Ваксини, 5G, Бил Гейтс предизвиха вълна от протести

В редица страни имаше шествия срещу мерките от коронавируса
20 май 2020 07:10, Петя Славова
311

Протести практически срещу всичко - ваксини, 5G и Бил Гейтс – пандемията от Ковид-19 предизвика вълна от недоволство в редица страни по света, предаде Bulgaria ON AIR.

През последните седмици в редица страни по света се проведоха протестни шествия срещу мерките, предприети за овладяването на пандемията.

Освен банери за вредата от строгата карантина върху икономиката, мнозина вдигнаха антиваксърски плакати. Недоволните са категорични - не искат задължителна имунизация.

"Протестирам, защото нарушават правата ми. Нарушават ги с карантината и със задължителната ваксинация", каза една от протестиращите.

Демонстрации срещу рестрикциите имаше и у нас. И тук също имаше яростни противници на предполагаемата бъдеща имунизация.

"Всички желаят и хвърлят огромни усилия да направят ефективна ваксина, която ще спаси света. В България организираме протести срещу нещо, което още не е създадено Протести не се водят само на улицата", заяви главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев.

От началото на пандемията в социалните мрежи върлуват теории, свързващи пандемията с 5G мрежата и план на Бил Гейтс да създаде ваксина, с която хората да бъдат маркирани.

Публикациите, често без конкретен автор, набират все по-голяма популярност и армия от Facebook последователи. В част от тях подробно се описва как чрез ваксината в телата ни ще бъдат вкарани микрочипове и наночастици, с които ще бъдем контролирани. А контролът ще става възможен чрез новата 5G технология.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


311
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
188
8
 
27
 
! Отговори
Защо задължавате? преди 3 години
Който иска нека си инжектира ваксина. Който не иска не!Хайде да видим кой е прав?Тези които пишат наплашени и стоят с противогазите в къщи, или тези които живеят животът си без страх!Защо се опитвате да принудите хората да бодат телата си противно на волята им!От това няма как да се получи нещо добро!
187
5
 
23
 
! Отговори
До 208 преди 3 години
Сега тълкуваш думите му, както ти изнася. Факт е, че той говори за намаляване на населението, а не за намаляване на демографския растеж. Много голяма разлика между двете. Виж баща му с какво се е занимавал и какви идеи е поддържал. Тези хора се мислят за някакви божества, имащи право да решават кой е годен да живее и кой не.
186
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Заради тези с увредения геном, които са 1-2% от световното население да се жертва цялото човечество като се ваксинира поголовно. Да измopим здравите, за да могат генетично увредените да наследят Земята.
185
14
 
7
 
! Отговори
Озадачен преди 3 години
Интересно, че до сега основен враг на облъчените с петолъчки беше Джорж Сорос, пък се минаха на Бил Гейтс
184
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да сме се ваксинирали масово, за да пазим тези с имунодефицитни заболявания, защото не можели да се ваксинират. А това тяхно заболяване не е ли от ваксина? БЦЖ се поставя до 24 часа след раждането. Кой им прави генетични тестове на новородените, за да установи, че са родени с имунодефицитно заболяване (тоест с дефекти в генома)?! Значи им поставят БЦЖ, после оле какво стана! И ние трябва да се жертваме като си бием ваксини, за да ги предпазваме. Заради 1-2% процента от световното население.
183
14
 
12
 
! Отговори
До 203 преди 3 години
До АнонименАбе кратун, като си чел много имаш ли идея откъде дойде тая психоза, че Гейтс иска намаляване на населението. Има предвид, че в неразвити страни хората имат повече от едно дете защото не всички оцеляват и с идеята, че като порастнат тези деца ще има поне няколко читави да се грижат за родителите си. С ваксинацията и подобряването на начина на живот горното отпада - няма нужда да имаш 10 деца и да се надяваш 5 да оцелеят и 2 да се грижат за теб. Хората сами ще искат 2-3 деца.
182
5
 
22
 
! Отговори
До 205 преди 3 години
Ето затова трябва да се чете повече. Защото се излагаш като кифладжия. :) Разрови се малко повече и виж в колко държави съдят Гейтс, заради некачествени ваксини. Аз не съм антиваксър, не вярвам, че Земята на плоска, и не съм против проверените и доказани ваксини(а тези на Гейтс не са такива). Но Гейтс е престъпник и мястото му е в затвора, а не на подиума, проповядваш задължителни ваксинации.
181
20
 
14
 
! Отговори
До 203 преди 3 години
До АнонименВаксините на Гейтс предизвикват различни увреждания? Още няма такава ваксина, как разбра, че предизвиква увреждания? *** народ!
180
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Който иска, може да си сложи ваксина и отзад, негова си работа. Нормалните хора трябва да бъдат оставени да преценят сами за себе си.
179
9
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Относно 5G - има научно становище, описващо вредите от тази от тази технология. Относно ваксините на Гейтс - те предизвикват много различни увреждания, а самият Гейтс не е медицинско лице. Това, че е милиардер, не го прави вещ по всички въпроси. Гейтс иска намаляване на населението, казвал го е много пъти. И сега иска масова ваксинация. Приятел на педофила Епстийн. Не е лошо да четете преди да дрънкате глуппости, интелЕгенти
178
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
фактически бил гейтс и рептилите са в колаборация и искат да фалират световната икономика и да ни чипират,и така индиретно да фалират БЪлгария,щото тук е скрита тайната света, и те искат да се докопат до нея!да,да, в интернет го пише!
177
9
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само дето това не са конспирации, а чиста реалност.
176
14
 
6
 
! Отговори
Мен преди 3 години
Моля нека полицията събере на тия личните данни и да ги изтрие от избирателните списъци. На подобни хора не трябва да бъде разрешено да гласуват.
175
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В САЩ в щатът Ню Йорк имат по един починал на всеки 679 човека и по един регистриран със заразата на всеки 53-54 човека.
174
3
 
4
 
! Отговори
Инженер преди 3 години
до Електро инжИнер - Инжинер се пише с голямо И - инжИнер. Само закона за обратните квадрати ли научи? А граматика нещо? Или да си чул нещо за честота и честотен резонанс?
173
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пенсионерите добре, но защо здравите хора станаха без работни?
172
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Карантината беше излишна!
171
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Логиката сочи, че карантина се обявява, за да се спре разпространението на заразата, но обикновено се закъснява с тази мярка. Въпреки всяка здрава логика, онезиб80% са убедени, че карантината предизвиква епидемия, а когато няма карантина, това било причина да няма и епидемия. Боже събери си вересиите.
170
2
 
5
 
! Отговори
до просото преди 3 години
има защита от 5G - оловен скафандър с 10 см дебелина
169
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ФактЛогиката и фактите най-вече те опровергават. Точно обратното е. Карантина при дестеки хиляди заразени, особено при бедните страни е " след дъжд качулка" Ти си от тези, които дори и да видят черен лебед, продължават да твърдят, че такъв няма. Има една дума, която няма как да не я разбираш "превенция". Препоръчителна е вмного житейски ситуации, и няма нищо общо със страха, а със здравия разум.