ЕНП: Подкрепяме напълно правителството на Бойко Борисов

Подкрепата дойде от Манфред Вебер
10 юли 2020 17:00,
137
ЕНП: Подкрепяме напълно правителството на Бойко Борисов
Снимка: БГНЕС

Групата на ЕНП напълно подкрепя правителството на Бойко Борисов в усилията му да защити икономиката от отрицателните последствия от кризата с COVID-19, в борбата срещу корупцията и в напредъка в процеса на присъединяване към еврозоната. Това пише Манфред Вебер в официалната интернет страница на ЕНП.

Още по темата
Групата на ЕНП стои твърдо зад постигането на членство на България в еврозоната и е убедена, че правителствената стратегия и програма ще постигнат резултати в интерес на българските граждани и фирми.

Каквито и да са политически действия, които подкопават независимостта на съдебната система и пречат на борбата с корупцията, ще подложат на опасност успеха на България в Европа и ще върнат назад конкретния напредък и подкрепата за България, които наблюдаваме през последните години, пише още Вебер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
3
 
13
 
! Отговори
Der alte Spinner преди 3 години
Вебер пиши за "сили, които подкопават независимостта на съдебната система и пречат на борбата с корупцията ...Как да го тълкуваме или превода е грешен? Звучи така че Бойко е едва ли не част от съдебната система..." И се тълкува така че, който е против Бойко, той руши тази независимост. Но по принцип Мартин е студено кафе и такива изявления понякога представляват бумеранг ...
57
8
 
9
 
! Отговори
До 53 преди 3 години
Бегай от форума путинофил!Не виждаш ли, че Гешев, мутрата и Доган са приложили в България същия модел, който и Путин в Русия.Който не е с тях и прокурори, полиция, качулки...съд.Тръгнал да ми говори, че русия ни била спасението.Точно руските слуги тук..пеевски и доган ни докараха до това положение.
56
3
 
21
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
Това е грозното "лице' на Брюксел - 50 000 чиновника неправещи нищо в полза на европейците- Една Банда която мисли само как да краде от хората и после се защитава взаимно--Европейският Съюз е нещо много хубаво като идея-но Е пълна Утопия -Бизнес Интересите Алчността - ще сринат Съюзът! Принципа в Съюзът е -бедните Държави да плащат на Богатите Държави!! и в бедните Държави да има Корумпирани Правителства за да продават интересите на гражданите и Държавите си ЕВТИНО!
55
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Женати обича ли 69?
54
3
 
11
 
! Отговори
генчо преди 3 години
ТОЗИ НАЯСНО ЛИ Е КОГО ПОДКРЕПЯ!МУТРИТЕ ВЪН ОТ ЦЯЛОСТНАТА *** Я В БЪЛГАРИЯ!ЕНП СЪВСЕМ СКОРО И ВАС ЩЕ ВИ ВТРЕСЕ!
53
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Проевропеец съм, но Европа са крайно неадекватни на ситуацията в България.Тези мутри тук крадат евтопарите..а тр ги защитават.Нямам думи!
52
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Маншафта май му свършиха парите и взе само с декларации да подкрепя, ама от изток сега тръгват и нямат спиране.
51
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този цайсат клоун въобще в час ли е със събитията в България през последните дни или изкопахте старо интервю?
50
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Каквито и да са политически действия, които подкопават независимостта на съдебната система и пречат на борбата с корупцията, ще подложат на опасност успеха на България в Европа и ще върнат назад конкретния напредък и подкрепата за България, които наблюдаваме през последните години, пише още Вебер."То един напредък, една борба с корупцията, една независима съдебна система, че направо не знам какво повече може да се загуби.
49
9
 
7
 
! Отговори
Редев преди 3 години
Усещам, че "колкото повече мърдам толкова по-надълбоко ми влиза". Ама мога ли да направя нещо
48
5
 
15
 
! Отговори
Цеко преди 3 години
Сигурно и в корупцията го подкрепяте. Нищо чудно да се отчита инагоре с тези 500 еврови банкноти
47
3
 
8
 
! Отговори
А,тоя преди 3 години
Беше ли от тия с 200?Може да му е харесало?
46
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бай Иване, на запад може да пътуваш и без виза, дали служиш на Русия или на евро*ейслият съюз няма значение, ти не си българин, ти си продажник
45
11
 
7
 
! Отговори
е преди 3 години
Много ясно,че ще го подкрепят!Те са европейски хора,а не руски ***.Нинова и Радев правят супер услуга на Борисов с неадекватните си напъни да се измъкнат.
44
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ми подкрепят го щото е послушен, наивен и лесно се манипулира. И преди това го подкрепиха, като спряха фондовете без причина, години след това, въпреки очевадните нарушения и злоупотреби подобно нещо не се случи.
43
5
 
16
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
вие подкрепяте герб а аз подкрепям идеята българия да излезе от ес и натонямаме никаква работа в тези мракобесни организации
42
13
 
8
 
! Отговори
бай Иван преди 3 години
Най после ЕС вдигна бариерата по пътя за еврозоната.От ***, който не харесва това,пътят към Русия ,Китай и Северна Корея е отворен по суша и море само с виза! Но,последните нещо се разбунтуваха.Искат си социализЪма и комунизЪма ,но без да се разделят с откраднатите стотици милиони при бандитската приватизация? Това е абсолютна шизофрения на ояденият комунист,нямаща връзка с реалният свят.
41
2
 
4
 
! Отговори
Бедняк преди 3 години
за 27. Ф.С.В. Харесва ми с потъващия кораб .... Поздрави!
40
4
 
7
 
! Отговори
Всички са една мода, преди 3 години
все урунгели, все толупи!
39
21
 
10
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 3 години
Борисов е велик ръководител и държавник. Носещ мир, разбирателство и благоденствие!В БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ НЯМА ПО-ВЕЛИК ОТ НЕГО! НЯМА