случай в Ухан, това поражда много въпроси.
21
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
,,Каквото и да ти говорят,знай че става дума за пари'' Стара еврейска поговорка.
20
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Накрая ще се окаже, че вирусът е тръгнал от Африка, минал е чрез вран франкофон във Франция и най-после в Китай.
19
2
 
10
 
! Отговори
Ма.До преди 3 години
До Т.ШакДа. Че има лаборатория в Ухан която прави ваксини, никой не отрича.За последните няколко десетилетия от 1 до 7 милиона човека в Югоисточна Азия живеещи в райони обитаванио от прилепи СЕ ЗАРАЗЯВАТ с коронавирус пренасян от прилепи.Но пандемия е нямало. Десетки европейски и американски туристи имат в тубата клипчета как ядат прилепи .И пак нищо.Един факт.- ВСИЧКИ ЛАБОРАНТИ В УХАН СА ТРЕНИРАНИ И ПОЛУЧИЛИ СЕРТИФИКАТИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ ОТ АМЕРИКАНСКИ ЛАБОРАТОРИИ .Това обаче няма значение .
18
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Медиите бълват нон стоп лъжи, който им има доверие е загубен
17
6
 
11
 
! Отговори
бай х преди 3 години
първите болни ,,французи,, са от Африка..... относно 0 пациент питайте бил гейтс
16
4
 
14
 
! Отговори
НЕКОЙ преди 3 години
Няколко световни тариката просто се възползваха от този вирус. А Вие сте ***, че не им се опълчихте с камъни и дръвье. Ако бяхте ги зачаткали с камъни и дръвье, сега всичко щеше да е нормално.
15
3
 
20
 
! Отговори
сзо преди 3 години
Не знам защо СЗО си блъска главата от къде е тръгнала заразата и кой е нулевия пациент. Трябва само да прочетат форума в Днес. Има всякакви вирусолози. Всичко знаят. Прочели са го в Блица
14
2
 
4
 
! Отговори
Е, щом е той... преди 3 години
Великият "анализатор" и лекар д-р. Мирослав Попов...Който е какъв? Епидемиолог, вирусолог, инфекционист, микробиолог?"Първо трябва да се види еволюцията на вируса и след това да се види начинът, по който той е срещнал човека".Ако се случи, тежко Ви и горко, Попов.
13
1
 
16
 
! Отговори
До 3 преди 3 години
3 милиона заразени 200 хиляди починали за нищо ги нямаш защото ти не си вътре в тези цифри.
12
9
 
9
 
! Отговори
Т.Шак преди 3 години
Е, в Ухан все пай има лаборатория, която прави опити с коронавируси върху прилепи. Това е факт, който и самите китайци не отричат.Те казват, че са работели върху ваксина, а други казват друго.Това обаче няма значение.
11
6
 
31
 
! Отговори
Бау бау преди 3 години
Те умираха в САЩ още миналото лято, когато Тръмп обвини затова, че пушели електронни цигари и от тях имало доста починали! Явно са умирали от короната, но се опитваха да скрият!
10
3
 
2
 
! Отговори
Додо преди 3 години
каза пред БНР анализаторът Мирослав Попов.===============...а той знае най-добре!
9
13
 
7
 
! Отговори
славянин преди 3 години
Какви нулеви случаи бе, откриването на съществуването на тези вируси в природата е открито пред няколко десетилетия, пак лъжат, пак мажат, пак манипулират, пак промиват мозъците на стадото!
8
28
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Когато и да се появил донесли са го китайците и китайските стоки защото този вид прилепи,които са восновата на вируса се намират само в Китай. Никой в Европа не яде супа от прилепи,а във всички биолаборатории в Европа работят отговорни европейци,а не китайски мърлячи.