Британци пребиха зверски българин в Норич, возил ги в такси

Те се подигравали на акцента му
Обновена: 18 юни 2020 17:17 | 18 юни 2020 15:15, Нели Христова
278
Британци пребиха зверски българин в Норич, возил ги в такси
Снимка: Triangle News

Шофьор на такси от български произход е бил пребит от двама пасажери в Норич. 35-годишният Андей Андреев е бил ударен със стъклена бутилка и ритан докато не припаднал. Молбите му за помощ са записани от камерата в таксито му.

Инцидентът се случил в понеделник. Мъж на име Роки поръчва такси от ABC Taxis в Норич. На адреса е изпратен българинът, а там го чакат двама мъже - единият е бял, а другият е чернокож.

"Курсът беше кратък. Още щом се качиха в колата и чуха акцента ми започнаха да ме тормозят. Казах им да престанат или ще прекратя курса, но те продължиха да ме обиждат. За това спрях колата и натиснах паник бутона. Казах им да слязат и след това аз слязох от колата. Те излязоха след мен и единият ме удари по главата с бутилка. Аз паднах на земята и започнаха да ме ритат", разкава Андреев пред Mail Online. 

Българинът ги моли да спрат да го удрят по главата. Единият от мъжете се опитва да открадне часовника му. След няколко минути Андреев губи съзнание. Свестява се, но двамата мъже вече ги няма. Когато се качва в колата вижда, че цялото му лице е в кръв.

"Знаех, че не съм далеч от болницата, затова се закарах сам", казва българинът. Той има рана на главата, която медиците зашиват, както и по-повърхностни прорезни рани от стъклената бутилка. В болницата пристига и полицията, на която той дава показания.

Андрей Андреев се местви във Великобритания преди две години. От тогава работи и за ABC Taxis. Казва, че никога не е бил подлаган на такъв тормоз.

"Нямаше никаква причина мъжете да ме нападнат. Просто си вършех работата. Това наистина ми повлия психически  Харесвам работата си, но не знам дали ще мога да продължа. Инцидентът ме накара да стана по-тревожен. Все още изпитвам силна болка. Знам, че синините ще спаднат, но все още не мога да повярвам, че някой би направил това. Със сигурност бе заради произхода ми, защото двата мъже чуха акцента ми", казва Андреев.

Полицията в Норич разследва нападението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


278
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
195
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 198Повечето български ганиюве и говниюве ходят на работа но качеството на отработеното е с прочутия ГАНИЮЮ_ГОВНИЮЮЮ стандарт който не може да се скрие!
194
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 204Има но не се полага на българските хронични ганиуве-шубета! :))))))))))))))
193
1
 
3
 
! Отговори
Do мислети хубави4ко преди 3 години
OKO za OKO /ZYB za ZYB викаш, ама тва е старозаветния принцип.****E ima i nov principOKO za DVE/ZYB za CHINE
192
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този да не е беше един от авио пътниците които 'свалиха' английските пътници от самолета?? Ако е той малко са го били!
191
3
 
1
 
! Отговори
мислети хубави4ко преди 3 години
До танто за тантоOKO za OKO /ZYB za ZYB викаш, ама тва е старозаветния принцип. Сега ве4е гижеем във времената на Новият завет. Така 4е драги братя българи=православни християни, да запо4жаме вси4ки жкупом да се молим за враговете си, даже и за най-големият ни враг е наредил ГОСПОД да се молим....т.е.щем не щем трябва и за Бо4ко да се молиме...:))))
190
2
 
12
 
! Отговори
Додо преди 3 години
Поредното доказателство, че мултикултурализма не работи!
189
0
 
14
 
! Отговори
До194 преди 3 години
Вярно е. НО с едно уточнение, почти нищо не се е променило днес .Англия си е все още КАСТОВО общество , което е различно от класово . Кастата на елита е абсолютно отделена във всякакъв смисъл от населевието . Но това там си се приема за нормално
188
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да това което ми казваха властите в Бг (преди 1989) за запада се оказа 100% вярно...
187
3
 
10
 
! Отговори
До 198 преди 3 години
До Анонимен 198Българин е който ходи на работа всеки ден и си изкарва хляба за семейството! А ти с твоя коментар м......л ли си?
186
13
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този на снимката българин ли е?
185
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Погледнете какви чужденци и за какво идват да летуват в България - да пият и да ритат обслужващия ги персонал.
184
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В Западна Европа има елит, но огромната маса са прости хора, надъхани с огромна омраза и презрение към хората от бившите соц държави, особено България и Румъния. Техните премиери многократно и открито заявяваха, че предпочитат работници от техните колонии.
183
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В Англия дълги векове е съществувало много голямо социално разделение. Елитът е много възпитан, префинен и образован, но масата си е останала на много ниско ниво. По-ниско от средното българско, колкото и да ни се струва, че е невъзможно.
182
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да си ги кътат черните като им е толкова акъла на англетата! Андреев да си идва вкъщи.
181
8
 
19
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
Европа е живот, Европа е бъдеще! Не щем евразийски ко чини, искаме да ни бият в Европа като бели хора от третия свят! Напред, българи, да слугуваме на Европа
180
13
 
7
 
! Отговори
. преди 3 години
Бакшишът да не се е опитал да ги пре.бе със сметката? Или е нямал дребни, за да им върне?
179
2
 
11
 
! Отговори
postradal pasi преди 3 години
До Пфю Успели са да им промият празните тикви с техните медии бълващи омраза към най - интелигентната нация българската повтаряйки лъжата 10 пъти и колко му е на един елементарник да му промият мозъка. С тази голяма омраза те са живи трупове и зомбита...
178
3
 
24
 
! Отговори
танто за танто преди 3 години
Ако никой не вземе мерки за защита на етническите и други хправа на пребития българин, да започнем големия лов на британци у нас! Карайте британците да говорят български, подигравайте се с акцента им, бийте ги по главите с бутилки, докато не припаднат.
177
4
 
13
 
! Отговори
преследване преди 3 години
Побойниците да бъдат съдени задочно от бг съд и имената им да бъдат дадени за международно издирване така, че полицията в ЕС да ги арестува веднага, щом си подадат носа от Британия. А полицията на останалите държави, знаейки, че те са международни престъпници, да прави с тях каквото си поиска. Може да не ги предаде на съда, но може да им направи такива неща, че побойниците да предпочетат да бъдат съдени.
176
2
 
26
 
! Отговори
главният прокурор преди 3 години
Искам да знам какво е предприел българският посланик в Лондон? Агресията е на етническа основа. Защо ци га ните навсякъде имат права, а българинът няма етнически права? Сред нападателите е имало и ***. Черен расист! Да бъде осъден и за радизъм! Нашият посланик как ще защити интересите на нашия гражданин? Имената на побойниците ще бъдат ли записани в списъка на престъпниците, издирвани от Европол?