Британци пребиха зверски българин в Норич, возил ги в такси

Те се подигравали на акцента му
Обновена: 18 юни 2020 17:17 | 18 юни 2020 15:15, Нели Христова
278
Британци пребиха зверски българин в Норич, возил ги в такси
Снимка: Triangle News

Шофьор на такси от български произход е бил пребит от двама пасажери в Норич. 35-годишният Андей Андреев е бил ударен със стъклена бутилка и ритан докато не припаднал. Молбите му за помощ са записани от камерата в таксито му.

Инцидентът се случил в понеделник. Мъж на име Роки поръчва такси от ABC Taxis в Норич. На адреса е изпратен българинът, а там го чакат двама мъже - единият е бял, а другият е чернокож.

"Курсът беше кратък. Още щом се качиха в колата и чуха акцента ми започнаха да ме тормозят. Казах им да престанат или ще прекратя курса, но те продължиха да ме обиждат. За това спрях колата и натиснах паник бутона. Казах им да слязат и след това аз слязох от колата. Те излязоха след мен и единият ме удари по главата с бутилка. Аз паднах на земята и започнаха да ме ритат", разкава Андреев пред Mail Online. 

Българинът ги моли да спрат да го удрят по главата. Единият от мъжете се опитва да открадне часовника му. След няколко минути Андреев губи съзнание. Свестява се, но двамата мъже вече ги няма. Когато се качва в колата вижда, че цялото му лице е в кръв.

"Знаех, че не съм далеч от болницата, затова се закарах сам", казва българинът. Той има рана на главата, която медиците зашиват, както и по-повърхностни прорезни рани от стъклената бутилка. В болницата пристига и полицията, на която той дава показания.

Андрей Андреев се местви във Великобритания преди две години. От тогава работи и за ABC Taxis. Казва, че никога не е бил подлаган на такъв тормоз.

"Нямаше никаква причина мъжете да ме нападнат. Просто си вършех работата. Това наистина ми повлия психически  Харесвам работата си, но не знам дали ще мога да продължа. Инцидентът ме накара да стана по-тревожен. Все още изпитвам силна болка. Знам, че синините ще спаднат, но все още не мога да повярвам, че някой би направил това. Със сигурност бе заради произхода ми, защото двата мъже чуха акцента ми", казва Андреев.

Полицията в Норич разследва нападението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


278
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
155
0
 
5
 
! Отговори
Разтревожен поданик преди 3 години
А Семейството принцове и принцеси как е?
154
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоз ром е излазъл от колата да им се прави на мъж и момчетата го поступали, ко толкоз...
153
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Човек, който слиза от колата, за да се бие с двама, не е за жалене...
152
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези, които не могат да понасят източно-европейски акцент са учили-недоучили (като тези дето цъкат минуси тука) и с промити мозъци. Никога не са чували за Ялтенската конференция, когато Източна и Централна Европа бяха пожертвани и дадени на Сталин. А хората от Източна и Централна Европа са с монооого по бисок коефициент на интелигентност IQ от онези.
151
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Англия ако беше на континент,нямаше да оцелее.Рим я държи с един легион 300 години.После гали,Франки,викинги.В Средновековието водят граждански войни с по 300-400 души армии.Най-голямото им постижение е пиратството,робството и заразяване на цветнокожи.Заселниците в Америка ги правят криви.Заобикалят среща с Наполеон.Първата Световна провал след провал.И във Франция,България,Дарданелите...Та така...Островът-спасител.
150
2
 
15
 
! Отговори
Додо преди 3 години
Хайде сега, с интерес очакваме поредното предаване по антибългарската, антихристиянска Нова Телевизия героизиращо поредното семейство англичани, заселили се в Българско село и чувстващи се като феодали!
149
1
 
7
 
! Отговори
>>>> преди 3 години
До >>>>...Тъй ли? Написах четири писма/оплаквания до най-големите инстанции (за които въпросното лице не подозираше, че зная как да намеря информация, адреси и телефони) и за един месец получих обаждане, че ми възстановяват сумата за лошо извършена услуга плюс демонстрирано неуважение в присъствие на клиенти.
148
2
 
10
 
! Отговори
>>>> преди 3 години
Не е само Англия, където хората с акцент са третирани лошо. Понякога получаваш лошо обслужване и насмешка. Местното население, обикновено учили-недоучили, те обиждат и те третират пренебрежително. Миналия месец това се случи на мен. Но аз имам гръбнак и дадох добър урок на един, който си мисли, че всеки клиент с акцент може да се третира без респект и не добре извършена услуга. Тъй ли? Написах четири писма/оплаквания до най-големите инстанции (за които въпросното лице не подозираше, че зная как
147
5
 
27
 
! Отговори
Генерал Вазов преди 3 години
Англичаните могат да се правят на велики и да завладяват територии като Тамбукту и Свазиленд.Един път сме се сбили с тях и резултата е най-голямата загуба на английската армия за единица време.54000 мъртви за три дена.Само преди 105 години.Как да ни обичат,като ги правим за смях пред цял Свят?!
146
3
 
11
 
! Отговори
Неизбежно преди 3 години
Скоро на този остров ще останат само робите.
145
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами за какво е слизал да си изяде боя?
144
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Do 148.Kakva pregrada ,kakvi pet leva? Govorish gluposti!!!
143
1
 
1
 
! Отговори
Толериз Евроатлантик преди 3 години
Расюсчеееее
142
2
 
1
 
! Отговори
Зверски българин преди 3 години
*** и Йода са били при една и съща даскалка по "родна реч". Е да, ама Йода не се е цанил за журналист.
141
1
 
9
 
! Отговори
ХФ преди 3 години
Black lifes matter! Пазете ги душичките мили.
140
2
 
21
 
! Отговори
Наблюдател преди 3 години
Това е то Европата. Разни черни и тарамбуки да ни бият и убиват из Европата.
139
3
 
18
 
! Отговори
Руския преди 3 години
Европейско щастиеРавенство и розово бъдеще
138
3
 
20
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
Ето ви я Европа, нормалният свят, обратното на азиатската *** и още там каквото си лаете редовно:):):)тази Европа нито ви харесва, нито ви иска, дори за слуги:):):)
137
19
 
11
 
! Отговори
Смешници преди 3 години
До ПенкаПенке,Пенке..ингилизите са дали стотици учени и писатели на планетата Земя и на човечеството.Направили са стотици открития за развитието на човешката цивилизация.Владели са половината свят .И това една шепа хора в сравнение с населението на земята.Създали са САЩ,Австралия,Нова зеландия,Канада,Сингапур,Хонг Конг,ЮАР ..И да ги наречеш невежи и прости ..при положение ,че най-добрите университети в света са в Англия..А ..висшите българи още си честитят банятя и ходят да акат вън.*** си.
136
11
 
10
 
! Отговори
Но Рич преди 3 години
Не случайно английските таксита имат здрава преграда между шофьора и пътниците . Знаят си стоката . А нашия шишо тръгнал с личната кола да ги вози . Че и смело излиза срещу двама да се разправя . Хората там се бият , да не е като у БеГето . - Ела ми ве, ела ...... - Малее ,като дойда .... Ади ела ве мишок... - Моли се да не идвам , ве *** .... и тъй чак до сутринта .