Отново бомбена заплаха в самолет на Ryanair

Той кацна успешно в Осло, арестуван е 51-годишен британец
17 юли 2020 16:50, Нели Христова
8
Отново бомбена заплаха в самолет на Ryanair
Снимка: БГНЕС

За втори пореден път в рамките на четири дни самолет на Ryanair трябваше да бъде евакуиран, след като получи сигнал за бомба.

Още по темата

Полет FR 1392 изпълнявал курс от Лондон до Осло. По средата на полета обаче екипажът получил бомбена заплаха. Но за разлика от ситуацията на 13-ти юли, когато салотетът от Краков до Дъблин кацна аварийно, този все пак продължил по пътя си и стигнал до Осло. Властите там вече били уведомени, а на летището били изпратени "голям брой полицаи", съобщава говорителката на държавната компания Avinor, която стопанисва летищата.

Те са евакуирали успешно всички пътници. Тепърва самолетът ще се претърсва за взривни устройства от сапьорски екип, съобщават от полицията в Норвегия. Засега се знае, че е арестуван 51-годишен британец, който стои зад заплахата.

От Ryanair потвърдиха, че и този път на борда на машината е намерена бележка, според която на самолета е имало бомба. "Капитанът спаци процедурата и продължи към летището в Осло, където кацна без проблем", заяви говорителката на авиокомпанията.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
Буумаир...
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** ... vodata po-skapa ot kerosina...
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще почва Бил,ама първи ще изгърми
2
4
 
3
 
! Отговори
По-лошият герой преди 3 години
Ето такива гадни yтaйки сте, трябват чипове за вас, гиди терористи с терористи недни. Бил Гейтс почвай да мачкаш братле, че работата отива на зле.
1
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като са му казали 5 кинта за една бира и човека е казал , че ще им сложи бомба.