Макрон удари по масата, скара се с Курц по време на среща

Австрийският канцлер отговарял на обаждания
20 юли 2020 14:37, Нели Христова
92
Макрон удари по масата, скара се с Курц по време на среща
Снимка: БГНЕС

Френският президент Еманюел Макрон се е скарал с австрийския канцлер Себастиан Курц по време на срещата на върха на ЕС заради неуважителното поведение на Курц, включително телефонни разговори по време на дискусиите за бюджета, съобщава “Политико”, цитирано от БГНЕС.

В публикацията се казва, че Макрон се скарал с Курц, който често прекъсвал разговора, за да отговори на повикване. “Виждате ли? Не го интересува. Той не слуша другите, в лошо настроение е”, ядосал се френският лидер.

РИА Новости отбелязва, че някои източници съобщават, че Макрон ударил силно по масата, а Курц останал обиден от отношението на френския президент.

По-рано беше съобщено, че представители на водещите държави от ЕС в Брюксел не успяват да се споразумеят за формирането на седемгодишния бюджетен план на блока. Освен това те се провалят и в опита си да договорят фонд за икономическо възстановяване на общността след пандемията. Преговорите бяха блокирани от министър-председателя на Холандия Марк Рюте, който има „своето виждане как да се управлява възстановителния фонд“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Шсе оправят те, нали са от едно котило, правят, струват, въртят, сучат, все Русия им виновна.Накрая шсв прегърнат, разцелуват и натаковат както си му е реда.Симпатяги, само цирк за пред публиката.
67
4
 
2
 
! Отговори
Гражданин преди 3 години
Тук в коментарите много мирише на анти Европа, което е противно! Някои малки тролчета не знаят какво е Радев, путиниста, не знаят какво е Русия и съветска власт. Европа ни даде за двайсет години шанс и място в цивилизацията. Това ли искате да загърбим, щото били корумпирани? В Русия колупцията е космическа, иначе защо ще живеят мизерно при тези богатства. Ама вие си знаете едно: "Долу Тиквата!"
66
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този съюз е като орел, рак и щука. Различни езици, интереси и дори култури. Няма и общ икономически интерес.
65
0
 
1
 
! Отговори
Само Боко, преди 3 години
Ще ги оправи със 200 тоя ***!Той е последната надежда за единството на съюза!Трабва само едно Парлеву франсе пред торта Сахер и всичко е точно!
64
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До русофилски ибри*чияСлед два месеца ходене по работа и почивки влизам тук и гледам изпълняваш 16 часовия работен ден. Важното е да знаеш къде ти е мястото. Коментарите ти показват, че не само си нямаш идея за какво говориш, но и си безсилен.Все така!
63
0
 
0
 
! Отговори
Югозападен преди 3 години
Сбиха ли се?
62
1
 
5
 
! Отговори
Добре че преди 3 години
Е бил скакалеца Макрон, че ако беше Бойко с мощната ипонска десница, щеше да разцепи масата, част от която щеше да хвръкне в окото на Меркел, и да прекара десет години в немски затвор, като се спаси от нашенския.
61
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Христов, ти изключително смрадлива ***...
60
3
 
4
 
! Отговори
Комита преди 3 години
Ке се истепат за наденицата
59
4
 
5
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
До Анонимен/62прав си, но холандия плаща... а който плаща, той поръчва музиката.Проблемът е, че целият ес са лицемери.
58
2
 
2
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
До Анонимен/58то па немското качество е едно... та организациите в бенелюкс купуват испански продукти пред немски....
57
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя клоун на Ротшилд не може да стъпи на малкия пръст на Курц.
56
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Курц е велик за разлика от бабо...еца. и прав да не слуша некрофили.
55
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Рюте е нагъл. Холандия с БВ фирмите с офшорен режим и финансови и данъчни измами не е редно да чете морал- отделно наркотиците и проституцията с невиждани мащаби...
54
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На тъмния банкянски субект и цент не давайте - краде и върти далавери, после плаща на полицията да бие гражданите. В България няма европейски ценности, освен тези у чекмеджето на банкянския ше бек.
53
1
 
8
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
софра голяма,секи дошъл с лъжицата си....Иначе Макрон нема защо да се сърди на Курц..Наистина понякога е много по-полезно да поговориш по телефона за ИСТИНСКИТЕ проблеми,вместо да слушаш празни приказки..А щом Курц е там,значи го интересува..Не знам,но предполагам че вече е изложил ясно и сбито становището на Австрия и "приказките като на пазара" не са му интересни......иначе /46/,който написа:-"В текста на статията информация няма освен интрига" е напълно прав!
52
3
 
3
 
! Отговори
Истината преди 3 години
До Анонимен 57Къде пък видя тия работи? Русия е 150 милиона население (колкото Нигерия). И брутния и вътвешен продукт (който се дължи предимно на помпане на нефт и газ) е някъде между Испания и Дания.
51
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А на Испания проблема е че са некадърни и мързеливи едновременно.Немците са се видяли в чудо с военотранспортните самолети А400М сглобявани в Испания инотказват да ги приемат на въоръжение пълни с дефекти и проблеми.
50
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Целият проблем на Франция е че искат да си хранят мигрантите които са приютили а те вече са към 15-20 милиона.Но никой не смее да го каже това за да не го обвинят в расизъм.На Италия проблемите са че мафията иска някой да им плаща.
49
0
 
5
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
До Анонимен/30Прав си, но от друга страна, ако върши важна за Родината си работа вместо да слуша празни приказки за ценностите го разбирам, а след три дни жертва на брюкселска логорея - и одобрявам.