Трима са тежко ранени след нападение с нож в Норвегия

Двама са в критично състояние
15 юли 2020 08:00, Ния Христова
42
Трима са тежко ранени след нападение с нож в Норвегия
Снимка: Pixabay

Най-малко трима души бяха намушкани с нож по време на нападение късно снощи в град Сарпсборг в южна Норвегия. Това съобщи в сряда норвежката държавна телевизионна и радиокомпания, цитирана от БГНЕС.

Две от жертвите са в критично състояние и са настанени в болница. Атаките са били извършени в различни части на града.
 
Полицейското управление информира на страницата си в Twitter, че е задържан един човек, който е заподозрян в извършване на атаките.
 
В същото време служителите на реда имат подозрения, че нарушителят може да не е действал сам и призоваха жителите на Сарпсборг да останат по домовете си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
16
 
! Отговори
Това преди 3 години
не е за първи път, но западняците продължават да ги приемат с надеждата, че видите ли, тия щели да се интегрират. Значи приемаш го, храниш го, поиш го, лекуваш го, и всичкото това безплатно, а то те коли...Такова търпение си е мазохизъм!
10
7
 
2
 
! Отговори
Юнал Джемилов преди 3 години
До АнонименТи ште внемаваш ясно ли тие ясно ли
9
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Юнал ДжемиловВнЕмавай много.Ти внимавай!
8
1
 
14
 
! Отговори
Ясно преди 3 години
Близкоизточен антифеминист, който не може да се побере в кожата си от възмущение, че имат равни с него права тези безсрамни норвежки, които ходят на работа и плащат данъци, за да може той да живее на соц. помощи. В неговата свещена книга е написано, че жените са по-низши от него и той настоява норвежката конституция да бъде променена съобразно с този постулат.Значи, борбата му е на идейна основа и той я осъществява с методи, присъщи на културните традиции на неговия етнос.
7
1
 
16
 
! Отговори
Котка преди 3 години
Кат не ви хареса Брейвик, сега ви колят любезните лекари и инженери, любители на най-мирната религия. Очевидно юнал домуз (от предния пост) харесва това.
6
14
 
3
 
! Отговори
Юнал Джемилов преди 3 години
До МенВнемавай много
5
1
 
14
 
! Отговори
Киро Х преди 3 години
Алооо, политкоректните, тримата не са просто трима а трима души! а хора иде реч, не за добичета. И не са били тежко ранени! Тежко ранен може да бъде човек, претърпял ПТП, или бил се на фронта. В случая хората са заклани. Това е точното предаване на информацията. А не вашето безцветно, безвкусно, политкоректно сквернословие.
4
1
 
25
 
! Отговори
Мен преди 3 години
Относно тримата тежко ранени - всички са жени, едната е починала преди няколко часа. Ясно е кой напада жени с ножове - страхливите вечно онеправдани мюсюлмани.
3
1
 
18
 
! Отговори
евроатлантик преди 3 години
Пак ядрени инженери са нападателите.
2
1
 
23
 
! Отговори
Додо преди 3 години
Ясно, виновен бил човек! Мерси за подробната информация. Не се шегувам! Щом така свенливо го пишете, значи иде реч за НЕбял, неевропеец, нехристиянин, известен с псевдонима бежанец, който споменавал нещо за божеството си с пълно гърло, докато е колил неверниците.
1
1
 
18
 
! Отговори
Мен преди 3 години
По данни на местните медии, нападателя не е норвежец (там няма да го кажат но това означава, че е имигрант, не турист). Заради начина, по който е извършена, има основания да се мисли, че е терористична атака, продиктувана от омраза на верска основа.