Британци пребиха зверски българин в Норич, возил ги в такси

Те се подигравали на акцента му
Обновена: 18 юни 2020 17:17 | 18 юни 2020 15:15, Нели Христова
278
Британци пребиха зверски българин в Норич, возил ги в такси
Снимка: Triangle News

Шофьор на такси от български произход е бил пребит от двама пасажери в Норич. 35-годишният Андей Андреев е бил ударен със стъклена бутилка и ритан докато не припаднал. Молбите му за помощ са записани от камерата в таксито му.

Инцидентът се случил в понеделник. Мъж на име Роки поръчва такси от ABC Taxis в Норич. На адреса е изпратен българинът, а там го чакат двама мъже - единият е бял, а другият е чернокож.

"Курсът беше кратък. Още щом се качиха в колата и чуха акцента ми започнаха да ме тормозят. Казах им да престанат или ще прекратя курса, но те продължиха да ме обиждат. За това спрях колата и натиснах паник бутона. Казах им да слязат и след това аз слязох от колата. Те излязоха след мен и единият ме удари по главата с бутилка. Аз паднах на земята и започнаха да ме ритат", разкава Андреев пред Mail Online. 

Българинът ги моли да спрат да го удрят по главата. Единият от мъжете се опитва да открадне часовника му. След няколко минути Андреев губи съзнание. Свестява се, но двамата мъже вече ги няма. Когато се качва в колата вижда, че цялото му лице е в кръв.

"Знаех, че не съм далеч от болницата, затова се закарах сам", казва българинът. Той има рана на главата, която медиците зашиват, както и по-повърхностни прорезни рани от стъклената бутилка. В болницата пристига и полицията, на която той дава показания.

Андрей Андреев се местви във Великобритания преди две години. От тогава работи и за ABC Taxis. Казва, че никога не е бил подлаган на такъв тормоз.

"Нямаше никаква причина мъжете да ме нападнат. Просто си вършех работата. Това наистина ми повлия психически  Харесвам работата си, но не знам дали ще мога да продължа. Инцидентът ме накара да стана по-тревожен. Все още изпитвам силна болка. Знам, че синините ще спаднат, но все още не мога да повярвам, че някой би направил това. Със сигурност бе заради произхода ми, защото двата мъже чуха акцента ми", казва Андреев.

Полицията в Норич разследва нападението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


278
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
175
16
 
10
 
! Отговори
мен преди 3 години
Всеки, който напуска страната, за да слугува на чужденци, сам си носи отговорност за последствията. Сещат се, че са българи, само ако пият ракия или молят консула за помощ.
174
1
 
9
 
! Отговори
postradal pasi преди 3 години
До Люти чушкиТи се оля бе момче като крада от колониите и аз знам да просперирам и въпреки че много крадоха пак са си същите промити миризливи помита
173
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Англичаните са ядосани и озлобени хора защото живота на мухлясалия им остров е гаден и мизерен и само става още по-зле.
172
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Зад всичко това стои западноевропейската пропаганда, която много успешно е загнездила схващането, че българите са кофти и нецивилизовани. Е, че имаме простаци, имаме, начело със,,, знаете кой. Но, Западна Европа като цяло се населява от индивиди с по-нисък коефициент на интелигентност от средностатистическия българин, както и румънец, или поляк.
171
8
 
18
 
! Отговори
Бой,е*ан без сръбско преди 3 години
Боят е като национален спорт за англетата. Бият се по баровете , бият се на футболни мачове, бият се у дома си , бият се в чужбиба, бият се когато нещо не им харесва .... абе бой да има . Хуулигани. То и в коя държава няма побойници ? Тук да не би да се галим по бузките когато се караме ? // Нямам предвид тези от вас другополовите, а нормалните хора . Но пък да излезеш да се биеш с двама когато си сам си е направо Глуупост в най-чистата си форма . Какво е очаквал ? Цветя ?
170
4
 
30
 
! Отговори
Пълен синхрон преди 3 години
Извършителите на нападението се правят, че се крият, полицията на Нейно величество се прави, че ги търси, българският премиер се снишава, а външната министърка Захариева - ни чула, ни видяла.
169
2
 
33
 
! Отговори
Англо-расизъм преди 3 години
Миналата година, когато български футболни запалянковци издигнаха расистки лозунги на стадион "Васил Левски", реакцията в цяла Великобритания (не само в Англия, чийто отбор тогава игра срещу този на България) придоби не толкова спортен, колкото политически характер. Тя даде воля на всякакви изказвания и писания срещу българите като народ, в които най-видимо беше участието на водещи британски министри и депутати. Сега нищо подобно не се наблюдава в България. Говори само ББ и то за дронове. Позор!
168
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Човекът на снимката не е ром!
167
5
 
37
 
! Отговори
Котки преди 3 години
Такива са англичаните, изpодени чеда на многократно кръвосмешение, превзети и надути пияндета. Има много интелигентни хора сред тях, ама за какъв им е този акъл като болшинството са абсолютни пpoстаци и като цяло отврaтителни като характер хора.
166
12
 
33
 
! Отговори
BG преди 3 години
После пак ходете там и викайте много е хубаво! Едно време докато Русия се е била с нас срещу турция, тези същите + германци и французи са се били рамо до рамо с турците срещу нас! Изпращани са множество оръжия в тяхна помощ!
165
15
 
12
 
! Отговори
One преди 3 години
В чужбина е по-добре... Ахам да, ама не. А щом бачка таксиджия, начи толкова си може. Нормалните хора бачкат нормална работа навсякъде.
164
5
 
19
 
! Отговори
Евролиберал преди 3 години
Нищо особенно не се е случило, робът е бил наритан от господарите си.
163
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тъжно, много тъжно. Еврейския фашистки съюз доведе до тотален разпад и дегенерация.
162
1
 
7
 
! Отговори
postradal pasi преди 3 години
До АнонименПо време на пътя на коприната англи / значи пазители по крайбрежията да пазят корабите със стоката след като са забогатели от "пазене" са решили да отидат на британските о ви и цар Болг им помогнал да си създадат държава иначе са си миризливи помита
161
1
 
3
 
! Отговори
postradal pasi преди 3 години
До пияница мистикКъде го чукаш къде се пука Ало ти с твойта "логика " ще изкараш невиния виновен а виновния невинен добре че не раздаваш правосъдие
160
6
 
16
 
! Отговори
Пфю преди 3 години
Човекът казал че бил българин,и взели че го утепали от бой.Е па ние ли сме най-долните по света че всеки да си изтрива подметките в нас?
159
0
 
6
 
! Отговори
Пфю преди 3 години
Всичките ,,бобита'' са добре дошли на Черно Море тази 2020 година,посрещаме и изпращаме подобаващо.
158
4
 
3
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
Сигурно им е искал завишена сума за краткия курс, както редовно правят тук в БГ и е изял тукатите. Моята любовница живее точно на 1 км от нас, но като носи торби с разни неща за ядене и пиене си хваща такси, за да не носи. Иначе нормално е 2 и нещо с началния курс, но досега никой не ще да я качи, ако не даде 5 лева. Познавам и един мухльo с гръцки произход, дето има фирма с луксозни коли да вози по-богати клиенти, ако не му оставят 100 паунда бакшиш ги псува, че са мизерници и скръндзи.
157
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не съм срещал британци, които да се държат про сташки с мене, но редовно виждам нашенци, които си просят боя, а британците тактично си мълчат и се усмихват.
156
8
 
20
 
! Отговори
Martin Bormann преди 3 години
Работя в Лондон повече от 12 години. Роден съм в България, но съм израстнал в Америка и затова нямам типичния балкански акцент като говоря английски. Често ме питат от къде съм. Като има кажа, че съм американец ме гледат с респект а като им кажа, че съм българин ме гледат като насекомо, тва е. Англичаните са си особняци, но тва има и положителни страни като свикнеш с тях. Определено много от източно европейците се държат като диваци с местните тук и тва ги дразни и имат право понякога.